نکات پخت آبگوشت نعنا جعفری و راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری
نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی
نکات پخت آش امام سجاد نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در ماه مبارک …
نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی
نکات پخت آش آبغوره نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب …
نکات پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و بهترین روش مزه دار کردن سالمون
نکات پخت سالمون نکات پخت سالمون و راز خوشمزگی سالمون و بهترین روش مزه دار کردن سالمون در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماهی سالمون یکی …
نکات پخت آبگوشت نعنا جعفری
نکات پخت آبگوشت نعنا جعفری و راز خوشمزگی آبگوشت نعنا جعفری در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت نعنا جعفری، یکی از غذاهای اصیل و بسیار قدیمی ایرانی است که تاریخچه عریضی در فرهنگ ما دارد. زمان دقیق ورود این غذا به فرهنگ مشخص نیست، اما بازهمینا، سندی که به تهیه آبگوشت اشاره دارد، به قرن ۸ باز میگردد. البته در کتب قدیمیتر، اسم آبگوشت معمولاً به نام “شورباج” آمده است و آن را به عنوان یک نوع شوربا توصیف میکردند. میتوانید برای تهیه آبگوشت از لوبیا سفید یا چیتی استفاده کنید و با افزودن نعنا و جعفری، عطر و طعم استثنایی به این آش ببخشید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت نعنا جعفری
گوشت گوسفندی با استخوان و کمی دنبه ۲۵۰ گرم
لوبیا سفید و نخود از هر کدام ۱/۲ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
لیمو عمانی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب ۱ ق غذا خوری
نعنا و جعفری ۲۵۰ گرم
بلغور گندم ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز پخت آبگوشت نعنا جعفری
برای تهیه آبگوشت، ابتدا نخود و لوبیا آبگوشت را از شب قبل خیس کرده و چندین بار آب آنها را تعویض نمایید تا بهتر پخته شوند و نفخ آنها کم شود. گوشت را نیز بشورید و برای افزایش خوشمزگی آن، بهتر است کمی دنبه اضافه کنید. همچنین، نعنا و جعفری را بشورید و خرد نمایید.
مرحله بعد، پیاز را پوستگیری کرده و به صورت نخودی خرد کنید. سپس با افزودن کمی روغن، پیاز را در قابلمه تفت دهید. گاهی اوقات به گوشت تفت داده شده نیز دنبه اضافه شود. سپس ادویهها، حبوبات و بلغور را به مواد اضافه کرده و روی مواد آب جوش بریزید. این مرحله را حداقل ۴ ساعت ادامه دهید تا گوشت و حبوبات به خوبی پخته شوند.
پس از آمادهسازی مرحله قبلی، رب را جداگانه با کمی روغن تفت دهید و سپس به مواد اصلی اضافه نمایید. تمام مواد را با هم مخلوط نموده و سپس سیبزمینی پوستکنده را نیز اضافه نمایید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سیبزمینیها نرم شوند.
مرحله بعد، نعنا و جعفری خرد شده را به همراه لیمو عمانی که از قبل سوراخ کرده و داخل لیوان قرار دادهاید تا تلخی آن برطرف شود، به آبگوشت اضافه کرده و دنبه را در کاسه بزنید. سپس نمک مورد نیاز را اضافه نمایید و همه مواد را با نان تیلیت خوب مخلوط کرده و حاصل را سرو نمایید.
نکات پخت آبگوشت نعنا جعفری
در صورت تمایل، میتوانید رب را حذف کرده و از گوجههای سبز در فصل بهار یا گوجههای فریزر شده نیز بهرهبرداری کنید. برای افزایش ترشی، میتوانید آبلیمو یا یک بند انگشت قرقروت سفید یا سیاه اضافه نمایید. همچنین، از پرک یا رب لیمو نیز میتوانید به جای لیمو عمانی استفاده نمایید.