نکات پخت مربای پوست پرتقال و راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال
نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه
نکات پخت دیگچه نکات پخت دیگچه و فوت و فن دیگچه مشهدی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از دسرهای سنتی و محلی شهر …
نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش ترش مازندرانی نکات پخت آش ترش مازندرانی و راز خوشمزگی آش ترش مازندرانی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش …
نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر
نکات پخت لازانیا در توستر نکات پخت لازانیا در توستر و علت خشک شدن لازانیا در توستر در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بسیاری از افراد …
نکات پخت مربای پوست پرتقال
نکات پخت مربای پوست پرتقال و راز خوشمزگی مربای پوست پرتقال در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای پوست پرتقال یک دلیل خوشمزگی بینظیر است که به شکل رول یا دالبری به دلخواه خود تهیه میشود. با یک لیوان چای کنارش، لحظاتی لذتبخش را تجربه کنید. میتوانید پوست پرتقال را به صورت رول یا دالبری برش دهید و با شکل گل رز آن را تزئین کنید که این امر کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. عطر و رنگ زیبای این مربا احساسات شما را شگفتزده خواهد کرد. این مربا با عدم داشتن تلخی، طرفداران زیادی را جذب کرده است.
مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال
پوست پرتقال ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد
آب ۱/۲ پیمانه
طرز پخت مربای پوست پرتقال
پوست پرتقال را از این میوه باز کنید و بخش سفید آن را جدا کنید، زیرا تلخی بیشتر این میوه در قسمت سفید قرار دارد. سپس با یک سوزن نخ بکشید و هر قسمت از پوست پرتقال را به صورت رولی شکل دهید. از نخ و سوزن استفاده کرده و پوست پرتقال را باز کرده و پر کنید.
یک قابلمه را با آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیافتد. سپس رولهای پوست پرتقال را با کمک نخ داخل آب جوش قرار دهید و برای ۵ دقیقه باقی بگذارید تا بپزند. یک ظرف یخ را در دسترس خود قرار دهید و این عمل را چهار بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال حاصل شود (این مرحله حتماً انجام شود تا تلخی مربا به حداکثر برسد).
در یک قابلمه دیگر، آب را به همراه آب پرتقال (پوست پرتقال را نصف کرده و با استفاده از آبمیوه گیر دستی، آب پرتقال را استخراج کنید و آن را صاف کنید) بریزید. سپس شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر ذوب شود. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا جوش آید. چوب دارچین را اضافه کنید و هنگامی که مربا به جوش آمد، پوستهای پرتقال را داخل آب جوش بریزید. در حین پخت، کف را برداشته و نیم ساعت صبر کنید تا مربا غلیظ شود. از حرارت برداشته و پس از خنک شدن، مربا را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات پخت مربای پوست پرتقال
میتوانید این مربا را به مدت ۳ تا ۴ هفته در یخچال نگه دارید.
برای تهیه این مربا، بهتر است از ظروف لعابی یا استیل استفاده کنید.
پس از پخت، چوب دارچین را از مربا خارج کنید.
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، میتوانید ۲ قاشق غذاخوری آبلمیو ترش را به آن اضافه کنید.
برای افزودن رنگ به مربا، میتوانید کمی زعفران دم کرده و به مربا اضافه نمایید.