نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی
نکات پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی
نکات پخت سوهان عسلی نکات پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان عسلی، یک نوع …
نکات آبگوشت آجیل تهرانی و فوت و فن و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چهار مغز
نکات آبگوشت آجیل نکات آبگوشت آجیل تهرانی و فوت و فن و راز خوشمزگی آبگوشت آجیل چهار مغز در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بدون شک، …
نکات پخت رنگینک و راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی درجه یک
نکات پخت رنگینک نکات پخت رنگینک و راز خوشمزگی رنگینک خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. رنگینک، یکی از شیرینیهای سنتی …
نکات پخت آش امام سجاد
نکات پخت آش امام سجاد و راز خوشمزگی آش امام سجاد خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
مواد لازم برای تهیه آش امام سجاد
برنج ۲ پیمانه
گوشت گوسفندی ۱ کیلو
آب گوشت ۲ پیمانه
پیاز داغ به میزان لازم
پیاز درشت ۱ عدد
ماش ۱ پیمانه
بلغور ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
فلفل سبز ۱ یا ۲ عدد
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
طرز پخت آش امام سجاد
برای شروع، تمام حبوبات را به دقت شسته و در یک ظرف حاوی آب گرم قرار داده، سپس آنها را یک شب به مدت زمان لازم خیسانده و در طول این مدت، آب حبوبات را یک یا دو بار تغییر دهید. همچنین، برنج و بلغور را در ظرفهای جداگانه خیس کنید.
برای آمادهسازی گوشت، گوشت را به همراه پیاز نگینی خرد شده، زردچوبه و روغن مایه درون یک قابلمه قرار دهید و تا زمانی که گوشت سفت شود تفت دهید. سپس به ترکیب گوشت و پیاز، آب و ادویههای مورد نیاز اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ ساعت به آرامی پخت دهید تا گوشت کاملاً نرم و پز شود.
حبوبات آمادهسازی شده را در یک قابلمه قرار دهید و به مقدار کافی آب اضافه کنید. به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت دهید تا حبوبات کمی بپزند. همچنین، برنج و بلغور را به صورت جداگانه نیمپز کنید و کنار بگذارید. بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای پخت حبوبات، گوشت پز شده را از قابلمه خارج کنید و ریشهها را حذف کنید. سپس برنج و بلغور را به همراه گوشت پز شده و به مقدار ۲ پیمانه آب گوشت به آش امام اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت نیاز، ادویههای مورد نظر را اضافه کنید و اگر دوست دارید، فلفل سبز را نیز به آش بیفزایید.
پس از گذشت ۱ ساعت از پخت آش، آش امام آماده است و میتوانید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با دارچین، تکههای گوشت، پیاز داغ و نعنا داغ به دلخواه تزئین کنید.