نکات پخت پیتزا کالزونه و راز خوشمزگی پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی
نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق
نکات پخت برساق نکات پخت برساق و راز خوشمزگی برساق خانگی و روش نگهداری از برساق در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برساق یکی از نانها …
نکات سالاد زیتون و راز خوشمزگی سالاد زیتون خوشمزه و خانگی
نکات سالاد زیتون نکات سالاد زیتون و راز خوشمزگی سالاد زیتون خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ترکیبات غذایی، بنیانی اصلی سالادها در …
نکات پخت قطاب و راز خوشمزگی قطاب خوشمزه و خانگی درجه یک
نکات پخت قطاب نکات پخت قطاب و راز خوشمزگی قطاب خوشمزه و خانگی درجه یک در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قطاب یک شیرینی سنتی در …
نکات پخت پیتزا کالزونه
نکات پخت پیتزا کالزونه و راز خوشمزگی پیتزا کالزونه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
پیتزا کالزونه، یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است که از خمیر پیتزا و مواد متنوع تهیه میشود. این نوع پیتزا به صورت لقمههایی طراحی شده است و معمولاً به عنوان نوعی از پیتزا ساندویچ نیز معرفی میشود. در ایتالیا، پیتزا کالزونه به عنوان یک گزینه سریع و خوشمزه برای ناهار یا توسط دست فروشان ارائه میشود. این نوع پیتزا به دلیل آسانی مصرف در حالت راهرفتن یا ایستادن درختانی به شدت محبوب است.
در دورههای ۱۸ و ۱۹ قرن، معمول بود برای پر کردن پیتزا کالزونه از گوشت خوک یا تخم مرغ استفاده شود. اما در آمریکا، نوع خاصی از پیتزا کالزونه معمول است که به آن سس مارینارا یا روغن سیر اضافه میشود. این دو نوع پیتزا، ایتالیایی و آمریکایی، با تفاوتهایی در روش تهیه و مواد مورد استفاده، از یکدیگر متمایز میشوند.
شما میتوانید در تهیه پیتزا کالزونه از هر نوع مادهای که دوست دارید بهره ببرید. پیتزاها همواره به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و محبوب در سراسر جهان شناخته شدهاند.
مواد لازم برای پخت خمیر پیتزا کالزونه
خمیر مایه ۱ ق چای خوری
آرد ۴.۵ پیمانه
نمک ۱.۵ ق چای خوری
روغن مایع یا روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
آب سرد ۱ و ۳/۴ پیمانه
مواد لازم برای آماده سازی مواد میانی
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
قارچ ۱/۴ پیمانه
ذرت ۳ ق غذا خوری
فلفل دلمه ۳ ق غذا خوری
سس گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
طرز پخت پیتزا کالزونه
برای تهیه خمیر کالزونه، در ابتدا آرد را در یخچال قرار داده و حداقل ۲-۳ ساعت خنک بگذارید. از مایه فوری استفاده کنید تا نیاز به عمل آوری نداشته باشید. آرد خنک شده را در کاسه قرار داده و نمک و خمیر مایه را اضافه کنید، سپس روغن زیتون را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. کم کم آب سرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود، اما توجه داشته باشید که ممکن است کمتر آب نیاز باشد.
وقتی خمیر جمع شد، به مدت ۱۰ دقیقه آن را با دستورهمزن خوب ورزید تا نرم و لطیف شود. سپس خمیر را در کاسهای که از قبل چرب کردهاید قرار دهید، سطح آن را با سلفون پوشانده و در جای گرم حدود ۱-۲ ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
برای تهیه مواد پر کننده کالزونه، سینه مرغ را با پیاز و برگ بو پز کرده و سپس آن را خرد کنید. قارچها را بشویید و در تابه با حرارت بالا تفت دهید. ذرت را بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید. همچنین فلفل دلمه را خرد کنید.
برای تهیه سس، از گوجهها استفاده کنید. گوجهها را در آب جوشانده و سپس در آب سرد قرار دهید تا پوستشان کمی جدا شود. سپس گوجهها را در میکسر پوره کرده و همراه با نمک و سیر در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
زمانی که خمیر حجم گرفت، آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل گرد باز کنید. روی نصف از هر قسمت سس را بمالید، پنیر پیتزا را بریزید و مواد دیگر را اضافه کنید. سپس نصف دیگر خمیر را روی مواد میانی بیاورید و با دست کناره خمیر را به هم چسبانید و شکل دهید.
همه خمیرها را به این شکل آماده کنید و داخل سینی فر قرار دهید. اگر دوست دارید، زرده تخم مرغ را روی آن بمالید. فر را گرم کنید و سینی فر را داخل آن قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید و سپس از فر خارج کرده و روی آن سس کچاب را ریخته و سرو کنید.
نکات پخت پیتزا کالزونه
قبل از استفاده، حتماً قارچ را تفت داده و از انتشار آب جلوگیری کنید، در غیر اینصورت ممکن است آب اضافه خمیر را شل کند.
میتوانید برای تنوع در مواد، از هر نوع ماده افزودنی مثل سوسیس، کالباس یا گوشت چرخکرده استفاده کنید.
نکته حائز اهمیت در تهیه این پیتزا کالزونه، سرد بودن مواد استفاده شده در خمیر است.
برای نرم کردن خمیر، داخل فر یک ظرف حاوی آب قرار دهید تا با ایجاد رطوبت، خمیر نرم شود.