نکات پخت آبگوشت غوره و راز خوشمزگی آبگوشت غوره خانگی
نکات پخت آبگوشت بوقلمون و راز خوشمزگی آبگوشت بوقلمون خانگی
نکات پخت آبگوشت بوقلمون نکات پخت آبگوشت بوقلمون و راز خوشمزگی آبگوشت بوقلمون خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت بوقلمون به عنوان یکی از …
راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید
مسمومیت دانش آموزان قمی راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید در سایت چلو گوشت.ماجرای مسمومیت دانش اموزان دختر قمی چند صباحی است که به گوش می رسد و …
نکات پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری خانگی
نکات پخت کلوچه شوشتری نکات پخت کلوچه شوشتری و راز خوشمزگی کلوچه شوشتری خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه کلوچه شوشتری دو نوع …
نکات پخت آبگوشت غوره
نکات پخت آبگوشت غوره و راز خوشمزگی آبگوشت غوره خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشتها انواع و اقسام بسیاری دارند و عمدتاً در اکثر شهرها با رسپیهای خاص خود تهیه میشوند. با این حال، در این مواقع، میخواهیم طعم آبگوشت را بهبود دهیم و از غوره برای این منظور استفاده کنیم. بهتر است در انتهای فرآیند پخت آبگوشت از لیمو عمانی یا گرد لیموعمانی استفاده کنیم تا به آبگوشت یک طعم و مزه ترشی آمیز بدهد. اگر فصل تابستان است، میتوانید همزمان با تازه رسیدن غوره یا غوره یخ زده استفاده کنید. برای تهیه آبگوشت، میتوانید از گوشت گوسفندی یا گردن استفاده کنید و برای افزایش خوشمزه بودن، از دنبه نیز بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت غوره
گوشت گوسفندی با دنبه ۳۰۰ گرم
نخود و لوبیا از هر کدام ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۱ عدد
غوره ۲ ق غذا خوری
رب ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز پخت آبگوشت غوره
ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آنها را تعویض نمایید تا نخود و لوبیا نفخ خود را گیر دهند و پخت آنها را راحتتر سازید. میتوانید از لوبیا سفید یا چیتی به دلخواه خود استفاده نمایید؛ هر دوی آنها مناسب تهیه این آبگوشت میباشند.
پس از آمادهسازی لوبیا و نخود، گوجهفرنگی را بشویید و پوره کنید یا میتوانید از رنده ریز نیز استفاده نمایید. در داخل قابلمه مورد نظر، کمی روغن بریزید و پیاز را ریز کنید. با افزودن گوشت و دنبه، مواد را کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ادویهها را به مواد اضافه کنید. هرچند میتوانید مواد را بدون تفت دادن نیز بپزید، اما این کار ممکن است بر طعم نهایی غذا تأثیر بگذارد.
در مرحله بعد، نخود و لوبیا خیسشده، پوره گوجهفرنگی و سیر پوستکنده را به مواد اضافه کرده و آب جوش را روی آنها بریزید. اجازه دهید گوشت با حرارت کم پخته شود و روغن بهتدریج بیافزاید. در صورت نیاز، برای سرعت در پخت گوشت، از زودپز استفاده کنید.
وقتی گوشت پخته شد، رب را در یک تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی رب برطرف شود. سپس همراه با سیبزمینی پوستکنده را به آبگوشت اضافه کنید. در انتها، غوره را به مواد اضافه و با گوشتکوب دنبه را خوب کوبید. مجدداً داخل آبگوشت بریزید و به مدت نیم ساعت بگذارید تا مواد جا بیافتند. در پایان، نمک را به میزان دلخواه افزوده و مزه غذا را تست کنید.
نکات پخت آبگوشت غوره
میتوانید مقدار غوره را حتی به حداقل یک پیاله کوچک نیز اضافه کنید.
آبگوشت باید به آرامی پخته شود تا روغن افزایش یابد و مواد درون آن جا افتاده شوند.
اگر تمایل دارید، میتوانید گوجهفرنگی خرد شده را به آبگوشت اضافه کنید، اما استفاده از پوره گوجهفرنگی بهتر است و به آبگوشت لعابی تری میبخشد.
توصیه میشود که گوشت را به آب سرد اضافه ننمایید و نمک را از ابتدا به آبگوشت اضافه نکنید.