نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی
نکات سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی
نکات سالاد پیازچه نکات سالاد پیازچه و راز خوشمزگی سالاد پیازچه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد پیازچه به عنوان یک پیشغذای …
نکات پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش عباسعلی نکات پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش عباسعلی یک نوع …
نکات پخت خورشت قیمه مجلسی و راز خوشمزه شدن قیمه
نکات پخت خورشت قیمه مجلسی نکات پخت خورشت قیمه مجلسی : خورشت قیمه یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در مجالس و مهمانی ها و عزاداری های ما است و همه ما …
نکات پخت مربای کدو حلوایی
نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
با فصل زمستان فرا رسیده و عرضه کدو حلوایی در بازار، فرصت مناسبی برای انتخاب نسخه تازه و با کیفیت این محصول به شما میدهد تا آن را به خانه بیاورید. کدو حلوایی چندین فرصت آشپزی متنوع را در آشپزخانهتان برای شما ایجاد میکند. از جمله این فرصتها میتوان به تهیه خورش کدو حلوایی، تهیه مربای کدو حلوایی، تهیه ترشی کدو حلوایی و حتی تولید حلوای کدو حلوایی به شکل گرد که میتواند برای تزیین جشنهای هالووین مورد استفاده قرار گیرد. از طرف دیگر، طول عمر بلند کدو حلوایی به شما اجازه میدهد تا با آرامش و بدون نگرانی از فساد آن، مقدار بیشتری از آن را خریداری کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای کدو حلوایی
کدو حلوایی با سایز متوسط ۱ عدد
آبلیموی تازه نصف فنجان
شکر ۱ کیلو
آهک خشک ۲۵۰ گرم
چوب دارچین ۱ عدد
آب به میزان لازم
خلال پسته و بادام ۱ فنجان
عرق هل و گلاب ۱ لیوان
زعفران دم کرده نصف فنجان
طرز پخت مربای کدو حلوایی
اولین مرحله در تهیه مربای کدو حلوایی این است که کدو حلواییها را به دقت شویید و پوست آنها را بردارید. سپس کدو حلواییها را به اندازهای که نیاز دارید برش دهید و داخل آنها را با دقت تمیز کنید تا مشکلی در مراحل بعدی پیش نیاید. سپس کدو حلواییها را در یک قابلمه قرار دهید و آب به مقدار نصف قابلمه اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه کدو حلواییها را پخته کنید. سپس آب آنها را از قابلمه تصفیه کنید و نگه دارید.
آهک نقش مهمی در تهیه مربای کدو حلوایی دارد و باعث میشود که مربا ترد و خوشمزه شود. برای تهیه آهک، آهک خشک و تمیز را از مصالح ساختمانی تهیه کنید. آهک را در یک کاسه آب بریزید و به مدت یک ساعت آهک را در آب قرار دهید تا رسوبات آهک به ته نشینند. سپس آب را با احتیاط دور بریزید و این مرحله را سه بار تکرار کنید تا آهک به طور کامل شسته شود. آخرین آبی که روی آهک میماند را بردارید و در قابلمه کدو حلوایی اضافه کنید.
سپس کدو حلواییها همراه با آب آهک را برای یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً آب آهک را جذب کنند.
بعد از گذشت این مدت، کدو حلواییها را آبکش کنید و همراه با شکر، آب کدو حلوایی، یک لیوان آب و آب لیمو به همراه چوب دارچین در قابلمه بریزید و مواد را تا زمان حل شدن شکر و به دست آوردن قوام مربای کدو حلوایی تفت دهید. در نهایت، زعفران، عرق هل و گلاب را به همراه خلال پسته و بادام اضافه کرده و مربای کدو حلوایی را در ظرف مورد نظر بریزید. به عنوان پیشنهاد، میتوانید این مربا را با نان تست، پنکیک یا هر نوع نان مورد علاقه دیگر همراه کرده و با کره یا خامه سرو کنید. این مربا را در یخچال نگهداری کنید تا از طعم و لذت آن بهترین استفاده را ببرید.