;
نکات پخت آبگوشت شله و راز خوشمزگی آبگوشت شله خانگی - چلوگوشت
نکات شیرینی نارگیلی + علت پف نکردن و جلوگیری از خشک شدن

نکات شیرینی نارگیلی + علت پف نکردن و جلوگیری از خشک شدن

نکات شیرینی نارگیلی نکات شیرینی نارگیلی + علت پف نکردن و جلوگیری از خشک شدن در سایت چلو گوشت. یکی از شیرینی های بسیار محبوب و خوشمزه در بین ما ایرانی ها شیرینی …

نکات پخت خورشت قیمه مجلسی و راز خوشمزه شدن قیمه

نکات پخت خورشت قیمه مجلسی و راز خوشمزه شدن قیمه

نکات پخت خورشت قیمه مجلسی نکات پخت خورشت قیمه مجلسی : خورشت قیمه یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در مجالس و مهمانی ها و عزاداری های ما است و همه ما …

نکات پخت گوشت گاو و راز خوشمزگی گوشت گاو و گوساله

نکات پخت گوشت گاو و راز خوشمزگی گوشت گاو و گوساله

نکات پخت گوشت گاو نکات پخت گوشت گاو و راز خوشمزگی گوشت گاو و گوساله در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. حفظ لذت و سلامت گوشت، …

نکات پخت آبگوشت شله

راز خوشمزه شدن آبگوشت نی نی سایت ادویه برای خوشمزه شدن آبگوشت طرز تهیه آبگوشت لعاب دار نی نی سایت راز خوشمزگی آبگوشت مجلسی راز خوشمزه شدن ابگوشت مرغ ادویه آبگوشت رستورانی ادویه آبگوشت امام حسینی برای غلیظ شدن آبگوشتراز خوشمزه شدن آبگوشت نی نی سایت ادویه برای خوشمزه شدن آبگوشت طرز تهیه آبگوشت لعاب دار نی نی سایت راز خوشمزگی آبگوشت مجلسی راز خوشمزه شدن ابگوشت مرغ ادویه آبگوشت رستورانی ادویه آبگوشت امام حسینی برای غلیظ شدن آبگوشت

نکات پخت آبگوشت شله و راز خوشمزگی آبگوشت شله خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

آبگوشت شله یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به شهر اصفهان منتسب می‌شود.

اصالت این غذا به اصفهان بازمی‌گردد و از دیگر غذاهای سنتی این شهر، کمتر شناخته شده است، اما تاریخچه‌ای با بیش از ۲۰۰ سال دارد.

تهیه اصلی این غذا به طور گسترده در فصل زمستان انجام می‌شود و به عنوان یک منبع تقویت‌کننده از آن زمان بهره‌مندی ایمنی بدن را به همراه دارد.

آبگوشت شله از گوشت و برنج محلی اصفهان یا لنجون محلی بهره می‌برد که با افزودن زیره به آن طعم خاصی اضافه می‌کند و از خواص مفید زیره نیز بهره می‌برد.

این غذا بخشی از فرهنگ غذایی اصفهان است و با تهیه و مزه کردن آن، می‌توان با فرهنگ و ذائقه محلی آشنا شد و تنوع غذایی خود را افزایش داد.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت شله

گوشت دنده یا گردن ۱۵۰ گرم

برنج دانه ریز ۱ پیمانه

پیاز ۱ عدد

زیره ۲ ق غذا خوری

نمک ۲ ق چای خوری

فلفل سیاه ۱ ق چای خوری

زردچوبه ۱/۲ ق چای خوری

طرز پخت آبگوشت شله

برای تهیه این غذا، ابتدا برنج دانه‌ریز را تمیز کرده و سپس با آب گرم چندین بار بشویید. سپس به برنج نمک اضافه کرده و آن را بخوبی خیس کنید، سپس کنار بگذارید.

پیاز را پوست گرفته و خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا شفاف و نرم شود. سپس گوشت را با افزودن زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد، تفت دهید تا طعم پیاز به گوشت منتقل شود.

وقتی گوشت آماده شد، به آن آب جوش اضافه کرده و مواد را در حرارت ملایم به مدت دو ساعت پخته کنید. به یاد داشته باشید که کفافی آب را اضافه کنید تا در مراحل بعدی نیز به آن نیاز داشته باشید.

وقتی گوشت پخته شده و از اسکلت جدا شد، آن را دوباره به قابلمه با آب گوشت برگردانید و برنج خیس‌شده و نمک را اضافه کنید. روی حرارت قرار دهید و بگذارید برنج با آب گوشت پخته و نرم شود، با گاهی زدن به آرامی تا ته نگیرد.

وقتی آب گوشت کم شد و برنج پخته و نرم شد، زیره را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. وقتی آب گوشت تمام شد، از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب مواد را خوب مخلوط کنید. سپس غذا را آماده کنید و سرو کنید.

نکات پخت آبگوشت شله

در این غذا، می‌توانید از گوشت گوساله نیز بهره‌برداری کنید.

حتماً در مراحل پخت برنج، طعم غذا را چک کنید، امکان دارد نیاز به افزودن نمک بیشتر باشد.

اگر موقع افزودن برنج به غذا، آب گوشت کم باشد، می‌توانید کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

هرگز از آب سرد برای افزودن به این غذا استفاده نکنید.

در برخی نسخه‌ها، نخود نیز به این غذا اضافه می‌شود و در انتها همراه با دیگر مواد مخلوط می‌شود.

برای تزئین، از دارچین و زیره به میزان لازم استفاده کنید و آن را با نان تازه میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.