نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه
نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی
نکات پخت مربای بالنگ نکات پخت مربای بالنگ و راز خوشمزگی مربای بالنگ خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای بالنگ یکی از خوشمزهترین و …
نکات پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش عباسعلی نکات پخت آش عباسعلی و راز خوشمزگی آش عباسعلی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش عباسعلی یک نوع …
نکات پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی
نکات پاناکوتا شکلاتی نکات پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پانا کوتا، یک دسر لذیذ و پرطرفدار …
نکات پخت لپه
نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه در سایت چلو گوشت.لپه یکی از حبوباتی است که در غذاهای مختلفی استفاده می شود.از معروف ترین غذاهایی که با لپه تهیه می شود می توانیم به خورشت قیمه و شامی لپه و کله گنجشکی و .. اشاره کنیم.
برای اینکه لپه رو بهتر بپزیم نکاتی وجود دارد که در ادامه ارائه می دهیم.
لپه را بخیسانید
مدت زمان خیساندن لپه کمتر از حبوبات دیگر است و با نیم ساعت خیساندن به شرایط دلخواه می رسد.
مدت زمان پخت لپه
اگر از قابلمه برای پخت لپه استفاده کنید معمولا حدود سه ساعت زمان می برد تا لپه بپزد ولی در زودپز این زمان بین دو تا دو و نیم ساعت است.
روش های پخت سریع لپه
اولین روش خیساندن لپه در آب ولرم به مدت سی دقیقه تا سه ربع ساعت است.
روش دیگر نیم پز کردن لپه به صورت جداگانه و سپس فریز کردن است.
آخرین روش هم استفاده از زودپز است.اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه لپه در زود پر بپزد و سپس فریز کنید ولی زمان فریز کردن نباید زیاد باشد چرا که لپخ له می شود.
اضافه کردن نمک
نمک باعث می شود که لپه دیرتر بپزد پس نمک را در آخر غذا اضافه کنید.
جوش شیرین
اگر کمی جوش شیرین در قابلمه لپه بریزید سریع تر می پزد ولی بهتر است که از جوش شیرین استفاده نکنید چرا که مضر است.
جلوگیری از له نشدن لپه
اگر لپه له شود باعث لعاب دار شدن غذا می شود ولی تفت دادن لپه با سایر مواد باعث می شود که دیگر له نشود.
راهکاری برای زمانی که لپه نپخت
اگر لپههای داخل قیمه هنوز سفت و نپخته هستند، جای نگرانی نیست، چرا که راه حل این مشکل را در اختیار داریم. ابتدا گوشت خورشت را جدا کرده و کنار بگذارید. سپس لپهها را به همراه آب خورشت در زودپز ریخته و بپزید. پس از پخت کامل لپهها، آنها را از زودپز خارج کرده و گوشت را دوباره به خورشت اضافه کنید. در نهایت، خورشت را با سیبزمینی سرخ شده تزئین نمایید. اگر وقت کافی دارید اما نگرانی از اینکه گوشت خورشت از هم بپاشد وجود دارد، همان روش فوق را دنبال کنید و گوشت را جدا نگه دارید، با این تفاوت که به جای استفاده از زودپز، لپهها را به همراه آب خورشت در قابلمه ریخته و اجازه دهید به آرامی بپزند.