نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه
نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه
نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه نکات پخت آبگوشت سنتی متنجنه و راز خوشمزگی آبگوشت سنتی متنجنه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت متنجنه یا مطنجنه …
نکات پخت پیتزا زبان و راز خوشمزگی پیتزا زبان خوشمزه و خانگی
نکات پخت پیتزا زبان نکات پخت پیتزا زبان و راز خوشمزگی پیتزا زبان خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. “پیتزا Beef Tongue یکی …
نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی
نکات پخت راحت الحلقوم نکات پخت راحت الحلقوم و راز خوشمزگی راحت الحلقوم خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. راحتالحلقوم، یکی از شیرینیهای …
نکات پخت لپه
نکات پخت لپه و بهترین روش زود پختن لپه و زمان پخت لپه در سایت چلو گوشت.لپه یکی از حبوباتی است که در غذاهای مختلفی استفاده می شود.از معروف ترین غذاهایی که با لپه تهیه می شود می توانیم به خورشت قیمه و شامی لپه و کله گنجشکی و .. اشاره کنیم.
برای اینکه لپه رو بهتر بپزیم نکاتی وجود دارد که در ادامه ارائه می دهیم.
لپه را بخیسانید
مدت زمان خیساندن لپه کمتر از حبوبات دیگر است و با نیم ساعت خیساندن به شرایط دلخواه می رسد.
مدت زمان پخت لپه
اگر از قابلمه برای پخت لپه استفاده کنید معمولا حدود سه ساعت زمان می برد تا لپه بپزد ولی در زودپز این زمان بین دو تا دو و نیم ساعت است.
روش های پخت سریع لپه
اولین روش خیساندن لپه در آب ولرم به مدت سی دقیقه تا سه ربع ساعت است.
روش دیگر نیم پز کردن لپه به صورت جداگانه و سپس فریز کردن است.
آخرین روش هم استفاده از زودپز است.اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه لپه در زود پر بپزد و سپس فریز کنید ولی زمان فریز کردن نباید زیاد باشد چرا که لپخ له می شود.
اضافه کردن نمک
نمک باعث می شود که لپه دیرتر بپزد پس نمک را در آخر غذا اضافه کنید.
جوش شیرین
اگر کمی جوش شیرین در قابلمه لپه بریزید سریع تر می پزد ولی بهتر است که از جوش شیرین استفاده نکنید چرا که مضر است.
جلوگیری از له نشدن لپه
اگر لپه له شود باعث لعاب دار شدن غذا می شود ولی تفت دادن لپه با سایر مواد باعث می شود که دیگر له نشود.