نکات آشپزی خوشمزه و فوت و فن آشپزی ایرانی
نکات پخت رب انار و زمان پخت و راز و رمز خوشمزه شدن رب انار
نکات پخت رب انار برای پخت رب انار در خانه باید نکات زیر را رعایت کنید:انار را با آب شسته و پوست آن را از بین ببرید.میوه را برش داده و دانه …
نکات سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی
نکات سالاد جو پرک نکات سالاد جو پرک و راز خوشمزگی سالاد جو پرک خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد گردو و …
نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی
نکات آش سبزی نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آش سبزی یکی از …
نکات آشپزی خوشمزه
نکات آشپزی خوشمزه و فوت و فن آشپزی ایرانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آشپزی ایرانی یکی از باستانیترین و شناخته شدهترین آشپزی های جهان است که در طول تاریخ و به علت قرار گرفتن ایران در جایگاهی جغرافیایی مهم، تحت تاثیر فرهنگها و اقوام مختلفی قرار گرفته است. این آشپزی با استفاده از انواع مختلفی از گیاهان، گوشت، خمیریجات، حبوبات و ادویه جات درست می شود.
استفاده از ادویههای تازه
یک روش موثر برای افزایش طعم و لذت غذا، استفاده از انواع ادویهها، گیاهان دارویی، طعمدهندهها و چاشنیهای متنوع است. همیشه سعی کنید در پخت و پز از ادویههای تازه استفاده کنید. به کار بردن ادویهها، گیاهان و چاشنیها یکی از سادهترین روشها برای بهبود طعم غذاهاست، روشی که قرنهاست در آشپزی مورد استفاده قرار میگیرد.
لازم به ذکر است که بسیاری از این ادویهها مانند نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و غیره دارای ارزش غذایی هستند و به همین دلیل، به خاطر فواید تغذیهایشان در پخت و پز مورد استفاده قرار میگیرند. حتی پرورش گیاهان و سبزیجات در خانه نیز میتواند به این امر کمک کند.
این یکی از اصول اساسی برای خلق غذاهای خوشمزه در منزل است. بسیاری از طعمهای خوبی که از غذاهای ساده به دست میآیند، مرهون ادویههایی هستند که در خانه آسیاب یا تهیه میشوند. امتحان کنید تا ادویهها را خودتان در خانه پودر کنید. تفت دادن و خشک کردن ادویهها در تابه قبل از آسیاب کردن، به دست آوردن حداکثر طعم را تضمین میکند.
استفاده از ادویههای تازه یا ترکیبات ادویهای، فرایند آشپزی را سادهتر میکند، زیرا تازگی و عطر ادویههای تازه پودر شده در منزل، به افزودن طعم و مزه به غذا کمک میکند. پس توصیه میشود به جای خرید ادویههای بستهبندی شده، خودتان ادویهها را پودر کنید یا از مکانهایی خرید کنید که در حضور شما ادویهها را آسیاب میکنند.
استفاده از زعفران
استفاده از زعفران در غذاها، به غذا طعم و رنگ جذابی میدهد و آن را خوشمزه تر میکند.
استفاده از ترشیها
استفاده از ترشیهای تازه مانند خیارشور، ترشی لوبیا، ترشی سیر و… در کنار غذا، به غذا طعم و عطر خاصی میدهد.
پخت غذاها با نارنج و لیموترش
پخت غذاها با نارنج و لیموترش، به غذا طعم و عطر خاصی میدهد و آن را خوشمزه تر میکند.
استفاده از سسهای خانگی
ساخت سسهای خانگی مانند سس پلو، سس قارچ، سس خامه و…، به غذا طعم و عطر خاصی میدهد و آن را خوشمزه تر میکند.
پخت غذاها با کرم
پخت غذاها با کرم، به غذا طعم و عطر خاصی میدهد و آن را خوشمزه تر میکند.
استفاده از پیاز سرخ شده
استفاده از پیاز سرخ شده در غذا، به غذا طعم و عطر خاصی میدهد و آن را خوشمزه تر میکند.
استفاده از خمیرهای فرنی
استفاده از خمیرهای فرنی مانند خمیر پای، خمیر شیرینی، خمیر کیش و… در تهیه شیرینیها، به شیرینی طعم و عطر خاصی می دهد.
استفاده از ادویهها و چاشنیها
اضافه کردن انواع ادویهها و چاشنیهای مختلف به غذا میتواند طعم غذا را بهبود بخشد. میتوانید از ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زیره، آویشن و … استفاده کنید.
استفاده از سس و ترشی
اضافه کردن سسهای مختلف مانند سس سویا، سس باربیکیو، سس مایونز، سس گوجهفرنگی و … به غذا، میتواند طعم آن را بهبود بخشد. همچنین اضافه کردن ترشیهای مختلف مانند ترشی لیمو، ترشی خیار و … نیز میتواند به افزایش طعم غذا کمک کند.
استفاده از مواد خام
استفاده از مواد خام مانند سبزیجات تازه و میوههای خام به غذا، میتواند طعم آن را بهبود بخشد. مثلاً اضافه کردن ریحان تازه به پیتزا، میتواند به طعم آن کمک کند.
طبخ در دمای مناسب
طبخ غذا در دمای مناسب، میتواند طعم آن را بهبود بخشد. برای مثال، طبخ گوشت در دمای بالا، میتواند طعم و عطر خوبی به آن ببخشد.
استفاده از روشهای مختلف طبخ
استفاده از روشهای مختلف طبخ مانند سرخ کردن، پختن، بخارپز