نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی - چلوگوشت
نکات پخت گوشت در شیشه و گرفتن عصاره گوشت در شیشه به آسانی

نکات پخت گوشت در شیشه و گرفتن عصاره گوشت در شیشه به آسانی

نکات پخت گوشت در شیشه نکات پخت گوشت در شیشه و گرفتن عصاره گوشت در شیشه به آسانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. عصاره‌ی گوشت …

زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی

زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی

زیباترین مدل آرایش صورت زیباترین مدل ارایش صورت مجلسی ناز و دیدنی  برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراقب باشید که خیلی ریمل نزنید. …

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف

مدل بستن روسری کوتاه دخترانه مدل بستن روسری کوتاه دخترانه + زیباترین مدل های بستن روسری به سبک های مختلف در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای …

نکات شیرینی مشهدی

نرم شدن شیرینی مربایی شیرینی مشهدی خانم جمشیدیان طرز تهیه مارمالاد شیرینی مشهدی آموزش تصویری شیرینی مشهدی شیرینی مشهدی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه ژله مغزی برای شیرینی مشهدی

نکات شیرینی مشهدی و نرم شدن شیرینی مربایی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی مشهدی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که به‌خصوص در شهر مشهد و استان خراسان رضوی ساخته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیرینی به صورت رسمی با نام “سوت‌غندی” شناخته می‌شود.

شیرینی مشهدی بسیار لذیذ و خوشمزه است و به دلیل ماندگاری بالای آن، به راحتی به سایر مناطق کشور نیز ارسال می‌شود.

مواد لازم و طرز تهیه

برای تهیه شیرینی مشهدی، ابتدا مواد اولیه‌ی مانند برنج، شکر، روغن، آرد، نمک، هل، زعفران و… آماده می‌شوند. سپس برنج با هل و نمک درون قابلمه پخته شده و با اضافه کردن شکر، روغن و زعفران به آن، تبدیل به مزه‌ای شیرین و خوشمزه می‌شود. سپس این مزه به صورت مربا شده و با آرد و تخم مرغ مخلوط شده و به شکل توپی‌های کوچک درآورده می‌شود. سپس این توپ‌ها درون روغن گرم سرخ شده و به صورت طلایی و شیرین سرو می‌شود.

نکات شیرنی مشهدی

برای تهیه شیرینی مشهدی بهتر است از برنج خوب و کیفی استفاده شود. برنج باید دانه‌ای بزرگ و خشک باشد.

مزه‌ی شیرینی مشهدی باید به درستی تهیه شود تا در نهایت شیرینی بهتری به دست آید. برای تهیه مزه، بهتر است از شکر کره‌ای استفاده شود و همچنین حتماً باید از زعفران اصل استفاده شود.

برای تهیه شیرینی مشهدی، بهتر است از روغن گرم شده برای سرخ کردن توپ‌ها استفاده شود تا شیرینی طلایی و خوشمزه‌ای به دست آید.

در تهیه شیرینی مشهدی بهتر است از تخم‌مرغ‌های با کیفیت استفاده شود تا شیرینی نرم و خوشمزه‌تری ساخته شود.

شیرینی مشهدی به دلیل ماندگاری بالایی که دارد، می‌تواند به عنوان یکی از بهترین هدایای تحفه‌ای به دوستان و خانواده ارائه شود.

بهتر است شیرینی مشهدی را در ظروفی قابل بسته بندی قرار داده و در محیط خشک و خنک نگهداری شود.

نرم شدن شیرینی مربایی شیرینی مشهدی خانم جمشیدیان طرز تهیه مارمالاد شیرینی مشهدی آموزش تصویری شیرینی مشهدی شیرینی مشهدی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه ژله مغزی برای شیرینی مشهدی

شیرینی مربایی

شیرینی مربایی یکی از شیرینی‌های محبوب و سنتی ایرانی است. برای تهیه این شیرینی، ابتدا مواد اصلی شامل آرد، شیر، روغن، بیکینگ پودر و تخم مرغ با هم مخلوط شده و به صورت یک تخته صاف روی سینی فر میریزند. سپس روی تخته آرد، مربا (مثلا مربای توت فرنگی، مربای آلبالو یا مربای زردآلو) پهن شده و با آرد پوشانده می‌شود. سپس دوباره مربا روی آرد ریخته و بار دیگر با آرد پوشانده می‌شود. این کار تا زمانی ادامه می‌یابد که تمام مربا به پایین ریخته شود و روی آن آرد پوشیده شود.

سپس تخته شیرینی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌گیرد تا بپزد. پس از پخت، تخته شیرینی باید به دمای اتاق خنک شود و سپس به قطعات کوچکتری تقسیم شود. شیرینی مربایی می‌تواند با چای یا قهوه سرو شود و یا به عنوان یک خوراکی خوشمزه در هر زمانی از روز مصرف شود.

نکات خوشمزه شدن شیرنی مربایی

استفاده از مربای با کیفیت: استفاده از مربا با کیفیت و بدون افزودنی‌های غیر ضروری، می‌تواند به خوشمزه شدن شیرینی کمک کند.

استفاده از مواد با کیفیت: استفاده از مواد با کیفیت مانند آرد سفید یا آرد کامل، تخم مرغ تازه و شیر با چربی مناسب، می‌تواند باعث بهبود طعم و کیفیت شیرینی شود.

افزودن ادویه‌های مختلف: می‌توانید به شیرینی مربایی ادویه‌هایی مانند دارچین، زعفران، وانیل، نعناع هندی و … اضافه کنید تا به طعم آن تنوع ببخشید و آن را خوشمزه‌تر کنید.

خمیر پایه شیرینی: برای خمیر پایه شیرینی، می‌توانید از دونه‌های برنج، نارگیل و خرما استفاده کنید تا به شیرینی طعم و مزه خاصی بدهند.

استفاده از شکلات: می‌توانید برای تزیین شیرینی مربایی از شکلات‌های تلخ، شیری یا سفید استفاده کنید و به طعم و دلچسبی آن اضافه کنید.

دم کردن شیرینی: برای بهبود طعم و بافت شیرینی، می‌توانید آن را درون سسی خنک یا در ظرفی روی یخچال برای مدتی قرار داده و به مدت چند دقیقه دم کنید.

با استفاده از این مقدار مواد، تقریباً ۸۰ شیرینی آماده می‌شود.

در حین پخت، به طور مرتب شیرینی‌ها را کنترل کنید. اگر شیرینی‌ها پیش از زمان تعیین شده به رنگ طلایی درآمدند، آن‌ها را از فر خارج کنید.

در صورتی که شیرینی‌ها را با دست زیادی ورز دهید، احتمال دارد پس از پخت خشک شوند.

 

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.