خواص لوبیا سیاه برای لاغری و مو و بدنسازی و معده و زمان پخت لوبیا سیاه
خواص و مضرات گوشت سفید در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان
خواص و مضرات گوشت سفید خواص و مضرات گوشت سفید در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت سفید، به …
خواص روغن زرد گوسفندی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی
خواص روغن زرد گوسفندی خواص روغن زرد گوسفندی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روغن زرد گوسفندی، که …
خواص و مضرات گل راعی در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان
خواص و مضرات گل راعی خواص و مضرات گل راعی در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گل راعی گیاهی …
خواص لوبیا سیاه
خواص لوبیا سیاه برای لاغری و مو و بدنسازی و معده و زمان پخت لوبیا سیاه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
لوبیا سیاه در طب سنتی به خاطر خواص گرم و مرطوب بودنش شهرت دارد.
هر صد گرم از این دانهها حاوی ۱۳۲ کالری انرژی است.
غنی از آنتیاکسیدانها، لوبیا سیاه به رفع چروکهای پوست و جوانسازی کمک میکند.
با داشتن آهن و مس، این حبوبات به بهبود گردش خون در سر و تقویت موها مفید هستند.
فیبر موجود در لوبیا سیاه به کنترل اشتها و کمک به کاهش وزن یاری میرساند.
فولات بالای موجود در لوبیا سیاه خطر ابتلا به نقایص لوله عصبی در نوزادان را کاهش میدهد.
مولیبدن موجود در لوبیا سیاه به بهبود اختلال نعوظ و افزایش باروری در مردان کمک میکند.
فولات و مولیبدن در لوبیا سیاه به کاهش سطوح هوموسیستئین در خون کمک میکنند که این امر خطر بیماریهایی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهد.
مواد معدنی نظیر آهن، فسفر و کلسیم موجود در لوبیا سیاه به حفظ سلامت و استحکام استخوانها کمک میکنند.
با داشتن سدیم کم و داشتن پتاسیم، کلسیم و منیزیم بالا، لوبیا سیاه به کاهش فشار خون بالا کمک میکند.
فیبر بالا در لوبیا سیاه به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک میکند.
ویتامین B6 و فولات موجود در این حبوبات با کاهش هموسیستئین به پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک میکنند.
سلنیوم و فولات بالا در لوبیا سیاه خاصیت ضدالتهابی دارند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهند.
فیبر موجود در لوبیا سیاه به هضم راحتتر و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
با فیبر فراوان، لوبیا سیاه به بهبود حرکات روده و درمان یبوست و اسهال یاری میرساند.
آهن بالا در لوبیا سیاه به درمان کم خونی و تولید گلبولهای قرمز خون کمک میکند.
به عنوان یک منبع غنی پروتئین گیاهی، لوبیا سیاه برای گیاهخواران و وگانها گزینهای ایدهآل است.
خواص لوبیا سیاه برای لاغری
لوبیا سیاه به دلیل داشتن میزان فراوان فیبر غذایی، به کنترل اشتها کمک میکند و از پرخوری جلوگیری میکند که این امر به کاهش وزن و لاغری منجر میشود.
این حبوبات به خاطر کالری پایین خود، برای برنامههای غذایی معطوف به کاهش وزن بسیار مفید است.
لوبیا سیاه از کجا بخرم
شما میتوانید این کالا را از فروشگاههای خوراکی، مراکز خرید بزرگ و نیز از فروشگاههای آنلاین تهیه نمایید.
لوبیا سیاه برای مو
لوبیا سیاه، که حاوی آهن و مس است، با بهبود جریان خون در سر به تقویت فولیکولهای مو کمک کرده و در نتیجه به درمان ریزش مو مؤثر است.
لوبیا سیاه برای بدنسازی
لوبیا سیاه، که غنی از کربوهیدرات است، میتواند در بازیابی عضلانی پس از تمرینات ورزشی مانند بدنسازی موثر باشد.
با داشتن مقادیر بالایی از فیبر، لوبیا سیاه به تسهیل فرآیند هضم کمک کرده و در برنامههای لاغری و کاهش وزن ورزشکاران نقش مهمی دارد.
منیزیم موجود در لوبیا سیاه به سنتز پروتئین در بدن کمک کرده و در فرآیند عضلهسازی برای بدنسازان مفید است.
زمان پخت لوبیا سیاه
لوبیا سیاه باید برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت خیسانده شود و مدت زمان پخت آن حدود ۵۰ دقیقه است.
خواص لوبیا سیاه برای معده
لوبیا سیاه که سرشار از فیبر و پروتئین است، به عنوان یک غذای مؤثر برای تقویت دستگاه گوارش شناخته میشود.
پروتئین و فیبر موجود در لوبیا سیاه به پیشبرد غذا در دستگاه گوارش کمک میکنند و در جذب بهتر مواد مغذی و دفع مواد زائد تأثیر دارند.
لوبیا سیاه نسبت به گوشت دیرتر هضم میشود، بنابراین میتواند برای مدت طولانیتری حس سیری ایجاد کند.
این حبوبات به پاکسازی سیستم گوارشی کمک کرده و از پرخوری جلوگیری میکنند.
با گنجاندن لوبیا سیاه در برنامه غذایی به صورت منظم، به مرور زمان میتوان از مشکلاتی مانند یبوست کاهش یافته را تجربه کرد.
مضرات لوبیا سیاه
مصرف بیش از اندازه لوبیا سیاه به علت داشتن فیبر و گالاکتوز بالا، ممکن است منجر به نفخ و گاز معده شود.
فیتیک اسید در لوبیا سیاه میتواند جذب مواد معدنی را در بدن کاهش دهد.
بنابراین، خیساندن لوبیا سیاه برای ۸ تا ۱۰ ساعت قبل از مصرف توصیه میشود.
میزان بالای پورین در لوبیا سیاه میتواند به افزایش سطح اسید اوریک خون منجر شود و احتمال ابتلا به بیماریهایی چون نقرس و سنگ کلیه را افزایش دهد.