نکات پخت مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی و خوشمزه
نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای
نکات شیرینی پنجره ای نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی …
زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی
زیباترین مدل آرایش صورت زیباترین مدل ارایش صورت مجلسی ناز و دیدنی برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراقب باشید که خیلی ریمل نزنید. …
نکات پخت کلوچه زنجبیلی و راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کلوچه زنجبیلی نکات پخت کلوچه زنجبیلی و راز خوشمزگی کلوچه زنجبیلی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شیرینی زنجبیلی یکی از …
نکات پخت مربای سیب
نکات پخت مربای سیب و راز خوشمزگی مربای سیب خانگی و خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
مربای سیب، با تنوع بینظیر در دستورها و انواع مختلف سیب مانند زرد، سبز، قرمز یا حتی گلابیشکل، یکی از دلچسبترین و پرطرفدارترین انواع مربا در سراسر جهان است. در ایران، این مربا به عنوان یک گزینه محبوب و لذیذ برای میل کردن در وعدههای صبحانه و عصرانه شناخته میشود. این مربای خوشطعم میتواند به عنوان افزودنی برای خامه، کره یا حتی انواع پنکیکها در وعدههای غذایی مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب
شکر ۱ کیلوگرم
سیب ۱ کیلوگرم
گلاب ۴ ق غذا خوری
آب لیمو ترش ۳ ق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱ ق غذا خوری
آموزش پخت مربای سیب
برای درست کردن مربای سیب در خانه، ابتدا سیبها را کاملاً شسته و پوست آنها را جدا میکنیم. بعد سیبها را به دو نیم کرده، هستههای آنها را با چاقو یا ابزار مناسب خارج میکنیم و روی تخته برش به شکل مکعبهای درشت یا هر شکل دیگری که دوست داریم، تقسیم میکنیم.
تکههای برش خورده سیب را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. در یک ظرف جداگانه، یک لیوان آب را با آب لیمو مخلوط کرده و به آرامی روی سیبها میریزیم تا رنگ آنها تغییر نکند. سپس در یک قابلمه، چهار لیوان آب و شکر را مخلوط کرده و به آرامی هم میزنیم تا شکر حل شود و شربت شروع به جوشیدن کند.
سیبهای آبکش شده را به شربت اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا مربا به قوام برسد. زعفران دم کرده را نیز اضافه کرده و اجازه میدهیم مربا بپزد. پس از ۲۰ دقیقه، اگر سیبها نرم و شربت قوام یافته باشد، مربا آماده است.
پس از سرد شدن، مربای سیب قوام بیشتری میگیرد. گلاب را افزوده و با قاشق به خوبی مخلوط میکنیم. سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و منتظر میمانیم تا مربا خنک شود. در آخر، مربا را درون ظروف شیشهای ریخته و در آنها را محکم میکنیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
نکات پخت مربای سیب
اگر تمایل دارید از آب لیمو استفاده نکنید، گزینه دیگر استفاده از نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو برای خیساندن سیبهاست.
به جای استفاده از آبلیمو، میتوانید از آب لیموی تازه برای این کار استفاده کنید تا طعم دلپذیرتری داشته باشد.
برای خرد کردن سیبها، به جای استفاده از چاقو و برش نگینی، میتوانید از رنده برای خرد کردن آنها استفاده کنید.
اگر مایل به داشتن مربای سیب با رنگ قرمز هستید، پس از گذشت نیم ساعت از شروع پخت، حرارت را کم کرده و دمکنی تمیزی را روی قابلمه قرار دهید. این کار را برای یک تا دو ساعت انجام دهید تا مربا به خوبی رنگ بگیرد.