نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای
نکات پخت دمپخت و فوت و فن دمپخت لری خوشمزه
نکات پخت دمپخت نکات پخت دمپخت و فوت و فن دمپخت لری خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از سادهترین و بهترین راههای تهیه …
نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی
نکات پخت شکر پاره نکات پخت شکر پاره و راز خوشمزگی شکر پاره خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. قند پاره ترکیه یکی …
نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز
نکات پخت بوقلمون نکات پخت بوقلمون و فوت و فن و زمان پخت بوقلمون در قابلمه و زودپز در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.بوقلمون یکی از غذاهای …
نکات شیرینی پنجره ای
نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایرانی است که در اکثر نقاط ایران قابل دسترسی است. این شیرینی در واقع یک کیک ساده است که با اضافه کردن عسل و پودر شکر به آن شیرین شده و در نهایت با نارگیل و پسته تزیین می شود.
مواد لازم
برای تهیه این شیرینی به ۳ عدد تخم مرغ ، دو سوم پیمانه شیر ، نصف پیمانه نشاسته گل ، یک سوم پیمانه گلاب ، ۱ پیمانه آرد سفید قنادی و یک سر چاقو وانیل و روغن و پودر قند به میزان کافی نیاز است.
طرز تهیه
نشاسته و شیر و گلاب را مخلوط کنید و به هم بزنید تا نشاسته حل شود ،سپس وانیل و آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید ، تخم مرغ ها را اضافه کنید و کم کم هم بزنید.یک ظرف تفلون برداشته و بهتر است که کوچک باشد تا شیرینی پنجره ای در آن معلق باشد.
قالب نان پنجره ای که قبلا چرب شده را در داخل روغن کرده و شیرینی پنجره ای را در آن بیندازید.بعد از سرخ شدن در دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود و با پودر قند تزیین کنید.
روغن نباید بسوزد و اگر سوخت و یا کم شد باید در حین کار دوباره روغن بریزید.
برای هر شیرینی پنجره ای قالب را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی داغ شود ، سپس مواد را در قالب بریزید تا شکل شیرینی خوب شود.
وقتی که نان پنجره ای خنک شد باید از پودر قند استفاده کنید.
اگر مواد غلیظ بود از آب برای شل کردن مواد اضافه کنید.
شیرینی ها پخته شده را با چنگال از قالب جدا کنید.
قبل از زدن قابل به مایغ شیرنی روغن اضافی آن را بگیرید.
زمان اماده سازی شیرنی حدود ۲۰ دقیقه و زمان پخت حدود نیم ساعت است.