نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای
نکات پخت کیک در قابلمه روحی روی گاز و فوت و فن پخت کیک در قابلمه
نکات پخت کیک در قابلمه نکات پخت کیک در قابلمه روحی روی گاز و فوت و فن پخت کیک در قابلمه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار …
نکات پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی
نکات پخت سوهان عسلی نکات پخت سوهان عسلی و راز خوشمزگی سوهان عسلی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سوهان عسلی، یک نوع …
نکات پخت آش بی بی سه شنبه و راز خوشمزگی آش بی بی سه شنبه
نکات پخت آش بی بی سه شنبه نکات پخت آش بی بی سه شنبه و راز خوشمزگی آش بی بی سه شنبه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما …
نکات شیرینی پنجره ای
نکات شیرینی پنجره ای و علت خراب شدن نان پنجره ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی پنجره ای یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایرانی است که در اکثر نقاط ایران قابل دسترسی است. این شیرینی در واقع یک کیک ساده است که با اضافه کردن عسل و پودر شکر به آن شیرین شده و در نهایت با نارگیل و پسته تزیین می شود.
مواد لازم
برای تهیه این شیرینی به ۳ عدد تخم مرغ ، دو سوم پیمانه شیر ، نصف پیمانه نشاسته گل ، یک سوم پیمانه گلاب ، ۱ پیمانه آرد سفید قنادی و یک سر چاقو وانیل و روغن و پودر قند به میزان کافی نیاز است.
طرز تهیه
نشاسته و شیر و گلاب را مخلوط کنید و به هم بزنید تا نشاسته حل شود ،سپس وانیل و آرد را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید ، تخم مرغ ها را اضافه کنید و کم کم هم بزنید.یک ظرف تفلون برداشته و بهتر است که کوچک باشد تا شیرینی پنجره ای در آن معلق باشد.
قالب نان پنجره ای که قبلا چرب شده را در داخل روغن کرده و شیرینی پنجره ای را در آن بیندازید.بعد از سرخ شدن در دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود و با پودر قند تزیین کنید.
روغن نباید بسوزد و اگر سوخت و یا کم شد باید در حین کار دوباره روغن بریزید.
برای هر شیرینی پنجره ای قالب را در روغن داغ قرار دهید تا قسمت فلزی داغ شود ، سپس مواد را در قالب بریزید تا شکل شیرینی خوب شود.
وقتی که نان پنجره ای خنک شد باید از پودر قند استفاده کنید.
اگر مواد غلیظ بود از آب برای شل کردن مواد اضافه کنید.
شیرینی ها پخته شده را با چنگال از قالب جدا کنید.
قبل از زدن قابل به مایغ شیرنی روغن اضافی آن را بگیرید.
زمان اماده سازی شیرنی حدود ۲۰ دقیقه و زمان پخت حدود نیم ساعت است.
برای ترد شدن نان پنجره ای
برای ترد شدن نان پنجرهای، میتوانید از چند روش استفاده کنید. ابتدا مطمئن شوید که خمیر را به اندازه کافی نازک پهن کردهاید. همچنین میتوانید از مقدار کمی سرکه یا آبلیمو در خمیر استفاده کنید تا به ترد شدن نان کمک کند. پس از پخت، نانها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند و رطوبت آنها گرفته شود. در نهایت، میتوانید نانها را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا تردی خود را حفظ کنند.