نکات پخت آش آلو و راز خوشمزگی آش آلو خوشمزه و خانگی
نکات پخت سوهان و راز خوشمزگی سوهان قم حرفه ای و شرکتی
نکات پخت سوهان نکات پخت سوهان و راز خوشمزگی سوهان قم حرفه ای و شرکتی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد سوهان برای اولین بار در …
نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی
نکات پخت مربای کدو حلوایی نکات پخت مربای کدو حلوایی و راز خوشمزگی مربای کدو حلوایی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. با فصل زمستان …
نکات خورش بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه و غلیظ شدن بامیه
نکات خورش بامیه نکات خورش بامیه : خورش بامیه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با استفاده از بامیه، گوشت گوسفندی، لپه و سبزیجات تهیه میشود. برای تهیه این غذا، ابتدا …
نکات پخت آش آلو
نکات پخت آش آلو و راز خوشمزگی آش آلو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آش آلو، یکی از لذیذترین آشهای سنتی ایرانی برای فصل سرد سال است که در شهرهای مختلف ایران با دستور پختهای گوناگون تهیه میشود. این آش با استفاده از گوشت چرخ کرده و ترکیبی از آلوهای ترش و شیرین طبخ میشود و دارای طعمی فوقالعاده خوشمزه است که هم در تابستان و هم در زمستان به عنوان یک غذای مناسب محسوب میشود.
مواد لازم برای آش آلو تبریز
لوبیا چیتی: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
آب گوشت: ۲ لیون فرانسوی دستهدار
لپه: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
برنج: ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
تره، جعفری و گشنیز: ۱ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
آلو: ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده: به مقدار لازم
طرز تهیه آش آلو تبریز
برای تهیه آش آلو تبریزی، ابتدا لوبیا و آب گوشت را بر روی شعله قرار دهید. وقتی لوبیا به حد نیمپز رسید، لپه و برنجی که قبلاً خیساندهاید را به آن اضافه کنید. پس از آن، سبزی آش را افزوده و اجازه دهید تا آش به مدت ۱ و ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت بپزد.
در این مدت، آلو را با کمی آب بپزید و سپس از صافی عبور دهید. بعد از گذشت ۱ و ۳۰ ساعت، این مخلوط را به آش اضافه کنید. رب گوجه، نمک و نعناع داغ را نیز بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، آش آماده سرو است.
مواد لازم برای آش آلو اردبیل
رشته آش: ۱ بسته
آلو بخارا: ۵ تا ۸ عدد
آلبالو خشک یا تازه: ۳/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
زغال اخته خشک یا تازه: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
گوجه سبز تازه یا خشک: ۵ تا ۸ عدد
زردآلو خشک: ۸ تا ۱۰ عدد
حبوبات پخته شده (نخود، لوبیا قرمز، عدس، لوبیا سفید): هر کدام ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
نعناع داغ و پیاز داغ (برای تزیین): به مقدار لازم
نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه آش آلو اردبیل
در آغاز تهیه آش آلو اردبیلی ساده، ابتدا آب را بر روی اجاق گرم کنید. پس از آن، میوههای خشکی که از قبل خیساندهاید را به آب اضافه نمایید و اجازه دهید تا برای مدتی بجوشند.
در این بخش از تهیه آش آلو ترش اردبیلی، حبوبات را به مخلوط اضافه کرده و پس از چند دقیقه، رشتهها را بیافزایید. مهم است که رشتهها را خرد نکنید تا از خمیر شدن آش جلوگیری شود.
پس از افزودن رشتهها، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا آش به خوبی جا بیفتد. در نهایت، حرارت را خاموش کرده و آش را در ظرف مناسب بریزید. آش را میتوانید با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال پسته، گردو و زرشک تزئین نمایید.