تزیین آش رشته شب یلدا + با دیدن این عکس ها حتما هوس میکنید یلدا آش بپزید
مدل مانتو راحتی جلو بسته اینستایی 1402 نخی دکمه دار و ساده زیبا
مدل مانتو راحتی جلو بسته مدل مانتو راحتی جلو بسته اینستایی ۱۴۰۲ نخی دکمه دار و ساده زیبا در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. طراحان لباس با چینخوردگیهایی که …
مدل بلوز دامن خانگی جدید ایرانی لاکچری زنانه و دخترانه
مدل بلوز دامن خانگی جدید مدل بلوز دامن خانگی جدید ایرانی لاکچری زنانه و دخترانه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. لباسهایی که میپوشید همیشه باید اندازه شما باشد. …
مدل مانتو کتی شیک 2024 مجلسی جذاب و متفاوت باکلاس
مدل مانتو کتی شیک مدل مانتو کتی شیک ۲۰۲۴ مجلسی جذاب و متفاوت باکلاس در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. موقع خرید مانتو دقت کنید که دور سینه …
تزیین آش رشته شب یلدا
تزیین آش رشته شب یلدا + با دیدن این عکس ها حتما هوس میکنید یلدا آش بپزید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
از جمله خوراکیها و غذاهای محبوب شب یلدا انواع آش مخصوص شب چله است. در شهرهای مختلف ایران انواع آش را برای شب چله درست میکنند. معمولا آش مخصوص شب یلدا در کنار خوراکیهای نمادین شب یلدا و شام ویژه شب یلدا به عنوان پیش غذا سرو میشود. هر چند دستتان باز است که از آشهای مختلف و محلی برای کنار شام یلدا استفاده کنید، ولی به طور معمول، آش شب یلدا با میوهها و سبزیجاتی که مناسب فصل پاییز هستند، تهیه میشوند.
معمولا آشهای شب یلدا بدون گوشت هستند ولی میتوانید آنها را با گوشت هم درست کنید. فراموش نکنید که مواد در دسترس و ذائقه شما، برای انتخاب نوع آش برای شب یلدا، حرف اول را میزند. در ادامه این مقاله میتوانید با طرز تهیه انواع آش مخصوص شب یلدا که هر مخصوص منطقهای خاص از کشور عزیزمان است آشنا شوید.
«آش شله قلمکار» یکی از لذیذترین انواع آش ایرانی است که ظاهرا اصل و ریشهاش به شهر تهران و زمان ناصرالدین شاه برمیگردد. اگر چه آش شله قلمکار در اغلب شهرهای ایران مثل اصفهان و تبریز هم پخته میشود اما هنوز هم آش شله قلمکار تهرانیهای قدیمی به خصوص به عنوان شام شب یلدا یک انتخاب عالی است
«آش کشک کدو» از جمله آشهای قدیمی شب یلدا در استان اصفهان و شهرستان سامان است که قدمتی دیرینه دارد. گاهی غذای اصلی شب چله همین آش کدو است. برای درست کردن آش کدو معمولا افراد فامیل دور هم جمع میشوند و آش کدو را برای شب چله در خانه یکی از بزرگان فامیل میپزند
«آش لبو» به خاطر خواص و فواید لبو یک غذای مقوی برای درمان خانگی سرماخوردگی است. همچنین آش لبو یکی از غذاهای سنتی شب یلدا در اراک هم هست. رنگ قرمز آش لبو حتما شما را سر ذوق میآورد و طعمهای آشنا و ترکیب آن با شیرینی ملایم لبو و بافت لطیف آن، لذت خوردن یک سوپ زمستانی را چند برابر میکند.
از جمله خوراکیها و غذاهای محبوب شب یلدا انواع آش مخصوص شب چله است. در شهرهای مختلف ایران انواع آش را برای شب چله درست میکنند. معمولا آش مخصوص شب یلدا در کنار خوراکیهای نمادین شب یلدا و شام ویژه شب یلدا به عنوان پیش غذا سرو میشود. هر چند دستتان باز است که از آشهای مختلف و محلی برای کنار شام یلدا استفاده کنید، ولی به طور معمول، آش شب یلدا با میوهها و سبزیجاتی که مناسب فصل پاییز هستند، تهیه میشوند.
معمولا آشهای شب یلدا بدون گوشت هستند ولی میتوانید آنها را با گوشت هم درست کنید. فراموش نکنید که مواد در دسترس و ذائقه شما، برای انتخاب نوع آش برای شب یلدا، حرف اول را میزند.برای تهیه انواع آش شب یلدا به موادی مثل رشته آش، انواع چاشنی و ادویه جات مثل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه، انواع حبوبات و غلات، روغن، کشک، سبزی آش و برنج نیاز دارید.
اغراق نیست اگر بگوییم «آش رشته» یک غذای نمادین برای مناسبتهای مختلف ایرانی است. از پخت آش نذری گرفته تا درست کردن آش رشته برای سفره مهمانی و مناسبتهایی مثل شب چله و چهارشنبه سوری. برای درست کردن آش رشته خوشمزه و جا افتاده نیاز به دانستن یکسری نکات و ریزهکاریهای حرفهای دارید.
مواد لازم برای تهیه آش رشته برای ۱۰ نفر عبارتند از: حبوبات: یک پیمانه نخود، یک پیمانه لوبیا چیتی، یک پیمانه لوبیا قرمز، یک پیمانه عدس /یک و نیم کیلو گرم سبزی آش /یک و نیم بسته رشته آش/ سه تا چهار عدد پیاز بزرگ /نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان نیاز/ نعناع خشک به میزان نیاز/ کشک به میزان نیاز /سیر به میزان نیاز/ روغن مایع.
طرز تهیه آش رشته برای ۱۰ نفر به این صورت است که ابتدا در مرحله اول حبوبات به جز عدس را باید از شب قبل خیس کنید و در طی شب نیز چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود و بهتر پخته شود. عدس از یک ساعت قبل از پختن آش خیس کنید.
برای درست کردن آش رشته نذری خوشمزه و لعابدار باید از شب قبل حبوبات را به صورت جداگانه خیس کنید. این کار موجب میشود هضم حبوبات آش رشته راحتتر شود و از طرفی نفخ حبوبات نیز گرفته شود. بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و برای خیس کردن عدس از ظرف دیگری استفاده کنید. اگر زمان کافی برای خیس کردن حبوبات ندارید، بهتر است حداقل ۲ ساعت آنها را در آب خیس کنید. در این مدت لازم است چند بار آب حبوبات را عوض کنید.
آش رشته نذری را چه برای دو نفر بپزید و چه برای ۴۰ یا ۵۰ نفر باید ترکیب سبزی آش را رعایت کنید. ترکیب سبزی آش رشته به این ترتیب است: تره، گشنیز، جعفری، اسفناج همه به نسبت مساوی به علاوه ۵ الی ۶ شاخه شنبلیله. برای آماده کردن سبزی آش رشته باید ابتدا سبزیها را پاک کنید. برای این کار شاخههای بلند و کلفت سبزی را جدا کنید.
تزئین آش رشته کار سخت و زمانبری نیست. معمولا افراد همیشه یک روش ساده و قدیمی برای تزیین آن به کار میبرند و آن این است که وسط یک کاسه بزرگ کشک میریزند و هر قسمت کشک را به صورت جداگانه با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ پر میکنند. اگر دوست دارید پذیرایی رنگینتر و شیکتری از مهمانان خود داشته باشید، ایدهها و طرحهای زیر به شما کمک شایانی برای تزئین آش رشته خواهد کرد.
اغراق نیست اگر بگوییم «آش رشته» یک غذای نمادین برای مناسبتهای مختلف ایرانی است. از پخت آش نذری گرفته تا درست کردن آش رشته برای سفره مهمانی و مناسبتهایی مثل شب چله و چهارشنبه سوری. برای درست کردن آش رشته خوشمزه و جا افتاده نیاز به دانستن یکسری نکات و ریزهکاریهای حرفهای دارید.
اگر برگ زرد و یا سیاهی در سبزی وجود دارد، آن را بردارید. سپس سبزیها را داخل سینک بریزید و با آب فراوان بشویید. بعد از شستشو، سبزیها را برای چند دقیقه داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها خارج شود. برای خرد کردن سبزی آش رشته بهتر است سبزی را با استفاده از یک چاقو تیز کمی خرد نمایید. توجه داشته باشید که سبزی آش نباید بیش از حد خرد و ساطوری شود. بنابراین سعی کنید سبزی آش رشته را کمی درشتتر خرد کنید.
سیر داغ و پیاز داغ بخش جدانشدنی آش رشته نذری و مجلسی است که فوقالعاده روی طعم آن تأثیر دارد. برای درست کردن پیاز داغ مجلسی ابتدا پیازها را بشویید. سپس آنها را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. در زمان خرد کردن پیاز مراقب باشید که بیش از اندازه آن را نازک خرد نکنید تا در زمان سرخ کردن له نشود.
بعد از خرد کردن پیاز یک ماهیتابه مناسب روی شعله گاز قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. پیازهای خلالی را به روغن اضافه کنید و خوب سرخ کنید تا یک پیازداغ مجلسی و خوشمزه داشته باشید. فوت و فنهای درست کردن پیاز داغ مجلسی را بلد هستید؟ برای درست کردن سیر داغ هم پوست سیرها را جدا کنید و خوب بشویید.
سیرها را به صورت ورقهای یا نگینی خرد کنید. سپس بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه سیرها را نیز به صورت جداگانه سرخ کنید و کنار بگذارید. فوت و فنهای درست کردن سیر داغ مجلسی را بلد هستید؟ برای این که خواص سیر از بین نرود، بهتر است از روغن کمتری استفاده کنید.