نکات سالاد کاهو و راز خوشمزگی سالاد کاهو خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی

نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی

نکات آش سبزی نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آش سبزی یکی از …

نکات آبگوشت برنج و فوت و فن و راز خوشمزگی آبگوشت پلو کاشانی

نکات آبگوشت برنج و فوت و فن و راز خوشمزگی آبگوشت پلو کاشانی

نکات آبگوشت برنج نکات آبگوشت برنج و فوت و فن و راز خوشمزگی آبگوشت پلو کاشانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت پلو یا چلو …

نکات پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و زمان ایده آل خیس کردن نخود

نکات پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و زمان ایده آل خیس کردن نخود

نکات پخت نخود نکات پخت نخود و راز خوشمزگی نخود و زمان ایده آل خیس کردن نخود در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در پخت حبوبات …

نکات سالاد کاهو

سالاد کاهو ساده انواع سالاد کاهو برای مهمانی طرز تهیه سالاد کاهو متفاوت سالاد کاهو فرانسوی سالاد کاهو مخلوط سالاد کاهو جدید

نکات سالاد کاهو و راز خوشمزگی سالاد کاهو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

تدارک سالاد کاهو معمولاً با اضافه کردن کلم سفید یا کلم قرمز و هویج انجام می‌شود. از سوی دیگر، با توجه به مواد موجود و فصل، می‌توان نسخه‌های متنوعی از این سالاد را آماده کرد. این سالاد، بدون استفاده از مایونز، از روغن زیتون و سرکه یا آبلیمو برای آماده‌سازی استفاده می‌کند، به همین دلیل به عنوان یک وعده غذایی بسیار سالم شناخته می‌شود. اگر تمایل دارید این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی مصرف کنید، می‌توانید به توجه به سلیقه خود، کنسرو ذرت یا سیب‌زمینی پخته، گردو خرد شده یا کنجد را به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو

کاهو : ۲ عدد

هویج : ۳ عدد

تربچه : ۲۴۰ گرم

پیاز قرمز : ۱ عدد کوچک

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز :۲ قاشق غذاخوری

نمک دانه درشت : ۱ قاشق چایخوری

فلفل : ¼ قاشق چایخوری

روش تهیه سالاد کاهو

ابتدا، هویج‌ها را پوست کنید و به شکل حلقه‌های نازک برش دهید. سپس برگ‌های کاهو را از هم جدا کنید و با دقت بشویید تا آب زیادی از آنها خارج شود.

تربچه‌ها را به شکل حلقه‌های نازک برش دهید. همچنین، فلفل تازه را آسیاب کنید و پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های برش دهید.

حالا برگ‌های کاهو را خرد کرده و یک کاسه بزرگ آماده کنید. سپس تمام مواد را داخل کاسه بریزید و با دقت مخلوط کنید.

نمک، فلفل و سرکه را به سالاد اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید.

در آخر، روغن زیتون را به سالاد بریزید و سالاد را آماده به سرو کنید.

مواد لازم

کاهو ۱ عدد

کلم برگ سفید ۱/۴ عدد

کلم برگ قرمز ۱/۴ عدد

هویج ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

خیار ۲ عدد

آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه سالاد کاهو به روش دیگر

اولاً، برگ‌های کاهو و کلم را جدا کنید و با دقت آنها را شویید و تمیز کنید.

سپس کاهو، کلم سفید و قرمز را به برش‌های ریز تقسیم کنید. هویج را پوست گرفته و آن را خلال ریز کنید یا با رنده برش دهید.

گوجه‌ها و خیارها را به شکل حلقه‌ای برش دهید. حالا تمام مواد را در کنار هم ترتیب دهید.

برای تزیین سالاد، از زیتون‌های سبز، سیاه یا قرمز نیز استفاده کنید. در نهایت، سالاد را با یک سس مناسب همراه کرده و آماده به سرو کنید.

نحوه سرو کردن انواع سالاد

در صورت تصمیم دارید سالاد به صورت فردی سرو شود، می‌توانیم قبل از ورود افراد به میز، سالاد را در کاسه‌ها یا بشقاب‌های مخصوص سالاد قرار داده و آنها را به‌طور جداگانه در جلوی هر نفر وسط میز قرار دهیم.

اگر می خواهید به همراه غذا سرو کردن سالاد داشته باشید، یک بشقاب خاص برای سالاد را در طرف چپ میز قرار داده و بعداً سالاد را در این بشقاب سرو می‌کنیم. هر کس می‌تواند برای خودش سالاد را بردارد و می‌توانیم بشقاب‌های سالاد را به یکدیگر منتقل کنیم.

اگر جا برای قرار دادن بشقاب‌های سالاد وجود ندارد و میز شلوغ است، می‌توانیم از بشقاب‌های نان استفاده کنیم که در قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته‌اند، و از بشقاب نان صرف‌نظر کنیم. می‌توانیم سس سالاد را داخل سالاد بریزیم یا آن را به‌صورت جداگانه سرو کنیم. البته، اگر سس را به‌صورت جداگانه سرو کنیم، سالاد تازه‌تر، تردتر و خوشمزه‌تر خواهد بود، و می‌توانیم از برگ‌های کاهو یا کلم برای تزیین و مصرف هم استفاده کنیم.

نکات انواع سالاد

سس سالاد باید در زمان نزدیک به سرو کردن سالاد با آن مخلوط شود، زیرا اگر سس را زودتر به سالاد اضافه کنیم، ممکن است سبزی‌ها پلاسیده شده و آب ریز کنند.

نسبت سرکه سالاد به روغن زیتون معمولاً باید یک سوم روغن زیتون باشد، مگر اینکه ترجیح دهید سالادتان ترش‌تر باشد.

برای تهیه سس سالاد، نمک و فلفل را ابتدا در سرکه حل کنید و سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

در صورت تمایل به اضافه کردن سیب‌زمینی به سالاد، ابتدا سیب‌زمینی را با سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس روغن زیتون را اضافه کنید، زیرا در این صورت ترشی بهتر به سیب‌زمینی جذب می‌شود.

اگر از کنسرو قارچ استفاده می‌کنید، نیازی به سرخ کردن ندارد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 30 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.