نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت رب انار و زمان پخت و راز و رمز خوشمزه شدن رب انار

نکات پخت رب انار و زمان پخت و راز و رمز خوشمزه شدن رب انار

نکات پخت رب انار برای پخت رب انار در خانه باید نکات زیر را رعایت کنید:انار را با آب شسته و پوست آن را از بین ببرید.میوه را برش داده و دانه …

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی

نکات آبگوشت مرغ نکات آبگوشت مرغ و راز خوشمزگی آبگوشت مرغ مجلسی کرمانشاهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از آبگوشت های بسیار خوشمزه، آبگوشت …

نکات پخت تارت و فوت و فن های درست کردن تارت

نکات پخت تارت و فوت و فن های درست کردن تارت

نکات پخت تارت   نکات پخت تارت چیزی است که علاقه مندان به تارت را سر ذوق می آورد.به طور خلاصه نکات تهیه تارت به این صورت است :ظرفی که برای پخت …

نکات سس انبه

سس انبه اصل طرز تهیه سس انبه با پودر انبه طرز تهیه سس انبه بندرعباس طرز تهیه سس انبه نی نی سایت سس انبه ابادانی طرز تهیه سس انبه برای فلافل فیلم طرز تهیه سس انبه طرز تهیه سس انبه با انبه تازه

نکات سس انبه و راز خوشمزگی سس انبه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

انبه، یک میوه لذیذ و غنی از مواد مغذی است که به عنوان مؤلفه اصلی در تهیه انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله تولیداتی که با استفاده از انبه ایجاد می‌شوند، می‌توان به سالاد، یخمک، بستنی، میلک‌شیک، آبمیوه، مرباهای متنوع، ترشی انبه و سس انبه اشاره کرد. اینکه سس انبه به عنوان یک سس محبوب و خوشمزه شناخته شده است، نشان‌دهنده تنوع کاربردهای آن در ترکیب با انواع غذاها مانند فلافل، همبرگر، سوسیس، پیتزا و اسنک است. راه اندازی فرآیند تهیه این سس در خانه نیز بسیار ساده است و می‌توانید از پودر یا میوه انبه برای آماده‌سازی آن بهره ببرید.

مواد لازم برای آماده سازی سس انبه با میوه انبه

انبه ۲ عدد

نمک ۱ قاشق مرباخوری

روغن زیتون ۱/۴ فنجان

دانه خردل و پودر شنبلیله از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

دانه زیره سبز ۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه، پودر گشنیز و پودر سیر از هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری

پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱/۲ قاشق مرباخوری

شکر قهوه ای یا عسل ۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

آب جوشیده سرد شده ۱/۲ فنجان

آموزش تهیه سس انبه با میوه انبه

برای تهیه سس انبه، ابتدا انبه را به دو نیمه تقسیم کنید و سپس میوه انبه را از پوست جدا کرده و به قطعات کوچک تری تقسیم کنید. قطعات انبه را در یک شیشه دردار بریزید و درب آن را ببندید.

شیشه را به مدت ۵ روز در معرض نور خورشید قرار دهید تا انبه آب بندازد. پس از گذشت این مدت، انبه را از آب جدا کنید و سپس قطعات انبه را روی یک کاغذ بریزید و به مدت ۲-۳ ساعت وقت دهید تا کمی خشک شوند.

حالا روغن را در یک تابه کوچک گرم کنید و به آن دانه‌های خردل، پودر شنبلیله، دانه‌های زیره سبز، فلفل سیاه، پودر گشنیز، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید تا مواد تفت بخورند. سپس پودر سیر و شکر قهوه‌ای را به مواد اضافه کرده و برای ۲-۳ دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید تا بوی مواد بلند شود.

حرارت را خاموش کرده و به مواد سس انبه آب، انبه خرد شده، آب انبه و آبلیمو را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در نهایت، مواد را در غذاساز ریخته و میکس کنید تا یک سس صاف و روان به دست آید. سس را بچشید و نمک و فلفل را برای تنظیم طعم اضافه کنید.

سس انبه را در یک ظرف شیشه‌ای درب‌دار بگذارید و می‌توانید آن را برای بیش از یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای آماده سازی سس انبه با پودر انبه

سرکه سفید ۲/۳ پیمانه

پودر انبه ۱ قاشق سوپخوری

آب ۱/۲ پیمانه

نمک کمی

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری

آموزش تهیه سس انبه با استفاده از پورد انبه

برای تهیه این سس انبه، از پودر انبه موجود در عطاری‌ها بهره مند شوید. این پودر انبه دارای ادویه‌های عربی مخصوصی است، بنابراین نیازی به افزودن ادویه‌های اضافی ندارید.

در یک قابلمه کوچک، سرکه سفید و آب را قرار دهید و سپس پودر انبه را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با یک قاشق به دقت مخلوط کنید تا پودر انبه به طور کامل حل شود. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و قابلمه را به آرامی روی حرارت قرار دهید. همچنان به آرامی مخلوط کنید تا به جوش بیافته و غلیظ شود.

حدود ۱۰ دقیقه بعد، زمانی که سس به طراوت ماست رقیق شده است، آن را از حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. سس را پس از خنک شدن در یک ظرف شیشه‌ای با درب در یخچال نگهداری کنید.

این سس را می‌توانید تا ۲-۱ ماه در یخچال نگهدارید.

نکات سس انبه

پیش از قرار دادن مواد روی حرارت، اطمینان حاصل کنید که پودر انبه به طور کامل در آب و سرکه حل شده باشد. در غیر این صورت، ممکن است پودر انبه گلوله‌ای شود.

بلافاصله پس از حل شدن پودر انبه در آب و سرکه، مواد را روی حرارت قرار دهید. قبل از قرار دادن روی حرارت باید آن را مجدداً هم بزنید.

هنگامی که سس انبه سرد شد، به طور قابل توجهی غلیظ‌تر خواهد شد. بنابراین، هنگامی که کمی غلیظ شد، باید از روی حرارت برداشته شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.