نکات شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خوشمزه و خانگی - چلوگوشت
نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه

نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه

نکات پخت چلو گوشت نکات پخت چلو گوشت و فوت و فن چلو گوشت خوشمزه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته …

نکات پخت پاستا و چرا پاستا سفت میشود

نکات پخت پاستا و چرا پاستا سفت میشود

نکات پخت پاستا در پخت پاستا نکاتی هست که می تواند باعث خوشمزه شدن آن شود.برای افزایش خوشمزه شدن پاستا، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید: استفاده از تنوع در مواد افزودنی: …

نکات پخت کباب چنجه و نکاتی برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه

نکات پخت کباب چنجه و نکاتی برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه

نکات پخت کباب چنجه نکات پخت کباب چنجه : چنجه یکی از معروف‌ترین غذاهای گوشتی است که از منطقۀ غرب آسیا و عمدتاً ایران به وجود آمده و پس از گذشت زمان …

نکات شربت به لیمو

فیلم طرز تهیه شربت به لیمو شربت به لیمو رزا منتظمی طرز تهیه شربت به لیمو از مربای به طرز تهیه شربت لیمو طرز تهیه شربت به لیمو نی نی سایت خواص شربت به لیمو خانگی طرز تهیه شربت به لیمو با برگ به لیمو خواص و مضرات شربت به لیمو

نکات شربت به لیمو و راز خوشمزگی شربت به لیمو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

نوشیدنی شربت به‌لیمو به عنوان یکی از نوشیدنی‌های محبوب تابستانی شناخته می‌شود که از طریق تهیه این نوشابه می‌توانید از خواص سلامتی گیاه به‌لیمو بهره‌مند شوید. «به‌لیمو» به عنوان یک گیاه دارویی با عطر مشابه «لیمو» شناخته می‌شود که مزایای فراوانی برای حفظ سلامتی بدن دارد و معمولاً به صورت دمنوش مصرف می‌شود. افراد بسیاری ممکن است با روش تهیه شربت به‌لیمو آشنا نباشند و اشتباهاً آن را با ترکیبی از تکه‌های لیموترش اشتباه بگیرند، در حالی که به‌لیمو یک گونه متفاوت و با خصوصیات خود است. شما می‌توانید این نوشیدنی خنک‌کننده را هم به‌لیمو و هم به تنهایی آماده کنید.

مواد لازم برای اماده سازی شربت به لیمو

آب: ۱/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شکر: ۱/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار

برگ به لیموی تازه: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

اموزش تهیه شربت به لیمو

در ابتدای مراحل تهیه شربت به‌لیمو خانگی، آب و شکر را در یک قابلمه قرار دهید و آن را بر روی شعله متوسط گاز قرار دهید. هنگامی که آب به جوش آمد، فوراً شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از اینکه شعله گاز خاموش شد، برگ‌های تازه به‌لیمو را به شربت اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بر روی آن بگذارید و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه دم بکشد.

در مرحله بعد از تهیه شربت به‌لیمو خانگی، از یک الک توری استفاده کرده و شربت را از برگ‌های به لیمو جدا کنید. برای این کار، ظرف خشک و تمیزی را زیر توری قرار دهید و شربت را در آن بریزید تا برگ‌های به لیمو از آن جدا شوند.

بعد از آماده شدن شربت، اجازه دهید به طور کامل خنک شود. سپس می‌توانید آن را در یک ظرف خشک و تمیز بریزید، درب آن را محکم کنید و در یخچال قرار دهید. برای تهیه نوشیدنی، می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق شربت را در لیوان بریزید و بقیه آن را با آب سرد پر کنید. برای افزودن طعم و عطر بهتر به نوشیدنی، مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنید.

این شربت علاوه بر استفاده به عنوان نوشیدنی، برای شیرین‌ کردن چای و دمنوش‌های مختلف هم مناسب است.

نکات شربت به لیمو

اگر تمایل دارید، در روش سنتی تهیه شربت خوشمزه و مجلسی، می‌توانید به جای آب از به تره استفاده نمایید.

در صورتی که آبمیوه‌گیر در دسترس نیست، به تره را رنده کرده و سپس از صافی عبور دهید.

در روش تهیه شربت خوشمزه و مجلسی با بهار نارنج و زعفران، مقداری زعفران و عرق بهار نارنج یا گلبرگ‌های بهار نارنج را به شربت اضافه نمایید.

برای درست کردن شربت خوشمزه و مجلسی، بهتر است از آب لیموترش تازه به جای آبلیموهای صنعتی استفاده نمایید تا شربت شما طعم بهتری داشته باشد.

روش تهیه شربت خوشمزه و مجلسی با برگ‌های خشک تا حدی مشابه روش تهیه آن با برگ‌های تازه است. برای این کار باید به تره خشک به جای برگ‌های تازه از این گیاه در شربت استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 دی 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.