نکات آشپزی جالب | 20 نکته کلیدی برای خوشمزه شدن غذاها
خواص خاکشیر برای پسردار شدن و کبد و پوست و زنان
خواص خاکشیر خاکشیر (به انگلیسی Flixweed) یک گیاه علفی است که در مناطق مختلف جهان یافت میشود. این گیاه دارای خواص زیادی است که در زیر به برخی از آنها اشاره شده …
نکات پخت خورشت قیمه بادمجان و چاشنی قیمه بادمجان رستورانی
نکات پخت خورشت قیمه بادمجان نکات پخت خورشت قیمه بادمجان و چاشنی قیمه بادمجان رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. برای افزایش خوشمزگی خورش قیمه …
نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی
نکات پخت آبگوشت سیب اراکی نکات پخت آبگوشت سیب اراکی و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر دنبال غذاهای متنوع …
نکات آشپزی جالب
نکات آشپزی جالب | ۲۰ نکته کلیدی برای خوشمزه شدن غذاها در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آشپزی دنیایی است که نکات جالبی در خود دارد که بزرگان فقط با تجربه به آن می رسیدند ولی اکنون شما به راحتی می توانید بسیاری از این نکات را با خواندن این مطلب فرا گیرید.
لعاب دار کردن آش رشته
برای این کار کافی است که کمی بلغور همراه با حبوبات خیس کنید و به آش اضافه کنید تا لعاب دار تر شود و هم خوشمزه تر.
ترد شدن گوشت
اگر می خواهید غذایی بپزید مانند استیک که به ترد شدن گوشت نیاز دارید کافی است که مخلوطی از سرکه و روغن زیتون را روی تمان قسمت های گوشت بمالید.
کش آمدن پنیر پیتزا
اگر تمایل دارید که پنیر پیتزای شما کش بیاید قبل از اینکه داخل فر قرار دهید کمی آب روی آن اسپری کنید.
خوشمزه شدن کتلت
برای اینکه کتلت خیلی خوشمزه درست کنید کافی است به همان مواد قبلی کمی زیره و پودر آویشن اضافه کنید.
خوشمزه شدن قورمه سبزی
یکی از اصلی ترین نکات برای خوشمزه شدن قورمه سبزی این است که یک ساعت قبل از سرو به آن رب انار اضافه کنید.
راز پختن تخم مرغ آبپز
اگر نمی دانید تخم مرغ های شما پخته اند یا نه کافی است آنها را بچرخانید تخم مرغی که خوب بچرخد پخته است.
جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به هم
برای اینکه ماکارونی و لازانیا شما به هم نچسبد و خوش رنگ شود کافی است که مقداری زردچوبه به ان اضافه کنید.
راز خوشمزه شدن قیمه
یکی از راحت ترین و حرفه ای ترین کارها در پخت خورشت قیمه این است که در آخر پخت چند قطره گلاب اضافه کنید و سریع زیر خورشت را خاموش کنید.
راز خوشمزه شدن لوبیا پلو
برای خوشمزه شدن این غذا کافی است که در انتهای پخت غذا یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید.