نکات آشپزی جالب | 20 نکته کلیدی برای خوشمزه شدن غذاها
طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده حرفه ای به سبک دایی علی
طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده کوکو مرغ چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و آسان می باشد که مطمئنا با یک بار پختن مشتری آن می شوید.اگر زمان کافی ندارید و …
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت …
نکات پخت ماهی و راز خوشمزگی ماهی و انواع روش پخت ماهی
نکات پخت ماهی نکات پخت ماهی و راز خوشمزگی ماهی و انواع روش پخت ماهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بوی نامطبوع نشانگر کهنگی ماهی …
نکات آشپزی جالب
نکات آشپزی جالب | ۲۰ نکته کلیدی برای خوشمزه شدن غذاها در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آشپزی دنیایی است که نکات جالبی در خود دارد که بزرگان فقط با تجربه به آن می رسیدند ولی اکنون شما به راحتی می توانید بسیاری از این نکات را با خواندن این مطلب فرا گیرید.
لعاب دار کردن آش رشته
برای این کار کافی است که کمی بلغور همراه با حبوبات خیس کنید و به آش اضافه کنید تا لعاب دار تر شود و هم خوشمزه تر.
ترد شدن گوشت
اگر می خواهید غذایی بپزید مانند استیک که به ترد شدن گوشت نیاز دارید کافی است که مخلوطی از سرکه و روغن زیتون را روی تمان قسمت های گوشت بمالید.
کش آمدن پنیر پیتزا
اگر تمایل دارید که پنیر پیتزای شما کش بیاید قبل از اینکه داخل فر قرار دهید کمی آب روی آن اسپری کنید.
خوشمزه شدن کتلت
برای اینکه کتلت خیلی خوشمزه درست کنید کافی است به همان مواد قبلی کمی زیره و پودر آویشن اضافه کنید.
خوشمزه شدن قورمه سبزی
یکی از اصلی ترین نکات برای خوشمزه شدن قورمه سبزی این است که یک ساعت قبل از سرو به آن رب انار اضافه کنید.
راز پختن تخم مرغ آبپز
اگر نمی دانید تخم مرغ های شما پخته اند یا نه کافی است آنها را بچرخانید تخم مرغی که خوب بچرخد پخته است.
جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به هم
برای اینکه ماکارونی و لازانیا شما به هم نچسبد و خوش رنگ شود کافی است که مقداری زردچوبه به ان اضافه کنید.
راز خوشمزه شدن قیمه
یکی از راحت ترین و حرفه ای ترین کارها در پخت خورشت قیمه این است که در آخر پخت چند قطره گلاب اضافه کنید و سریع زیر خورشت را خاموش کنید.
راز خوشمزه شدن لوبیا پلو
برای خوشمزه شدن این غذا کافی است که در انتهای پخت غذا یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید.
نکات آشپزی خوشمزه
از مواد اولیه تازه و با کیفیت استفاده کنید.
به دستور پخت دقت کنید و مراحل را به ترتیب انجام دهید.
از ادویهها و چاشنیها به میزان مناسب استفاده کنید و در صورت لزوم آنها را تنظیم کنید.
برای پخت غذا از حرارت مناسب استفاده کنید و زمان پخت را رعایت کنید.
در حین پخت غذا، آن را مرتباً هم بزنید یا بچرخانید تا به طور یکنواخت پخته شود.
قبل از سرو غذا، آن را بچشید و در صورت لزوم طعم آن را تنظیم کنید.
غذا را به شیوهای زیبا و جذاب سرو کنید.