خواص هسته انبه در طب سنتی برای مو و پوست و دیابت و چگونه هسته انبه را بشکنیم
عوارض روغن بادام در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض روغن بادام عوارض روغن بادام در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روغن بادام از دانههای درخت …
خواص آذربه دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع
خواص آذربه خواص آذربه دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آذربه گیاهی علفی و چند ساله …
خواص و مضرات گوشت اردک در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان
خواص و مضرات گوشت اردک خواص و مضرات گوشت اردک در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت اردک منبع …
خواص هسته انبه
خواص هسته انبه در طب سنتی برای مو و پوست و دیابت و چگونه هسته انبه را بشکنیم در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
انبه، که به عنوان یک میوه گرمسیری شناخته میشود، در خانواده پستهایان همراه با درختانی چون سماق، پسته و بادام هندی طبقهبندی میگردد.
درخت انبه، که از درختان بلند میوهدار به شمار میرود، در شرایط آب و هوایی مناسب میتواند تا بیش از ۴۰ متر ارتفاع داشته باشد.
درخت انبه که در علم گیاهشناسی به زیباییاش مشهور است، میتواند تا ارتفاع ۱۰ متر رشد کند.
مبدأ انبه از کشورهای هند، مالزی و برمه است و امروزه در بسیاری از مناطق استوایی و نواحی گرمسیری رشد میکند.
انبه که از حدود ۴۰۰۰ سال پیش وجود داشته، دارای برگهای نیزهای شکل، گلهایی به رنگ زرد یا قرمز و به صورت خوشهای است.
میوه این درخت، که به نام انبه یا منگو شناخته میشود، بیضوی شکل بوده و طعمی شیرین و دلپذیر دارد و هستهای نسبتاً بزرگ درون آن قرار دارد.
انبه معمولاً از اوایل ماه می به بار مینشیند و تا اوایل سپتامبر یافت میشود.
خواص هسته انبه در طب سنتی
بنابر طب سنتی ایران، مغز هسته انبه دارای خاصیت سرد و خشک است.
استفاده از مغز هسته انبه در رفع اسهال مؤثر است.
این ماده در درمان سرماخوردگی کاربرد دارد.
سرفههای شدید با مصرف مغز هسته انبه تسکین مییابد.
در درمان بواسیر خونی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
مغز هسته انبه همچنین خاصیت کرمکشی دارد و برای پیشگیری و درمان اسهال به کار میرود.
این ماده برای تسکین علائم آسم و تنگی نفس مفید است.
همچنین به عنوان ضد استفراغ شناخته شده است.
خواص هسته انبه برای مو
هسته انبه میتواند به عنوان یک راهکار مؤثر برای مقابله با شوره سر و از بین بردن آن به کار رود.
با استفاده از کره بدست آمده از هسته انبه و مالیدن آن به سر، نه تنها میتوانید شوره سر را درمان کنید، بلکه موهایتان نیز تقویت شده و درخشش و جلوهای خاص به خود میگیرند.
برای افزایش تأثیرگذاری این کره، میتوانید آن را با روغن خردل یا عسل ترکیب کنید تا از طاسی سر، ریزش مو و زود سفید شدن موها پیشگیری کنید.
روغن استخراج شده از هسته انبه، سرشار از ویتامینها و اسیدهای چرب ضروری است که برای سلامت موها بسیار مفید هستند.
پوست بیرونی انبه را جدا کرده، با روغن نارگیل و کنجد مخلوط نمایید و این ترکیب را به مدت یک هفته در معرض نور خورشید قرار دهید، سپس از آن برای موهای خود استفاده کنید.
خواص هسته انبه برای پوست
قرار دادن تکههای کوچک انبه روی پوست میتواند به بستن منافذ پوست کمک کرده و در نتیجه، به داشتن پوستی شاداب و زیبا منجر شود.
روغن استخراج شده از هسته انبه به عنوان یک مرطوبکننده پوست شناخته شده و در ترکیبات مختلف کرمهای زیبایی و لوسیونها به کار برده میشود.
این روغن با داشتن مواد معدنی و ویتامینهای فراوان، به تغذیه پوست کمک کرده و در پیشگیری از چین و چروکهای پوستی مؤثر است.
خواص هسته انبه برای دیابت
افراد مبتلا به دیابت میتوانند با جوشاندن تنها ۶ برگ انبه در آب جوش و قرار دادن آنها در یک ظرف برای مدت شبانه،
و سپس نوشیدن مایع صاف شده در صبح، به تعادل بخشیدن به سطح انسولین خون خود کمک نمایند.
چگونه هسته انبه را بشکنیم
برای خارج کردن هسته انبه، ابتدا باید به شکل بیرونی آن توجه کنید. انبه دارای یک سطح پهن و صاف است که محل قرارگیری هسته در وسط میوه را مشخص میکند و به شما کمک میکند تا بدانید چگونه باید انبه را برش دهید.
ابتدا انبه را با آب سرد بشویید و خشک کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، در کنار هسته وسط انبه برش بزنید و همین برش را در سمت مخالف نیز اعمال کنید.
انبه به این ترتیب به دو قسمت بزرگ تقسیم شده و شما میتوانید هسته را به راحتی خارج کنید. گاهی اوقات کمی از میوه به هسته چسبیده است که میتوانید آن را با چاقو جدا کنید.
هسته انبه را چگونه بکاریم
خرید یک انبه رسیده و تازه از بازار مهم است. هر انبه دارای یک هسته است که با یک پوسته سخت بیرونی پوشیده شده است.
مطمئن شوید که انبه رسیده باشد، چرا که هسته یک انبه نارس ممکن است به اندازه کافی بالغ نباشد و برای کاشت مناسب نباشد.
انبه را بخورید و هسته را بیرون آورید و کنار بگذارید.
تکههای میوه باقیمانده را از هسته جدا کنید تا هسته سریعتر خشک شود و باز کردن آن راحتتر باشد.
پس از تمیز کردن هسته از تکههای میوه، آن را با دستمال خشک کنید و برای ۱ تا ۲ روز بگذارید تا کاملاً خشک شود.
با استفاده از قیچی تیز، هسته را باز کرده و دانه داخل آن را استخراج کنید.
این کار را به آرامی انجام دهید تا دانه آسیب نبیند. با باز شدن هسته، دانه درون آن قابل مشاهده خواهد بود.
دانه را به آرامی از هسته خارج کنید و هر لایه اضافی را جدا کنید.
تعداد دانههای موجود در هسته انبه متفاوت است؛ بعضی انبهها چندین دانه و برخی دیگر تنها یک دانه دارند. هسته نمایش داده شده در عکس فقط یک دانه دارد.
اگر دانه چروکیده یا پوسیده به نظر برسد، برای اطمینان از سالم بودن دانه، امتحان کردن یک انبه دیگر توصیه میشود.
چگونه روغن هسته انبه را بگیریم
تهیه کره انبه در منزل میتواند زمانبر و نیازمند به مقدار زیادی هسته انبه باشد.
اگر شما انبه زیادی مصرف میکنید، در دسترس داشتن مقدار کافی هسته انبه مشکلی ایجاد نمیکند،
علاوه بر این، برای استخراج روغن از هستهها و ساخت کره انبه، به یک دستگاه فشار هیدرولیک نیاز خواهید داشت.
همانطور که اشاره شد، این کره سرشار از مواد مغذی است. برای ساخت کره انبه، بین پانزده تا بیست هسته انبه را تحت فشار هیدرولیک قرار دهید تا روغن آن استخراج شود، سپس روغن استخراج شده را در یک ظرف بریزید که تا دو هفته در یخچال قابل نگهداری است.