مدل پالتو چرم مدل پالتو چرم + شیک ترین مدل ها پالتو چرم را اینجا ببینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. برای ست کردن پالتو زنانه …
نکات پاناکوتا شکلاتی نکات پاناکوتا شکلاتی و راز خوشمزگی پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پانا کوتا، یک دسر لذیذ و پرطرفدار …
نکات پخت مربای هویج نکات پخت مربای هویج و راز خوشمزگی و زمان پخت مربای هویج در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای هویج یکی از …
نکات کوکو بادمجان و راز خوشمزگی کوکو بادمجان خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
کوکو بادمجان یک غذای خوشمزه و معروف ایرانی است که شاید به اندازه کوکو سبزی یا کوکو سیبزمینی شناختهشده نباشد، ولی به دلیل استفاده از بادمجان، محبوبیت زیادی دارد. این کوکو میتواند به عنوان یک شام سبک و خوشمزه سرو شود.
مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان
بادمجان متوسط ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۱ حبه
روغن مایع به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو بادمجان
برای تهیه کوکو بادمجان، اول بادمجانها را بپزید یا کباب کنید. اگر علاقمند به طعم غذاهایی مثل میرزا قاسمی با بادمجان کبابی هستید، بادمجانها را کباب کنید. در غیر این صورت، بادمجانها را پوست بکنید و بجوشانید.
پس از پختن بادمجانها، آنها را در کاسهای بریزید و بگذارید تا خنک شوند. سیر و پیاز را رنده کرده، آب آنها را بگیرید و به بادمجانها اضافه کنید.
به این مخلوط نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و با میکسر یا گوشتکوب خوب مخلوط کنید تا بادمجانها کاملاً له شوند. اگر مایلید، بادمجانها را هم مانند سیر و پیاز رنده کنید.
در ظرفی جداگانه تخممرغها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس به مخلوط بادمجان اضافه کنید. مهم است که پیش از اضافه کردن تخممرغ، بادمجانها خنک شده باشند.
پس از افزودن تخممرغها، مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو یکدست شود. در مرحله آخر، یک تابه را با روغن گرم کنید و مایه کوکو را درون آن بریزید.
مایه کوکو را با قاشق صاف کنید و اجازه دهید یک طرف آن خوب سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. کوکو را با گوجهفرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.
روش تهیه کوکو بادمجان در فر
اگر قصد دارید این کوکوی خوشمزه را در فر تهیه کنید، فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. انتخاب یک قالب مناسب و چرب کردن کف و دیوارههای آن با روغن مایع اولین قدم است.
زمانی که قالب را چرب کردید، مایه کوکو را درون آن بریزید و سطح قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کوکو را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود. توجه داشته باشید که دمای فرهای مختلف متفاوت است.
روش تهیه کوکو بادمجان با بادمجان خام
کوکوی بادمجان را میتوان به روشهای مختلفی پخت، یکی از این روشها که در دستور پخت فوق توضیح داده شده است. برای تهیه این کوکو با استفاده از بادمجان خام، ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و سپس همراه با سیر و پیاز رنده نمایید.
یکی از نکات مهم در تهیه کوکو با بادمجان خام این است که هنگام رنده کردن بادمجان، مایع زیادی از آن خارج میشود. پیش از افزودن ادویهها و تخممرغ، حتماً آب اضافی بادمجان را خارج کنید و سپس به سایر مراحل پخت کوکو ادامه دهید.
راهکار شل شدن مایه کوکو چیست
در صورتی که مایه کوکوی شما خیلی نرم و آبدار شده باشد، راه حلی برای این مسئله این است که به تدریج آرد گندم به مایه کوکو افزوده و با دیگر مواد به خوبی مخلوط کنید تا به قوام مورد نظر برسد.
روش تهیه کوکوی بادمجان به صورت سوخاری
برای پخت کوکوی بادمجان به شیوه سوخاری، مایه کوکو باید کمی شلتر و چسبندهتر از حالت معمولی باشد. آرد سوخاری را با فلفل سیاه، نمک و پودر سیر ترکیب کنید و این مخلوط را هنگام سرخ کردن کوکو در دسترس داشته باشید.
کمی از مایه کوکو را برداشته و با دست به آن شکل دهید، سپس آن را در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملاً با آرد سوخاری پوشیده شود. این کوکوها را در تابهای عمیق با مقدار فراوانی روغن (مانند فلافل) سرخ کنید. پس از سرخ شدن، کوکوها را روی توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.