نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی
طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی آسان و حرفه ای
طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی سوپ مرغ یکی از غذاهایی است که برای درمان سرماخوردگی خیلی خوب است و برای پیش غذا هم یک پیشنهاد ویژه است. این غذا به دو …
نکات پخت خورش بامیه و راز خوشمزگی خورش بامیه خوشمزه و خانگی
نکات پخت خورشت بامیه نکات پخت خورش بامیه و راز خوشمزگی خورش بامیه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش بامیه یکی از …
نکات پخت عدس پلو و زمان پخت عدس در عدس پلو با کشمش
نکات پخت عدس پلو نکات پخت عدس پلو و زمان پخت عدس در عدس پلو با کشمش در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد عدس پلو یکی …
نکات پخت شیرینی نخودچی
نکات پخت شیرینی نخودچی و دلیل وا رفتن شیرینی نخودچی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.شیرینی نخودچی یکی از شیرینیهای محبوب و سنتی ایرانی است که با استفاده از نخودچی، یک نوع آرد سفید و شیرینی پزی ساخته میشود. برای تهیه شیرینی نخودچی، نخودچی را پس از خرد کردن و آسیاب کردن به همراه آرد سفید، شکر، روغن و زردچوبه مخلوط میکنند و به شکل کوچکی در میآورند. سپس آنها را در روغن داغ سرخ میکنند تا شیرینیهایی شکلی زیبا و طعمی خوش بسازند. شیرینی نخودچی عموماً با چای یا قهوه سرو میشود و معمولاً در جشنها و مراسم خانوادگی به عنوان دسر سرو میشود.
مواد لازم
آرد نخودچی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۴۵ گرم
پودر هل نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا باید آرد نخودچی را الک کنید و پودر هل و قند را اضافه نموده و هم بزنید سپس روغن مایع را گرم کنید و بعد از سرد شدن به مواد اضافه کنید.مواد را یک دقیقه با دست ورز دهید تا یکدست شود.
یک قابلمه بزرگ بردارید و روی شعله پخش کن قرار دهید و یک پایه استیل در ان قرار دهید و قابلمه کوچک را در قابلمه بزرگ بگذارید و شیرینی ها را در قابلمه کوچک بچینید و در قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها بپزند.
بعد از اینکه دیدید زیر شیرینی ها طلایی شده است شعله را خاموش کنید و در قابلمه را برداشته تا شیرینی ها خنک و اماده مصرف شوند.
نکات طلایی تهیه شیرینی نخودچی
استفاده از مواد مرغوب تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت شیرینی شما می گذارد.
اگر هل تازه را آسیاب کنید و در شیرینی به کار ببرید طعم و عطر خاصی به شیرینی شما می دهد.
یکی از شاهکارها در تهیه این شیرینی استفاده از کره به جای روغن است.
اگر دنبال شیرینی نخودچی سفت هستید بهتر است که ۱۰۰ گرم آرد را جایگزین ۱۰۰ گرم ارد نخودچی کنید.
شیرنی شما نباید تغییر فرم دهد مگر اینکه نسبت مواد اولیه را رعایت نکرده باشید.
این شیرینی وقتی داغ است می شکند پس تا سرد شدن باید صبر کنید.
فوت و فن های تهیه شیرینی نخودچی
زمانی که عطر شیرینی به مشام شما رسید شیرینی پخته است و با نصف کردن یک شیرینی مطمئن شوید که شیرینی ها شما پخته است.
اگر مواد شیرینی شما منسجم نبود می توانید یکبار آن را چرخ کنید تا نرم و منسجم شود.
اگر شیرینی را داغا داغ از قابلمه بردارید پودر می شود.
استفاده از آرد برنج به تردی بیشتر شیرینی شما کمک می کند.
خمیر شیرینی نخودچی هر چه بیشتر بماند بهتر است.