خواص هسته انار در طب سنتی برای پوست و مو و معده و لاغری در غذا - چلوگوشت
خواص دمنوش سنبل الطیب دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی

خواص دمنوش سنبل الطیب دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی

خواص دمنوش سنبل الطیب خواص دمنوش سنبل الطیب دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دمنوش سنبل الطیب نوشیدنی …

عوارض تخمه هندوانه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض تخمه هندوانه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض تخمه هندوانه عوارض تخمه هندوانه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. تخمه هندوانه، این دانه‌های کوچک …

خواص و مضرات گوشت کبک در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات گوشت کبک در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات گوشت کبک خواص و مضرات گوشت کبک در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت کبک از …

خواص هسته انار

خواص هسته انار خشک شده خواص پودر هسته انار در طب سنتی طریقه مصرف هسته انار مضرات هسته انار طرز استفاده روغن هسته انار برای پوست معجزه روغن هسته انار چگونه هسته انار را پودر کنیم خواص هسته انار برای روده

خواص هسته انار در طب سنتی برای پوست و مو و معده و لاغری در غذا در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

با وجود سختی دانه‌های انار، به خاطر محتویات غنی و فواید تغذیه‌ای آن‌ها، مصرفشان توصیه می‌شود.

هسته انار حاوی ۲۰ درصد روغن طبیعی از کل وزن دانه‌ها می‌باشد. روغن انار دارای بالاترین مقدار اسید نیلولئیک و امگا۳ است و همچنین شامل پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و پلی فنل‌ها است. ارزش تغذیه‌ای نیم فنجان دانه انار شامل:

کالری: ۷۲

پروتئین: ۱.۵ گرم

کربوهیدرات: ۱۶ گرم

فیبر رژیمی: ۳.۵ گرم

چربی: ۰ گرم

ویتامین K: ۱۶% از نیاز روزانه توصیه شده

ویتامین C: ۱۰% از نیاز روزانه توصیه شده برای بزرگسالان

هسته‌های انار می‌توانند به رنگ‌های قرمز، صورتی یا سفید باشند.

خواص هسته انار در طب سنتی

طبق دیدگاه حکمای طب سنتی، به طور کلی، تمام بخش‌های میوه انار خاصیت سرد و تر دارند و قابض هستند.

هسته انار، که حاوی پلی‌فنول است، در محافظت بدن در برابر بیماری‌های متعددی چون آنفولانزا، تب و سرماخوردگی مؤثر است. برای بهره‌بردن از فواید کامل آن، مصرف مستقیم انار رسیده به همراه هسته‌هایش توصیه می‌شود.

هسته انار خاصیت قابض بیشتری نسبت به آب و رب انار دارد. هسته کوبیده شده انار ترش، که به طور مساوی با مویز و به میزان یک پنجم وزن آن زیره کرمانی مخلوط شود، برای رفع استفراغ و تقویت معده بسیار مفید است.

هسته انار ممکن است برای التهاب روده و سرفه مضر باشد، از این رو توصیه می‌شود که با گردو و مویز مصرف گردد.

خواص هسته انار پودر و خشک شده

کرمک، یک بیماری شایع در کودکان است که می‌تواند بر رشد آن‌ها تأثیر بگذارد. اگر کودکتان به کرمک مبتلا شود، می‌توانید از هسته انار برای درمان استفاده کنید. روش درمان بسیار ساده است: یک قاشق چایخوری پودر هسته انار را در یک لیوان آب آناناس نارس بریزید، خوب به هم بزنید و آن را ناشتا میل کنید تا از فواید هسته انار بهره‌مند شوید.

خواص هسته انار برای پوست

هسته انار بر سلول‌های اصلی موجود در لایه خارجی پوست تأثیر می‌گذارد و آن‌ها را به تولید مثل و رشد تحریک می‌کند. این فرآیند به ترمیم آسیب‌های پوستی کمک کرده و ظاهر پوست را بهبود می‌بخشد.

هسته انار حاوی اسید چرب چند غیراشباع به نام پونیکیک اسید است که نوعی اسید چرب امگا ۵ محسوب می‌شود و خواص قوی آنتی‌اکسیدانی دارد. این اسید چرب پوست را در برابر امواج مضر نور خورشید محافظت می‌کند. تحقیقات نشان داده‌اند که روغن هسته انار می‌تواند در کاهش سرطان پوست در موش‌هایی که در معرض مواد شیمیایی قرار دارند، مؤثر باشد.

روغن هسته انار به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی خود، در مبارزه با عوامل سرطان‌زای پوستی نقش دارد و به دلیل داشتن کلاژن، به استحکام و انعطاف‌پذیری پوست کمک می‌کند.

خواص هسته انار برای معده

هسته کوبیده شده انار ترش، هنگامی که به طور مساوی با مویز و به میزان یک پنجم وزن آن با زیره کرمانی مخلوط و مصرف شود، برای تقویت معده بسیار کارآمد است.

کسانی که دچار زخم معده هستند باید از خوردن انار ترش خودداری کنند چرا که مصرف این میوه می‌تواند باعث تشدید زخم معده شود.

مصرف بیش از اندازه انار و رب انار می‌تواند باعث یبوست شود، بنابراین مصرف انار به همراه هسته‌هایش برای افراد مبتلا به اسهال مفید است.

خواص هسته انار برای مو

هسته انار، رگ‌های خونی را تقویت و جریان خون را در سر افزایش می‌دهد، که به رشد و ضخامت بیشتر موها منجر می‌شود.

فولیکول‌های مو ممکن است به دلیل شوره سر و پوسته‌پوسته شدن پوست سر مسدود شوند، که باعث توقف رشد مو می‌شود. روغن هسته انار، این پوسته‌ها را از بین می‌برد و به تقویت رشد مو کمک می‌کند.

روغن هسته انار در مبارزه با باکتری‌های پوست سر موثر است و خارش ناشی از بیماری‌هایی مانند پسوریازیس و اگزما را تسکین می‌دهد. این روغن همچنین قرمزی و التهاب را کاهش می‌دهد.

روغن هسته انار، با افزایش جریان خون به ریشه موها، باعث می‌شود که فولیکول‌های مو مواد غذایی مورد نیاز را دریافت کنند و رشد مو سرعت یابد.

این روغن، منبع خوبی از ویتامین C است که برای رشد و سلامت موها ضروری است. ویتامین C بافت پیوندی که فولیکول‌های مو در آن قرار دارند را تقویت می‌کند.

روغن هسته انار، وقتی با روغن‌های حاملی مانند روغن نارگیل، روغن بادام، و روغن ویتامین E ترکیب شود، به عنوان یک تونیک موثر عمل می‌کند. روغن دانه انار گرم شده برای بهبود وضعیت موهای مجعد استفاده می‌شود.

هسته انار برای لاغری

دانه و هسته انار حاوی میزان قابل توجهی ویتامین C هستند، به طوری که تقریباً ۴۰ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را می‌توانند برآورده کنند. این میوه، به دلیل داشتن فیبر فراوان، به ایجاد حس سیری کمک کرده و به کنترل اشتها می‌انجامد. برای کسانی که به هر دلیلی علاقه یا توانایی خوردن انار به شکل سنتی را ندارند، استفاده از پودر هسته انار در سالاد یا ماست به عنوان جایگزینی برای بهره‌مندی از خواص کاهش وزن آن پیشنهاد می‌شود.

هسته انار در غذا

پودر هسته انار می‌تواند به عنوان چاشنی در طیف گسترده‌ای از غذاها و سالادها به کار رود.

انار، منبع غنی آنتی‌اکسیدان‌ها (تقریباً معادل چای سبز)، ویتامین C و پتاسیم است. هرچند که برای اثبات فواید درمانی آن نیاز به تحقیقات علمی بیشتری است، اما برخی مطالعات نشان‌دهنده فواید بالقوه آن هستند. پودر دانه انار، جایگزینی برای دانه‌های تازه انار است و تنها یک قاشق غذاخوری از آن (حدود ۳ گرم) از نظر ارزش غذایی معادل نصف فنجان (تقریباً ۷۵ گرم) دانه انار تازه است. این پودر می‌تواند در ۲۵۰ میلی‌لیتر آب حل شود. علاوه بر این، استفاده از پودر دانه انار در تهیه انواع اسموتی‌ها، نوشیدنی‌ها، ماست، دسرها، کیک و دیگر خوراکی‌ها نیز ممکن است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 بهمن 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.