نکات شنیسل مرغ و راز خوشمزگی شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی
نکات پخت چلو و 20 راز خوشمزه شدن چلو و پلو
نکات پخت چلو نکات پخت چلو و ۲۰ راز خوشمزه شدن چلو و پلو در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. رازهای خوشمزه شدن چلو تلاش کنید همیشه برای …
نکات پخت حلوا شکری و راز خوشمزگی حلوا شکری خوشمزه و خانگی
نکات پخت حلوا شکری نکات پخت حلوا شکری و راز خوشمزگی حلوا شکری خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آیا به عنوان گزینههای …
نکات پخت جوجه چینی با ماست و 10 راز خوشمزگی جوجه چینی
نکات پخت جوجه چینی نکات پخت جوجه چینی : جوجه چینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در طبخ آن برای رسیدن به طعمی بی نظیر، میتوان از نکات زیر …
نکات شنیسل مرغ
نکات شنیسل مرغ و راز خوشمزگی شنیسل مرغ خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
برای آن دسته از افرادی که به غذاهای سرخشده علاقهمند هستند، شنیسل مرغ گزینهای فوقالعاده برای وعده غذایی محسوب میشود. اما، تمام شنیسلها یکسان نیستند! ما در اینجا قصد داریم یک دستورالعمل برای پخت شنیسل مرغ خوش طعم و در سطح رستورانها به شما ارائه دهیم. این دستور پخت هم ساده و هم سریع است. اگر مشتاق تجربه یک وعده غذایی سرخکرده و لذیذ هستید، به شما توصیه میکنیم این دستور پخت را امتحان کنید.
دقیقا شنیسل چیست
شنیسل، که ریشههایی در فرهنگ آشپزی اتریشی دارد، یک نوع برش نازک گوشت است که در روغن سرخ میشود. این برشهای نازک معمولاً با استفاده از چکش گوشت تهیه میشوند. این غذای محبوب در سراسر جهان و با انواع گوشتهایی مانند گوساله، خوک، گوسفند، مرغ، گاو و بوقلمون پخته میشود.
در این دستورالعمل شنیسل مرغ خوشمزه، دو ویژگی اصلی وجود دارد:
سادگی: این دستورالعمل بسیار ساده است، زیرا گوشت مرغ به طور طبیعی نرمتر از سایر گوشتها است و نیازی به کوبیده شدن ندارد. این موضوع تهیه این غذا را بسیار آسان میکند.
خوشطعمی: علاوه بر سوخاری شدن گوشت، گوشت مرغ در این دستور پخت خشک نمیشود، بلکه نرم و آبدار باقی میماند، که به آن طعمی فوقالعاده میبخشد.
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ
سینه مرغ متوسط: ۲ عدد
پیاز بزرک: ۱.۵عدد یا دو عدد پیاز متوسط
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری ساده: حدود یک بسته
ادویه مخلوط یا زردچوبه، زنحبیل، دارچین، زیره و …: یک قاشق مربا خوری (دستور تهیه ادویه مخلوط برای همه غذاها را بخوانید.)
فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری (اگر ادویتون فلفل ندارد.)
پودر سیر: یک قاشق مرباخوری سر خالی (دلخواه)
نمک: حدود یک قاشق چای خوری
آموزش پخت شنیسل مرغ
برای تهیه یک شنیسل مرغ خوشمزه، ابتدا باید سینهی مرغ را به صورت ورقههای نازک برش دهید. برای این کار، سینهها را روی دست قرار داده و به شکل ورقههای کوچک و نازک برش بزنید.
اگر سینه مرغ اندازه متوسطی دارد، هر کدام را به سه قسمت تقسیم کنید تا سه فیله بدست آید. مطمئن شوید که ضخامت تمام فیلهها یکسان است تا همزمان سرخ شوند.
برای برش دادن به گوشت، از چاقویی تیز و بزرگ استفاده کنید تا برشها به آسانی و با دقت انجام شود.
اگر میخواهید شنیسلها را برای استفاده در آینده در فریزر نگهداری کنید، پیش از قرار دادن آنها در فریزر، گوشت را ببرید. این کار تهیه آنها را برای استفادههای بعدی سادهتر میکند. هر فیله را در یک بسته پلاستیکی جداگانه قرار دهید تا هنگام ذوب شدن یخ، به یکدیگر نچسبند.
پیاز را رنده کنید و آب آن را استخراج کرده و روی فیلهها بریزید. فیلهها را برای ۲ تا ۳ ساعت و حداکثر ۶ ساعت در آب پیاز قرار دهید.
توجه کنید که فقط از آب پیاز استفاده شود و پیاز رنده شده مستقیما روی گوشت نریزید. در صورت استفاده از پیاز خام، طعم گوشت پس از سرخ شدن مطلوب نخواهد بود. برای جلوگیری از این مشکل، پیاز رنده شده را درون یک پارچه توری بریزید و به آن فشار دهید.
اگر قبلاً گوشت را برش دادهاید، هنگامی که فیلهها از حالت یخزدگی خارج شدند، آب پیاز را روی آنها بریزید و بگذارید برای ۲ تا ۳ ساعت آماده شوند.
فقط آب پیاز به فیلهها اضافه کنید، افزودن آبلیمو توصیه نمیشود، زیرا میتواند باعث تغییر طعم شنیسل و سفت شدن گوشت شود.
پس از مزه دار کردن فیلهها در آب پیاز تا زمانی که آماده سرخ شدن شوند و بوی نامطبوع آنها از بین برود، دو تخممرغ را با ادویهجات، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید. هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
هنگام هم زدن تخممرغها، توجه داشته باشید که نیازی به هم زدن شدید مرکز زرده و سفیده تخممرغ نیست. تنها باید زرده و سفیده تخممرغ به اندازه کافی با هم مخلوط شوند. اگر تخممرغها بیش از حد هم زده شوند، باعث میشود که خاصیت چسبندگیشان کاهش یابد و آرد سوخاری به خوبی به فیلهها نچسبد.
سپس، هر فیله را به طور کامل در مخلوط تخممرغ بزنید و پس از آن، آنها را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطوح گوشت با آرد سوخاری پوشیده شود.
برای تهیه آرد سوخاری خانگی، میتوانید نان باگت را خشک کرده، آسیاب کنید و بدون اضافه کردن روغن، بپزید. این روش، آرد سوخاری خانگی را به راحتی فراهم میکند.
در یک ماهیتابه نچسب مناسب، روغن بریزید و گرم کنید تا کاملاً داغ شود. حرارت زیر ماهیتابه باید به اندازه دو برابر دم کردن برنج باشد تا هنگام اضافه کردن فیلهها، روغن جوش نیاید.
حرارت را نه خیلی کم و نه خیلی زیاد نگه دارید. معمولاً حرارت مورد نیاز برای دم کردن برنج کافی است. اگر حرارت زیاد باشد، فیلهها سریع سرخ میشوند اما ممکن است درون آنها کاملاً پخته نشود.
وقتی یک طرف شنیسل به رنگ طلایی درآمد که حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه طول میکشد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز همین رنگ را بگیرد.
در طول سرخ کردن، درب ماهیتابه را نبندید تا از تشکیل بخار و جدا شدن آرد سوخاری از گوشت جلوگیری شود.
مطمئن شوید که روغن به اندازه کافی وجود دارد تا نیمی از قطر شنیسل را پوشش دهد و اطمینان حاصل کنید که مرکز آن کاملا پخته شود.
شنیسل مرغ لذیذ شما حاضر است. این غذا را با هر نوع سالاد یا خوراکی که ترجیح میدهید، سرو نمایید.