نکات اولیه آشپزی خوشمزه و تجربه های آشپزی جالب - چلوگوشت
نکات پخت تن ماهی و نحوه و زمان جوشاندن تن ماهی

نکات پخت تن ماهی و نحوه و زمان جوشاندن تن ماهی

نکات پخت تن ماهی برای پخت تن ماهی بهتر است نکات پخت تن ماهی را بدانید و از روش‌هایی مثل سرخ کردن، پخت در فر و یا پخت در ظرف آب استفاده …

نکات خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خوشمزه و خانگی

نکات خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خوشمزه و خانگی

نکات خورش گوجه سبز نکات خورش گوجه سبز و راز خوشمزگی خورش گوجه سبز خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورش گوجه سبز …

طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر خوشمزه و فوری

طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر خوشمزه و فوری

طرز تهیه کباب تابه ای برای دو نفر کباب تابه ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که از قدیم الایام در سفره های ایرانی حضور داشته است.این کباب …

نکات اولیه آشپزی

نکات آشپزی خوشمزه نکات کوتاه آشپزی چطوری آشپزی یاد بگیرم نی نی سایت تجربه های آشپزی کلاسهای اشپزی رایگان چگونه به آشپزی علاقمند شویم بهترین روش یادگیری آشپزی نکات اشپزی جالب

نکات اولیه آشپزی خوشمزه و تجربه های آشپزی جالب در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.در این مطلب اصول اولیه آشپزی را برای شما بیان می کنیم.

راه حل از بین بردن بوی غذا

از نکات کوتاه آشپزی این است که گاهی از پختن غذا های متفاوت محل سکونت شما بوی خوبی نمیگیرد، چند راهکار برای از بین ببردن بوی غذاهای متفاوت داریم، اول این که میتوانید از دود خاکشیر یا اسپند استفاده کنید که دود اسپند باعث ضد عفونی کردن محیط شما میشود و دوم این که با اتش زدن چوب دارچین بوی نامطبوع غذا را کاملا از بین ببرید.

نکاتی چشم گیر درباره رب گوجه فرنگی در آشپزی

زنان خانه دار بدانید، وقتی میخواهید رب خوشرنگ و زیبا داشته باشین به هیچ وجه اب سفید گوجه خورد شده را بیرون نریزید تا ربی خوشرنگ داشته باشید.

این کار باعث میشود املاح معدنی در گوجه که برای بدن بشدت مفید است از بین برود و همچنین گرفتن اب سفید از گوجه باعث زود تر کپک زدن رب میشود.

میتوان برای خوشرنگ شدن رب از ظروف استیل موقع جوشاندن گوجه استفاده کرد.

اگر از مقداری روغن مایع روی ظرف رب استفاده کنید دیگر رب فاسد و خراب نخواهد شد.

راهکار های خارج شدن سریع نمک از نمک پاش ها

از چند عدد دانه برنج خشک لا به لای نمک در نمک پاش استفاده کنید با این روش نمک به راحتی خارج میشود.

پودر کردن فلفل به آسانی

از نکات آشپزی حرفه ای این است که یک از اصلی ترین نکات پودر کردن فلفل این است که حتما در فضای باز این کار را انجام دهید.

برای نرفتن گرده فلفل به داخل دهان و بینی از چند عدد برگ دستمال خیس شده استفاده کنید و جلوی تنفس خود قرار دهید در این وقت فلفل را اسیاب کرده و مدت کوتاهی صبر کنید فلفل در اسیاب ته نشین شود و بعد درب طرف را باز کنید.

وقتی کار با اسیاب کردن فلفل به اتمام رسید دستانتان را با اب و صابون خوب بشویید، مراقب باشید دستانتان را به صورت و چشم نزنید چون باعث سوزش شدید چشم میشود.

نکاتی مهم در رابطه با زودپز

وقتی از زودپز استفاده میکنید به هیچ عنوان بعد از خاموش کردن شعله روی ان اب نریزید چون احتمال منفجر شدن زودپز زیاد است و همینطور باعث دیر پز شدن زودپز میشود و دیگر غذا را سریع نمیپزد.

دستگاه بخار پز به روش خانگی

از نکات آشپزی جالب این است که میتوان برای داشتن دستگاه بخار پز خانگی از قابلمه و ابکش استیل استفاده کرد به این روش که قابلمه را مقداری اب ریخته و ابکشی روی قابلمه قرار دهید به اندازه ایی که ابکش در اب فرو نرود و فاصله داشته باشد در این زمان از موادی که میخواهید اب پز کنید داخل ابکش بگذارید زیر شعله را روشن کرده تا بپزد با این روش میتوانید هر مواد غذایی را بخار پز کنید.

نکات آشپزی خوشمزه نکات کوتاه آشپزی چطوری آشپزی یاد بگیرم نی نی سایت تجربه های آشپزی کلاسهای اشپزی رایگان چگونه به آشپزی علاقمند شویم بهترین روش یادگیری آشپزی نکات اشپزی جالب

تاثیر گداشتن گوش ماهی در سماور و کتری

اگر از اهک موجود در اب عذاب میکشید بهتر است چند عدد گوش ماهی داخل اب سماور یا کتری بیندازید این کار موجب جذب اهک اب میشود.

راه حلی برای جلوگیری از تعغیر رنگ و سیاهی ظرف های الومینیومی

وقتی میخواهید حبوبات را با ظروف الومینیومی بپزید کافیست چند قطره سرکه یا ابلیمو داخل اب بریزید این روش هم از سیاه شدن ظرف جلوگیری میکند و هم این که باعث خوشمزه تر شدن حبوبات میشود.

یک راهکار عالی برای سریع جوش آمدن آاب

با ریختن نمک در ظرفی که قرار است اب بجوش اید میتوانید سرعت جوش امدن اب را چند برابر کنید.

روش زود جوش امدن اب سماور

از نکات آشپزی خوشمزه این است که وقتی برای زود جوش امدن اب سماور عجله دارید میتوانید اب ان را تا نیمه پر کیند وقتی اب ولرم شد نیمه دیگر اب را هم اضافه کنید.

ترفند های اشپزی در مسافرت

در مواقع مسافرت به خارج از شهر اگر به اجاق گاز دسترسی نداشتید میتوانید برای وعده های غذایی از اتش استفاده کنید اما برای جلوگیری از سیاه شدن ظروف روی اتش میتوانید خمیر ریش را به روی ظروف بمالید و بعد روی اتش قرار دهید.

چکار کنیم کوفته ما وا نرود

اگر از ارد و تخم مرغ به مواد کوفته اضافه کنید و حرارت اجاق را بالا ببرید کوفته های شما سالم میمانند.

وقتی که غذای شما پر از فلفل شد

یک ترفند بسیار جالب برای رفع تندی بیش از حد غذاهایتان این است که وقتی غذا خیلی تند میشود قبل از براداشتن ان از روی حرارت کافیست چند قطره لیمو ترش تازه به ان اضافه کنید و خوب مخلوظ کنید به طرز چشم گیری اب لیمو ترش تندی غذا را از بین میبرد.

وقتی حبوبات پخته بی نمک شد

اگر بعد از پخت حبوبات متوجه بی نمکی ان شدید هیچ وقت از نمک خشک بر روی حبوبات استفاده نکنید کافیست مقداری اب نمک اماده کنید و روی حرارت گذاشته تا نمک حل شود و بعد اب نمک را روی حبوبات بریزید با این روش نمک بخورد حبوبات پخته میرود.

نکات جالب و کلی آشپزی

آشپزی دنیایی پر از شگفتی‌ها و نکات جالب است که می‌تواند تجربه پخت و پز را لذت‌بخش‌تر و موفق‌تر کند. یکی از نکات مهم در آشپزی، استفاده از مواد اولیه تازه و با کیفیت است، زیرا این امر تأثیر بسزایی در طعم و عطر غذا دارد. همچنین، اندازه‌گیری دقیق مواد اولیه و رعایت نسبت‌های صحیح در دستور پخت، از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند از بروز اشتباهات جلوگیری کند. استفاده از ابزار و ظروف مناسب نیز می‌تواند به تسهیل فرآیند پخت و پز و بهبود نتیجه نهایی کمک کند. به عنوان مثال، استفاده از یک چاقوی تیز برای خرد کردن سبزیجات، باعث می‌شود که آن‌ها شکل و بافت خود را حفظ کنند و ظاهر غذا زیباتر شود. همچنین، آشنایی با تکنیک‌های مختلف پخت و پز مانند سرخ کردن، بخارپز کردن، کباب کردن و پخت در فر، می‌تواند به شما در تهیه انواع غذاها با طعم‌ها و بافت‌های متنوع کمک کند. در نهایت، خلاقیت و ابتکار در آشپزی می‌تواند به شما امکان دهد تا غذاهای جدید و منحصربه‌فردی خلق کنید و از تجربه پخت و پز لذت بیشتری ببرید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 شهریور 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.