نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی
نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ
نکات پخت زرشک پلو با مرغ نکات پخت زرشک پلو با مرغ و گلاب در زرشک پلو با مرغ در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد زرشک …
نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی
نکات پخت آش آبغوره نکات پخت آش آبغوره و راز خوشمزگی آش آبغوره تبریزی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب …
نکات پخت کیک یزدی و راز خوشمزگی کیک یزدی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کیک یزدی نکات پخت کیک یزدی و راز خوشمزگی کیک یزدی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. “کیک یزدی” یک شیرینی …
نکات آش سبزی
نکات آش سبزی و فوت و فن آش سبزی شیرازی و راز و رمز خوشمزگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.آش سبزی یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل شیرازی است که توصیه می کنیم حتما ان را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه آش سبزی
گوشت گوسفندی سردست با استخوان به مقدار ۵۰۰ گرم
سبزی معطر شامل ترخان، شوید، تره، ۴۰۰ گرم
۱۰۰ گرم نخود
۱۰۰ گرم عدس
۱۰۰ گرم لوبیا قرمز
۱۰۰ گرم برنج نیم دانه عطری
۱ عدد پیاز
۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
فلفل قرمز، فلفل سیاه، و نمک و زردچوبه به اندازه کافی
۲ قاشق غذا خوری ترخان خشک شده
نحوه تهیه اش سبزی به سبک شیرازی ها
باید حبوبات را از شب قبل در اب بخیسانید سپس طی چند مرحله اب ان را خالی کنید و از اب تازه بر روی حبوبات استفاده کنید برای پختن ان ها بهتر است از نمک در اب جوشیده استفاده کنید تا به راحتی حبوبات پخته شود.
یک لیتر اب روی حرارت بگذارید و گوشت را به همراه زردچوبه، فلفل قرمز و یک عدد پیاز متوسط به اب اضافه کنید زیر شعله را روشن کرده تا گوشت به خوبی پخته شود، برنج ایرانی را هم به صورت جداگانه پخته و به اش اضافه کنید.
بعد از این که حبوبات کاملا پخت سبزی های پاک شده و خرد شده را که از قبل تفت داده ایم به برنج پخته شده اضافه میکنیم تا یکدست شوند.
گوشتی را که از قبل پخته اید استخوان کش کرده و تمام ان را میکوبید یا ریز ریز میکنید و به همراه اب گوشت به داخل اش میریزید و میگذارید حسابی بپزد و قوام بیاید.
بهتر است در ظرفی جداگانه مقداری روغن را سرخ کرده و نصف یک پیاز را در ان نفت دهید، در اخر از فلفل سیاه و زردچوبه تفت خورده در روغن داغ برای اش استفاده کنید که موجب طعمی لذیذ در اش میشود.
وقتی از ترخان ریز و خرد شده برای طعم اش استفاده میکنید بهتر است ⅓ اش را به صورت جداگانه به خوبی کوبیده و به بقیه اش اضافه کنید.
موقعی که حرارت بالا رفت و اش قوام یافت ان را در ظرفی زیبا بکشید و با پیاز داغ فراوان تزیین کنید، این وعده غذایی مقوی را اش سبزی شیرازی مینامند.
نکته های تهیه آش سبزی
گوشت سردست یا گردن بهترین گزینه برای اش سبزی است.
آش سبزی شیرازی باید تا جایی پخته شود که مواد ان خوب له شده باشند، می توانید برای سهولت بیشتر بعضی از مواد آش را از شب قبل آماده کنید.
اگر میخواهید اش سبزی با کیفیتی داشته باشید باید از حبوبات کاملا پخته شده استفاده کنید که در کیفیت اش بسیار تاثیر گذار است و باید در مراحل اخر پخت مدام اش را هم بزنید تا مواد به خورد یکدیگر بروند و کشدار شوند، هم زدن مداوم اش علت اصلی خوشمزه شدن ان میباشد.
میشود تمام مواد اش را با گوشت کوب حسابی بکوبید تا به غلظت برسد.
به صورت دلخواه میشود از پیاز و نعنای سرخ شده برای زیبایی ان استفاده کرد ولی دستور اصلی اش بدون پیاز و نعناع سرخ شده میباشد.
میتوان به صورت دلخواه از سیرابی بجای گوشت در اش سبزی شیرازی استفاده کرد.
فوت و فن آش سبزی
سبزی تره باید در این اش کمی درشت تر از حد معمول خرد شود.
رایج ترین نوع حبوبات در اش سبزی شیرازی لوبیا سفید است.
دو روش برای پختن حبوبات، اول میتوان از شب قبل حبوبات را خیساند و ابش را در ۲ مرحله تعویض کرد و روش دیگر پختن و بعد تعویض اب ان برای استفاده در اش سبزی.
وقتی اش سبزی به خوبی پخته شده و جا افتاده باشد حسابی قوام و کش میاید.
اگر میخواهید اش سبزی شیرازی شما طعمی دلنشین داشته باشد بهتر است از گوشت سردست گوسفندی استفاده کنید.
اگر نیمی از حبوبات اش را له کنید و بعد دوباره به همان ظرف اضافه کنید باعث لذیذ تر شدن اش سبزی میشود.
دستور اش سبزی بدون گوشت دقیقا با همین روش پخته میشود فقط گوشت را اضافه نمیکنید به بقیه مواد.