خواص عرق خارشتر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع - چلوگوشت
عوارض شیر برنج در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض شیر برنج در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض شیر برنج عوارض شیر برنج در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شیر برنج یک دسر خوشمزه …

خواص آبلیمو خیراندیش در طب سنتی برای مردان و زنان

خواص آبلیمو خیراندیش در طب سنتی برای مردان و زنان

خواص آبلیمو خیراندیش خواص آبلیمو خیراندیش در طب سنتی برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آبلیمو، عصاره ترش مزه و خوش عطری …

خواص آویشن خیراندیش در طب سنتی برای مردان و زنان

خواص آویشن خیراندیش در طب سنتی برای مردان و زنان

خواص آویشن خیراندیش خواص آویشن خیراندیش در طب سنتی برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آویشن گیاهی معطر و پرخاصیت از خانواده …

خواص عرق خارشتر

خواص عرق خارشتر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص عرق خارشتر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

عرق خارشتر مایعی شفاف و کمی تلخ مزه است که از تقطیر گیاه خارشتر به دست می‌آید. گیاه خارشتر با نام علمی Alhagi maurorum گیاهی خاردار و چندساله از خانواده بقولات است که در مناطق بیابانی و گرم و خشک ایران به وفور یافت می‌شود. این گیاه دارای ریشه‌های عمیق و ساقه‌های خاردار و برگ‌های کوچک و سبز است. گل‌های خارشتر کوچک و به رنگ قرمز ارغوانی هستند و در فصل بهار و تابستان ظاهر می‌شوند. میوه خارشتر به شکل نیام و حاوی دانه‌های ریز و قهوه‌ای رنگ است. عرق خارشتر به دلیل داشتن خواص درمانی فراوان، از دیرباز در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته است. این عرق گیاهی منبع غنی از ویتامین C، آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مختلف است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد کلیه‌ها و پیشگیری از بیماری‌های مختلف بسیار مفید است. عرق خارشتر معمولاً به صورت خوراکی و به تنهایی یا با کمی عسل یا نبات شیرین مصرف می‌شود.

خواص عرق خارشتر در طب سنتی

در طب سنتی، عرق خارشتر به دلیل طبع گرم و خشک خود، برای افراد با مزاج سرد و تر مناسب است. این عرق گیاهی به عنوان ادرار آور، ضد التهاب، ضد عفونی کننده، خلط آور و تب بر شناخته می‌شود. از عرق خارشتر برای درمان عفونت‌های مجاری ادراری، سنگ کلیه، نقرس، روماتیسم، زردی، یرقان، سرفه، سرماخوردگی، تب و همچنین برای بهبود عملکرد کبد و کلیه‌ها استفاده می‌شود. همچنین برای کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان نیز مفید است. در طب سنتی از عرق خارشتر به صورت خوراکی (به تنهایی یا به همراه نوشیدنی‌ها و غذاهای مختلف) و مالیدنی (برای درمان زخم و سوختگی) استفاده می‌شود.

خواص عرق خارشتر دکتر خیراندیش

دکتر خیراندیش، عرق خارشتر را به عنوان یک داروی گیاهی موثر برای درمان بیماری‌های مختلف تجویز می‌کنند. ایشان معتقدند که عرق خارشتر به دلیل داشتن ویتامین C و آنتی اکسیدان‌ها، به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند. همچنین به دلیل خاصیت ادرار آوری و ضد التهابی خود، برای درمان عفونت‌های مجاری ادراری و سنگ کلیه نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. دکتر خیراندیش مصرف عرق خارشتر را به صورت خوراکی (به تنهایی یا به همراه نوشیدنی‌ها و غذاهای مختلف) توصیه می‌کنند.

خواص عرق خارشتر برای مردان

عرق خارشتر برای مردان نیز فواید زیادی دارد. در طب سنتی، این عرق گیاهی به عنوان تقویت کننده قوای جنسی و افزایش دهنده میل جنسی شناخته می‌شود. همچنین برای بهبود عملکرد غدد جنسی و افزایش تعداد اسپرم نیز مفید است. علاوه بر این، عرق خارشتر می‌تواند به درمان مشکلات پروستات مانند پروستاتیت و بزرگی خوش‌خیم پروستات کمک کند.

خواص عرق خارشتر برای زنان

عرق خارشتر برای زنان نیز خواص فراوانی دارد. این عرق گیاهی به دلیل خاصیت ضد التهابی خود، می‌تواند به کاهش دردهای قاعدگی و تنظیم چرخه قاعدگی کمک کند. همچنین برای درمان عفونت‌های زنان، مانند عفونت مجاری ادرار نیز مفید است.

خواص عرق خارشتر در بارداری

مصرف عرق خارشتر در دوران بارداری با احتیاط و به میزان کم و با مشورت پزشک مجاز است. در برخی منابع، مصرف زیاد عرق خارشتر در دوران بارداری به دلیل خاصیت قاعده آوری آن، ممنوع اعلام شده است.

خواص عرق خارشتر در شیردهی

مصرف عرق خارشتر در دوران شیردهی نیز با احتیاط و به میزان کم و با مشورت پزشک مجاز است. در برخی منابع، مصرف زیاد عرق خارشتر در دوران شیردهی به دلیل انتقال طعم و بوی آن به شیر مادر و احتمال ایجاد آلرژی در نوزاد، ممنوع اعلام شده است.

طبع عرق خارشتر

عرق خارشتر دارای طبع گرم و خشک است. به همین دلیل، مصرف آن برای افراد با طبع سرد و تر مناسب است. افراد با طبع گرم و خشک باید در مصرف عرق خارشتر احتیاط کنند و آن را به میزان کم و با مصلح مصرف کنند. مصلح عرق خارشتر عسل و سرکه است.

مضرات عرق خارشتر

مصرف زیاد عرق خارشتر می‌تواند باعث ایجاد عوارضی مانند یبوست، نفخ، سوزش معده، سردرد و سرگیجه شود. همچنین مصرف عرق خارشتر در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی و کلیوی باید با احتیاط و با مشورت پزشک صورت گیرد. در دوران بارداری و شیردهی نیز مصرف زیاد عرق خارشتر ممنوع است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.