خواص ژل آلوئه ورا دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع
عوارض عصاره مالت جو در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض عصاره مالت جو عوارض عصاره مالت جو در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. عصاره مالت جو …
عوارض بلغور گندم در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض بلغور گندم عوارض بلغور گندم در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. بلغور گندم به طور کلی …
عوارض ویتامین سی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض ویتامین سی عوارض ویتامین سی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ویتامین سی یا اسید اسکوربیک …
خواص ژل آلوئه ورا
خواص ژل آلوئه ورا دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
ژل آلوئه ورا مادهای شفاف، غلیظ و ژله مانند است که از داخل برگهای گیاه آلوئه ورا استخراج میشود. آلوئه ورا با نام علمی Aloe vera گیاهی گوشتی و آبدار از خانواده سوسنیان است که به طور گسترده در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری میروید. این گیاه با برگهای ضخیم، گوشتی و دندانهدار خود که حاوی ژل شفاف و لغزندهای هستند، به راحتی قابل شناسایی است. برای استخراج ژل آلوئه ورا، ابتدا برگهای گیاه را با دقت برش میدهند و سپس ژل موجود در داخل برگ را خارج میکنند. ژل آلوئه ورا حاوی ترکیبات مفیدی مانند ویتامینها، مواد معدنی، آنزیمها، آمینو اسیدها و آنتی اکسیدانها است که خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد قارچی و مرطوب کنندگی آن را ایجاد میکنند. ژل آلوئه ورا به طور گسترده در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد.
خواص ژل آلوئه ورا در طب سنتی
در طب سنتی، ژل آلوئه ورا به دلیل طبع سرد و تر خود، برای درمان انواع بیماریها و همچنین برای بهبود سلامت پوست و مو مورد استفاده قرار میگیرد. این ژل به عنوان ملین، ضد التهاب، ضد عفونی کننده، مرطوب کننده و ضد چروک شناخته میشود. از ژل آلوئه ورا برای درمان یبوست، اسهال، زخم معده، سوختگی، زخم ها، جوش و آکنه، اگزما، خشکی پوست، ریزش مو و شوره سر استفاده میشود. همچنین برای کاهش چین و چروک پوست، بهبود جای زخم و لک و افزایش الاستیسیته پوست نیز مفید است. در طب سنتی از ژل آلوئه ورا به صورت مالیدنی (روی پوست یا مو)، خوراکی (مخلوط با آب یا نوشیدنیهای مختلف) و استنشاقی (بخور آلوئه ورا) استفاده میشود.
خواص ژل آلوئه ورا دکتر خیراندیش
دکتر خیراندیش، ژل آلوئه ورا را به عنوان یک داروی گیاهی موثر برای درمان بیماریهای مختلف تجویز میکنند. ایشان معتقدند که ژل آلوئه ورا به دلیل داشتن ترکیبات مفید و خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی خود، در درمان بیماریهای پوستی مانند سوختگی، زخم ها، جوش و آکنه، اگزما و خشکی پوست موثر است. همچنین به دلیل خاصیت ملین خود، برای درمان یبوست نیز مورد استفاده قرار میگیرد. دکتر خیراندیش استفاده از ژل آلوئه ورا را به صورت مالیدنی (روی پوست) و خوراکی (مخلوط با آب) توصیه میکنند.
خواص ژل آلوئه ورا برای مردان
ژل آلوئه ورا برای مردان نیز فواید زیادی دارد. در طب سنتی، این ژل به عنوان تقویت کننده قوای جنسی و افزایش دهنده میل جنسی شناخته میشود. همچنین برای بهبود سلامت پوست و مو نیز مفید است.
خواص ژل آلوئه ورا برای زنان
ژل آلوئه ورا برای زنان نیز خواص فراوانی دارد. در طب سنتی، این ژل به دلیل خاصیت ضد التهابی و مرطوب کنندگی خود، میتواند به کاهش چین و چروک پوست، بهبود جای زخم و لک و افزایش الاستیسیته پوست کمک کند. همچنین برای بهبود سلامت مو و پیشگیری از ریزش مو نیز مفید است.
خواص ژل آلوئه ورا در بارداری
مصرف ژل آلوئه ورا در دوران بارداری با احتیاط و به میزان کم و با مشورت پزشک مجاز است. در برخی منابع، مصرف زیاد ژل آلوئه ورا در دوران بارداری به دلیل خاصیت قاعده آوری آن، ممنوع اعلام شده است.
خواص ژل آلوئه ورا در شیردهی
مصرف ژل آلوئه ورا در دوران شیردهی نیز با احتیاط و به میزان کم و با مشورت پزشک مجاز است. در برخی منابع، مصرف زیاد ژل آلوئه ورا در دوران شیردهی به دلیل انتقال طعم و بوی آن به شیر مادر و احتمال ایجاد آلرژی در نوزاد، ممنوع اعلام شده است.
طبع ژل آلوئه ورا
ژل آلوئه ورا دارای طبع سرد و تر است. به همین دلیل، مصرف آن برای افراد با طبع گرم و خشک مناسب است. افراد با طبع سرد و تر باید در مصرف ژل آلوئه ورا احتیاط کنند و آن را به میزان کم و با مصلح مصرف کنند. مصلح ژل آلوئه ورا عسل و زنجبیل است.
مضرات ژل آلوئه ورا
مصرف زیاد ژل آلوئه ورا میتواند باعث ایجاد عوارضی مانند اسهال، نفخ، دل درد و افت فشار خون شود. همچنین مصرف ژل آلوئه ورا در افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی و کبدی باید با احتیاط و با مشورت پزشک صورت گیرد. در دوران بارداری و شیردهی نیز مصرف زیاد ژل آلوئه ورا ممنوع است.