خواص مسقطی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع - چلوگوشت
خواص آب طالبی برای پسردار شدن و مردان و کبد و معده

خواص آب طالبی برای پسردار شدن و مردان و کبد و معده

خواص آب طالبی خواص آب طالبی : یک لیوان آب طالبی با شامل ۶۰ کالری انرژی، با اضافه کردن شکر به آن، تا ۱۵۰ کالری افزایش می‌یابد. یکی از خواص مهم آب …

خواص عرق زیره سیاه برای لاغری و کرفس و طرز تهیه عرق زیره سیاه

خواص عرق زیره سیاه برای لاغری و کرفس و طرز تهیه عرق زیره سیاه

خواص عرق زیره سیاه خواص عرق زیره سیاه برای لاغری و کرفس و طرز تهیه عرق زیره سیاه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در ۱۰۰ گرم عرق زیره …

خواص دستنبو دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص دستنبو دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص دستنبو خواص دستنبو دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دستنبو، میوه‌ای خوشمزه و معطر از …

خواص مسقطی

خواص مسقطی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص مسقطی دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

مسقطی یکی از دسرهای سنتی و لذیذ ایرانی است که با بافت نرم و ژله‌ای و طعم شیرین و منحصربه‌فرد خود شناخته می‌شود. این دسر خوشمزه که ریشه در شهر شیراز دارد، امروزه در سراسر ایران و حتی برخی کشورهای دیگر نیز تهیه و مصرف می‌شود. برای تهیه مسقطی به طور سنتی از نشاسته، شکر، آب، گلاب و زعفران استفاده می‌شود. نشاسته را در آب سرد حل کرده و سپس به همراه شکر روی حرارت قرار می‌دهند تا به آرامی بپزد و غلیظ شود. در نهایت، گلاب و زعفران را به آن اضافه کرده و پس از کمی هم زدن، در ظرفی مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهند تا خنک شود و ببندد. مسقطی را می‌توان با مغز پسته و بادام نیز تزیین کرد. این دسر علاوه بر طعم لذیذ خود، دارای خواص درمانی نیز هست و در طب سنتی برای درمان برخی بیماری‌ها مانند ضعف عمومی بدن و یبوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص مسقطی در طب سنتی

در طب سنتی، مسقطی با طبع گرم و تر شناخته می‌شود و برای تقویت قوای جسمانی، بهبود گوارش و درمان برخی بیماری‌های سرد و تر مانند سرماخوردگی مفید است. از جمله خواص مسقطی در طب سنتی می‌توان به تقویت معده و روده، درمان اسهال و یبوست، تسکین سرفه و گلودرد، تقویت سیستم ایمنی بدن، و افزایش انرژی بدن اشاره کرد. همچنین، مسقطی به دلیل دارا بودن نشاسته، به تأمین انرژی مورد نیاز بدن کمک می‌کند. در طب سنتی، مصرف مسقطی برای افراد مبتلا به ضعف عمومی بدن، کم‌خونی و یبوست توصیه می‌شود.

خواص مسقطی دکتر خیراندیش

دکتر خیراندیش، از جمله متخصصان طب سنتی هستند که به خواص مسقطی اشاره کرده‌اند. ایشان مسقطی را به عنوان یک دسر مفید برای تقویت قوای جسمانی و درمان برخی بیماری‌ها معرفی می‌کنند و مصرف آن را به عنوان یک منبع غنی از انرژی توصیه می‌کنند.

خواص مسقطی برای مردان

مسقطی برای مردان نیز خواصی دارد. از جمله این خواص می‌توان به افزایش انرژی و تحمل بدنی، و تقویت قوای جنسی اشاره کرد.

خواص مسقطی برای زنان

مسقطی برای زنان نیز خواص فراوانی دارد. از جمله این خواص می‌توان به درمان کم‌خونی، کاهش دردهای قاعدگی، و افزایش شیر مادر اشاره کرد.

خواص مسقطی در بارداری

مصرف مسقطی در دوران بارداری می‌تواند به تأمین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز مادر و جنین کمک کند. با این حال، مصرف زیاد مسقطی در دوران بارداری ممکن است باعث افزایش وزن مادر و ابتلا به دیابت بارداری شود.

خواص مسقطی در شیردهی

مسقطی به دلیل وجود مواد مغذی و ویتامین‌ها، می‌تواند به افزایش شیر مادر در دوران شیردهی کمک کند.

طبع مسقطی

در طب سنتی، مسقطی دارای طبع گرم و تر است. بنابراین، افرادی که طبع گرم دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند و آن را به همراه مصلحات آن مانند لیمو ترش یا سکنجبین مصرف کنند.

مضرات مسقطی

مصرف زیاد مسقطی ممکن است باعث افزایش وزن، پوسیدگی دندان‌ها، ابتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی عروقی شود. بنابراین، مصرف مسقطی باید حتما با احتیاط و در حد اعتدال باشد و در صورت داشتن هرگونه بیماری مانند دیابت یا چاقی، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.