عوارض گوشت سفید در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان - چلوگوشت
خواص و مضرات روغن خراطین در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات روغن خراطین در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات روغن خراطین خواص و مضرات روغن خراطین در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. روغن خراطین از …

خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن

خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن

خواص مارچوبه خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.مارچوبه یکی از گیاهان دارویی است که در سنت دارویی …

خواص و مضرات ویتامین e در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات ویتامین e در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات ویتامین e خواص و مضرات ویتامین e در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ویتامین E یک …

عوارض گوشت سفید

عوارض گوشت سفید در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض گوشت سفید در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

گوشت سفید به طور کلی به گوشت طیور مانند مرغ، بوقلمون، غاز و اردک و همچنین گوشت ماهی اطلاق می‌شود. این نوع گوشت در مقایسه با گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) دارای چربی و کلسترول کمتری است و به عنوان منبع پروتئین، ویتامین‌ها (به ویژه ویتامین‌های گروه B) و مواد معدنی (مانند آهن، روی و سلنیوم) شناخته می‌شود. گوشت سفید به دلیل هضم آسان‌تر و خواص تغذیه‌ای آن، به عنوان یک بخش مهم از رژیم غذایی سالم در نظر گرفته می‌شود.

عوارض گوشت سفید در طب سنتی

در طب سنتی، گوشت سفید به طور کلی به عنوان یک غذای سرد و تر شناخته می‌شود. از این رو، مصرف زیاد آن می‌تواند باعث افزایش سردی و تری در بدن شود و منجر به بروز مشکلاتی مانند سستی و ضعف، نفخ، سوء هاضمه، درد مفاصل، افزایش بلغم و اختلال در عملکرد دستگاه گوارش شود. همچنین، در طب سنتی توصیه می‌شود که گوشت سفید با مصلحات آن (مانند زنجبیل، فلفل سیاه، دارچین و زعفران) مصرف شود تا از بروز عوارض آن جلوگیری شود.

عوارض گوشت سفید دکتر خیراندیش

دکتر خیراندیش، از پزشکان طب سنتی، بر این باور است که مصرف زیاد گوشت سفید، به خصوص گوشت مرغ‌های صنعتی که با هورمون و آنتی‌بیوتیک پرورش داده می‌شوند، می‌تواند منجر به بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان، نازایی و اختلالات هورمونی شود. وی همچنین معتقد است که مصرف گوشت سفید در افراد با مزاج سرد و تر می‌تواند باعث تشدید بیماری‌هایی مانند آسم، آلرژی، روماتیسم و افسردگی شود.

عوارض گوشت سفید برای مردان

در طب سنتی، مصرف زیاد گوشت سفید برای مردان می‌تواند منجر به کاهش میل جنسی، ضعف قوای جنسی، کاهش تعداد اسپرم و اختلال در نعوظ شود. همچنین، به دلیل طبع سرد گوشت سفید، مصرف زیاد آن می‌تواند باعث افزایش سردی مزاج در مردان و کاهش انرژی و تحرک آنها شود.

عوارض گوشت سفید برای زنان

مصرف زیاد گوشت سفید برای زنان نیز می‌تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد. از جمله این مشکلات می‌توان به اختلالات قاعدگی، سندرم پیش از قاعدگی، فیبروم رحم، کیست تخمدان و نازایی اشاره کرد. همچنین، طبع سرد گوشت سفید می‌تواند باعث افزایش سردی مزاج در زنان و بروز مشکلاتی مانند افسردگی، بی‌حالی و کم‌خونی شود.

گوشت سفید در بارداری

در دوران بارداری، مصرف متعادل گوشت سفید می‌تواند به تامین پروتئین، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز مادر و جنین کمک کند. با این حال، مصرف زیاد آن به دلیل طبع سرد و وجود هورمون‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها در گوشت مرغ‌های صنعتی، می‌تواند برای مادر و جنین مضر باشد. بنابراین، توصیه می‌شود که زنان باردار در مصرف گوشت سفید اعتدال را رعایت کنند و از گوشت‌های ارگانیک و طبیعی استفاده کنند.

گوشت سفید در شیردهی

در دوران شیردهی نیز مصرف متعادل گوشت سفید می‌تواند به تامین پروتئین و مواد مغذی مورد نیاز مادر و نوزاد کمک کند. با این حال، مصرف زیاد آن می‌تواند باعث افزایش سردی در بدن مادر و نوزاد و بروز مشکلاتی مانند نفخ، دل درد و اسهال در نوزاد شود. بنابراین، توصیه می‌شود که مادران شیرده در مصرف گوشت سفید اعتدال را رعایت کنند و از گوشت‌های ارگانیک و طبیعی استفاده کنند.

عوارض مصرف زیاد گوشت سفید

مصرف زیاد گوشت سفید، به خصوص گوشت مرغ‌های صنعتی، می‌تواند منجر به بروز عوارض مختلفی در بدن شود. از جمله این عوارض می‌توان به چاقی، افزایش کلسترول خون، بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت، سرطان، نازایی، اختلالات هورمونی، آلرژی، آسم، روماتیسم و افسردگی اشاره کرد.

گوشت سفید برای افراد با بیماری‌های خاص

افراد با بیماری‌های خاص مانند دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی، نقرس، بیماری‌های کلیوی و کبدی باید در مصرف گوشت سفید احتیاط کنند و با پزشک خود مشورت کنند. مصرف زیاد گوشت سفید می‌تواند باعث تشدید این بیماری‌ها شود. همچنین، افراد با مزاج سرد و تر باید در مصرف گوشت سفید اعتدال را رعایت کنند و از مصلحات آن استفاده کنند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.