عوارض جوانه سویا در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان - چلوگوشت
خواص نبات سوخته دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص نبات سوخته دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص نبات سوخته خواص نبات سوخته دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. نبات سوخته، نوعی نبات …

عوارض سرکه بالزامیک در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض سرکه بالزامیک در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض سرکه بالزامیک عوارض سرکه بالزامیک در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سرکه بالزامیک به طور کلی …

عوارض ادویه ها در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض ادویه ها در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض ادویه ها عوارض ادویه ها در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. ادویه‌ها چاشنی‌هایی معطر و خوش‌طعم …

عوارض جوانه سویا

عوارض جوانه سویا در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض جوانه سویا در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

جوانه سویا از دانه‌های سویا به دست می‌آید. برای جوانه زدن سویا، ابتدا دانه‌ها را به مدت چند ساعت در آب خیس می‌کنند تا رطوبت کافی را جذب کنند. سپس دانه‌های خیس خورده را در یک ظرف مناسب، مانند یک سبد یا پارچه نخی مرطوب، قرار می‌دهند و در دمای اتاق نگهداری می‌کنند. در طول این مدت، دانه‌ها را باید مرتباً مرطوب نگه داشت تا جوانه بزنند. معمولاً جوانه زدن سویا بین ۲ تا ۵ روز طول می‌کشد. جوانه سویا منبع خوبی از پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و می‌توان آن را به صورت خام یا پخته در انواع غذاها و سالادها استفاده کرد.

عوارض جوانه سویا در طب سنتی

در طب سنتی، سویا و جوانه سویا به دلیل طبع سرد و تری که دارند، ممکن است برای برخی افراد مناسب نباشند. مصرف زیاد جوانه سویا در طب سنتی می‌تواند باعث ایجاد نفخ، سنگینی معده، کاهش میل جنسی و مشکلات گوارشی شود. همچنین، اعتقاد بر این است که مصرف زیاد جوانه سویا می‌تواند باعث کاهش جذب آهن و روی در بدن شود. افرادی که دارای طبع سرد و تر هستند، باید جوانه سویا را با احتیاط و در حد اعتدال مصرف کنند.

عوارض جوانه سویا دکتر خیراندیش

دکتر خیراندیش، از پزشکان طب سنتی، معتقد است که مصرف زیاد جوانه سویا می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند غلظت خون، اختلال در هورمون‌های تیروئید، کاهش حافظه و ایجاد لک‌های پوستی شود. ایشان توصیه می‌کنند که جوانه سویا را با مصلحات آن، مانند عسل یا زنجبیل، مصرف کنید تا عوارض آن کاهش یابد.

عوارض جوانه سویا برای مردان

مصرف زیاد جوانه سویا در مردان می‌تواند باعث کاهش سطح تستوسترون و کاهش تعداد اسپرم شود. همچنین، ممکن است باعث بزرگ شدن سینه‌ها در مردان (ژنیکوماستی) شود. این عوارض به دلیل وجود ترکیبات شبه استروژنی در سویا است.

عوارض جوانه سویا برای زنان

مصرف زیاد جوانه سویا در زنان می‌تواند باعث اختلال در چرخه قاعدگی و مشکلات باروری شود. همچنین، ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه و فیبروم رحمی را افزایش دهد.

عوارض جوانه سویا در بارداری

مصرف زیاد جوانه سویا در دوران بارداری می‌تواند باعث اختلال در رشد جنین و افزایش خطر سقط جنین شود. همچنین، ممکن است باعث بروز آلرژی در نوزاد شود. زنان باردار باید در مورد مصرف جوانه سویا با پزشک خود مشورت کنند.

عوارض جوانه سویا در شیردهی

مصرف زیاد جوانه سویا در دوران شیردهی می‌تواند باعث نفخ و مشکلات گوارشی در نوزاد شود. همچنین، ممکن است باعث کاهش تولید شیر مادر شود.

عوارض مصرف زیاد جوانه سویا

مصرف زیاد جوانه سویا می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند نفخ، اسهال، یبوست، تهوع، استفراغ، درد معده، سردرد، سرگیجه، خستگی، ضعف، کاهش اشتها، کاهش وزن، اختلال در عملکرد تیروئید، مشکلات پوستی، آلرژی، اختلال در سیستم ایمنی بدن و مشکلات باروری شود.

عوارض جوانه سویا برای افراد با بیماری‌های خاص (مثلا مشکلات تیروئید یا آلرژی به سویا)

افراد مبتلا به کم کاری تیروئید باید از مصرف زیاد جوانه سویا خودداری کنند، زیرا می‌تواند باعث کاهش جذب ید و تشدید بیماری شود. همچنین، افرادی که به سویا آلرژی دارند، باید از مصرف جوانه سویا خودداری کنند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 آبان 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.