عوارض دمنوش چای کوهی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض سرکه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض سرکه عوارض سرکه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. سرکه با طعم ترش و خواص متنوع …
عوارض گوشت تشی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض گوشت تشی عوارض گوشت تشی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت تشی از دسته گوشتهای …
خواص خاکشیر برای پسردار شدن و کبد و پوست و زنان
خواص خاکشیر خاکشیر (به انگلیسی Flixweed) یک گیاه علفی است که در مناطق مختلف جهان یافت میشود. این گیاه دارای خواص زیادی است که در زیر به برخی از آنها اشاره شده …
عوارض دمنوش چای کوهی
عوارض دمنوش چای کوهی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
دمنوش چای کوهی که با نامهای دیگری همچون توکلیجه و کلکنه نیز شناخته میشود، از گیاه چای کوهی با نام علمی Stachys lavandulifolia تهیه میشود. این گیاه در مناطق کوهستانی ایران به وفور یافت میشود و از دیرباز در طب سنتی برای درمان بیماریهای مختلف مورد استفاده قرار میگرفته است. چای کوهی انواع مختلفی دارد که از جمله آنها میتوان به چای کوهی بنفش، چای کوهی سفید و چای کوهی پشمی اشاره کرد. هر کدام از این انواع دارای خواص و ویژگیهای منحصر به فرد خود هستند. برای تهیه دمنوش چای کوهی، کافیست یک قاشق غذاخوری از برگها و گلهای خشک شده این گیاه را در یک قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. میتوانید این دمنوش را به صورت گرم یا سرد و با عسل یا نبات میل کنید.
عوارض دمنوش چای کوهی در طب سنتی
اگرچه دمنوش چای کوهی در طب سنتی برای درمان بسیاری از بیماریها مفید دانسته شده است، اما مصرف بیش از حد آن میتواند عوارضی را نیز به همراه داشته باشد. در طب سنتی، مصرف زیاد چای کوهی برای افرادی که طبع گرم دارند توصیه نمیشود، زیرا میتواند باعث افزایش حرارت بدن و بروز مشکلاتی مانند جوش و خارش پوستی شود. همچنین، مصرف این دمنوش در دوران بارداری و شیردهی نیز باید با احتیاط و زیر نظر پزشک انجام شود.
عوارض دمنوش چای کوهی دکتر خیراندیش
دکتر خیراندیش، از پزشکان نامآشنای طب سنتی، مصرف چای کوهی را برای بسیاری از بیماریها مفید میداند. با این حال، ایشان نیز بر مصرف متعادل این دمنوش تاکید دارند و معتقدند مصرف بیش از حد آن میتواند عوارضی مانند تپش قلب، سردرد و مشکلات گوارشی را به همراه داشته باشد. همچنین، ایشان مصرف این دمنوش را برای افرادی که دارای بیماریهای خاص مانند فشار خون بالا یا مشکلات قلبی هستند، توصیه نمیکنند.
عوارض دمنوش چای کوهی برای مردان
در طب سنتی، مصرف زیاد چای کوهی برای مردان میتواند باعث کاهش میل جنسی و تضعیف قوای جنسی شود. همچنین، برخی مطالعات نشان دادهاند که مصرف این دمنوش میتواند در تعداد و کیفیت اسپرم مردان تاثیر منفی داشته باشد.
عوارض دمنوش چای کوهی برای زنان
مصرف زیاد چای کوهی در زنان میتواند باعث اختلال در چرخه قاعدگی و افزایش خونریزی شود. همچنین، در برخی موارد، مصرف این دمنوش میتواند باعث ایجاد کیست تخمدان شود.
عوارض دمنوش چای کوهی در بارداری
مصرف چای کوهی در دوران بارداری به دلیل اثرات محرک آن بر رحم، میتواند خطر سقط جنین را افزایش دهد. به همین دلیل، توصیه میشود زنان باردار از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
عوارض دمنوش چای کوهی در شیردهی
اطلاعات کافی در مورد ایمنی مصرف چای کوهی در دوران شیردهی وجود ندارد. به همین دلیل، توصیه میشود زنان شیرده از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
عوارض مصرف زیاد دمنوش چای کوهی
مصرف زیاد دمنوش چای کوهی میتواند عوارضی مانند تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد، سرگیجه، تپش قلب و بیخوابی را به همراه داشته باشد.
عوارض دمنوش چای کوهی برای افراد با بیماریهای خاص (مثلا مشکلات قلبی یا فشار خون بالا)
افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون بالا باید از مصرف چای کوهی خودداری کنند. این دمنوش میتواند باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون شود و وضعیت بیماری را تشدید کند. همچنین، افراد مبتلا به بیماریهای کلیوی و کبدی نیز باید در مصرف این دمنوش احتیاط کنند.