نکات پخت دیزی و زمان پخت آبگوشت در دیزی سفالی
راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید
مسمومیت دانش آموزان قمی راز مسمومیت دانش آموزان قمی + کشف سرنخ های جدید در سایت چلو گوشت.ماجرای مسمومیت دانش اموزان دختر قمی چند صباحی است که به گوش می رسد و …
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما …
نکات پخت باسلوق و راز خوشمزگی باسلوق خوشمزه و خانگی
نکات پخت باسلوق نکات پخت باسلوق و راز خوشمزگی باسلوق خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. باسلوق، یک شیرینی معتبر و مشهور در …
نکات پخت دیزی
نکات پخت دیزی و تهیه دیزی
برای تهیه دیزی، ابتدا گوشت را درون قابلمه با نمک، فلفل و دیگر ادویهها به همراه آب ریخته و در حرارت ملایم به مدت چند ساعت پخته میشود تا گوشت نرم شود. سپس لوبیا و سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، شوید و گشنیز را به قابلمه اضافه کرده و دوباره به مدتی پخته میشود تا طعم و مزهای شیرین و خوشمزه به غذا داده شود. برای سرو دادن دیزی میتوانید از نان لواش استفاده کنید که باعث افزایش خوشمزگی آن میشود.
بهترین گوشت برای دیزی
یکی از مهم ترین نکات پخت آبگوشت این است که گوشت گردن بهترین گوشت برای تهیه دیزی است، زیرا این گوشت هم ترد و لطیف است و هم چربی کافی دارد که به غذا طعم دلپذیری بدهد.
هضم آسان دیزی
افزودن نعناع تازه و پیاز به دیزی، باعث میشود که هضم این غذا راحتتر شود.
ادویه دیزی
اصلیترین ادویه در دیزی زردچوبه است، اما باید به دارچین و زیره هم توجه کنید و از زعفران نیز استفاده نمایید.
راز خوشمزه شدن
با افزایش مدت زمان پخت و کاهش شعله حرارت، دیزی بهتری درست میشود.
جنس قابلمه
استفاده از دیگ سنگی، قابلمه مسی و چدنی، باعث بهبود طعم دیزی میشود.
شام یا نهار
با توجه به سنگین بودن دیزی، بهتر است آن را برای ناهار مصرف کنید تا شام.
کالری دیزی
مصرف هر ۱۰۰ گرم دیزی، حدود ۹۶ کالری ارزش غذایی دارد.
گرفتن طعم خامی زردچوبه
برای از بین بردن طعم خام زردچوبه، میتوانید آن را با سرخ کردن پیاز ترکیب کنید.
زمان اضافه کردن نمک
افزودن نمک به دیزی در ابتدای پخت، تاثیری بر طعم آن خواهد داشت و ان را خوشمزه تر می کند.