طرز تهیه اکبر جوجه بدون پوست فوق العاده خوشمزه
نکات پخت ماهیچه و راز خوشمزگی ماهیچه خوشمزه به سبک پسران کریم
نکات پخت ماهیچه نکات پخت ماهیچه و راز خوشمزگی ماهیچه خوشمزه به سبک پسران کریم در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. ماهیچه یکی از غذاهای بسیار …
نکات پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خانگی
نکات پخت نخود فرنگی نکات پخت نخود فرنگی و راز خوشمزگی نخود فرنگی خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. نخود فرنگی یکی از سبزیجات لذیذ …
نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست
نکات شیرینی برنجی نکات شیرینی برنجی و فوت و فن و علت ترک خوردن شیرینی برنجی چیست در سایت چلو گوشت.نان برنجی، یکی از شیرینی های محبوب و سنتی ایرانی است که از …
طرز تهیه اکبر جوجه بدون پوست
اکبر جوجه یکی از غذاهای مجبوب شمالی است که برای گلوگاه است و اولین بار توسط آقای علی اکبر کلبادی نژاد پخته شد و کم کم به سراسر ایران برده شد و اکنون در تمام رستوران ها می توانید نام این غذا را در منو ببینید.اکبر جوجه به روش های مختلفی پخته می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکبر جوجه بدون پوست در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ران مرغ | ۲ عدد کامل |
زعفران دم کرده | نصف فنجان |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
آب پیاز | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۳۰ گرم |
رب انار | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آب جوش | نصف لیوان |
آب سرد | ۲ لیوان |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه اکبر جوجه بدون پوست
مرحله اول
برای تهیه اکبر جوجه بدون پوست باید ابتدا دو لیوان آب سرد را در کاسه بریزید و ۲ قاشق آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید. توجه کنید که نمک را به حدی بریزید که آب شما شور نشود.
مرحله دوم
در این مرحله باید ران مرغ را به خوبی بشویید و بعد از آن به کاسه آب و آبلیمو و نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا ران ها به مدت یک ساعت و نیم یا بیشتر در کاسه بماند تا مزه دار شود.
مرحله سوم
در این مرحله باید ران های مرغ را از کاسه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید ، سپس باید آب پیاز را به همراه زعفران و فلفل و سیر رنده شده به آن اضافه کنید و با دست ماساژ دهید و نیم ساعت زمان دهید تا مزه بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله باید یک تابه بردارید که کمی هم گود باشد و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود و مرغ را در تابه قرار دهید تا سرخ شود ، سپس برگردانید تا طرف دیگر مرغ هم خوب سرخ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله باید نیمی از کره که نرم شده است را به قسمت سرخ شده مرغ بمالید و باقی را در روغن بریزید.وقتی که طرف دیگر مرغ سرخ شد باید نصف لیوان آب جوش را به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید و شعله را کم کنید و یک ساعت زمان دهید تا خوب بپزد.
مرحله ششم
بعد از گذشت یک ساعت اکبر جوجه شما آماده است ، آن را از تابه خارج کنید و پوست ان را جدا کنید.حالا در ظرف بریزید و همراه با برنج و رب انار سرو کنید.
فوت و فن اکبر جوجه بدون پوست
برای تهیه اکبر جوجه بدون پوست لذیذ و خوشمزه، مرغ را بدون پوست به تکههای کوچک تقسیم کنید و با مخلوطی از پیاز رنده شده، آب لیمو، زعفران دم کرده، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به مدت حداقل ۲ ساعت مرینیت کنید. برای پخت اکبر جوجه، از تابه چدنی یا تابه گریل استفاده کنید. ابتدا تابه را روی حرارت متوسط به خوبی داغ کنید و سپس تکههای مرغ مرینیت شده را در آن بچینید. اجازه دهید مرغ به آرامی پخته شود و دو طرف آن طلایی و برشته شود. در طول پخت، مرغها را چند بار برگردانید تا به طور یکنواخت پخته شوند. در آخر پخت، کمی کره به تابه اضافه کنید تا مرغها لعابدار و خوشمزهتر شوند. اکبر جوجه بدون پوست را با پلو زعفرانی، کته و سبزی خوردن سرو کنید.