مدل آشپزخانه بدون اپن و دکوراسیون و ورودی آشپزخانه بدون اپن
تزیین طلای عروس با گل طبیعی بسیار شیک و باکلاس
تزیین طلای عروس تزیین طلای عروس با گل طبیعی بسیار شیک و باکلاس در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. امروزه فواید و خواص طلا نقش مهمی در …
مدل لباس پوشیده کوتاه + شیک ترین لباس های پوشیده امسال را اینجا ببینید
مدل لباس پوشیده کوتاه مدل لباس پوشیده کوتاه + شیک ترین لباس های پوشیده امسال را اینجا ببینید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. زندگی گاهی اوقات …
مدل شینیون باز و بسته فوق العاده جذاب و ساده لاکچری جدید
مدل شینیون مدل شینیون باز و بسته فوق العاده جذاب و ساده لاکچری جدید در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. در دنیای مد و زیبایی، مدل شینیون …
مدل آشپزخانه بدون اپن
مدل آشپزخانه بدون اپن و دکوراسیون و ورودی آشپزخانه بدون اپن در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یکی از روش های طراحی مدل آشپزخانه، طراحی آشپزخانه بدون اپن یا همان آشپزخانه یکسره با پذیرایی است. همه میدانیم که آشپزخانه، اساسیترین رکن یک خانه است. از آنجایی که بدون طراحی و دکوراسیون، آشپزخانه فضایی کسلکننده خواهد داشت؛ تصمیم براینکه از چه نوع دکوراسیونی استفاده میکنید تاثیر زیادی در بهینه کردن سطح زندگیتان دارد. اگر شما هم از آن دست از افراد هستید که به فضای بیشتر و دل بازتر در آشپزخانه اهمیت میدهید؛ آشپزخانهی بدون اپن انتخاب مناسبی برای شماست. آشپزخانههای بدون اپن، دکوراسیون مخصوص به خود را در هر خانهای دارند. بکاربردن یک سری نکاتی که در ادامه به آن میپردازیم؛ میتواند شما را در طراحی آشپزخانه و پذیرایی یکسره یاری کند…
علاوهبر چیدمان آشپزخانه؛ در آشپزخانههای سرهم، طراحی نورپردازی از اهمیت زیادی برخوردار است. قبلتر به شما یادآور شدیم که چطور به آشپزخانه نور بتابید. شما میتوانید با نصب کردن چراغها و آویزها، نورپردازی زیبایی را در دکوراسیون آشپزخانهی خود ایجاد کنید. همچنین به نحوهی چینش کابینتها دقت کنید و با توجه به رنگ و طرح آنها دکور مورد نیاز خود را اضافه کنید.
از دیگر جذابیتهای دکوراسیون برای آشپزخانههای بدون اپن استفاده از گلدانهای زیبا و یا رنگارنگ که تناسب و هارمونی خوبی با فضای آشپزخانهتان دارند، میباشد. این گلدانها میتوانند در روی میز ناهارخوری قرار بگیرند. علاوه بر این، تفکیک فضایی بین آشپزخانه و اتاق نشیمن، بر زیبایی آشپزخانهی سرهم میافزاید.
اگر آشپزخانهی دلگیری دارید، رنگ زدن آن کمک زیادی در دکوراسیون داخلی و انتخاب و یکدست کردن سایر وسایل میکند. معمولا رنگ کرم و سفید زیبایی و جذابیت چشمگیری به فضای آشپزخانهتان میدهد و همچنین باعث افزایش وسعت آن نیز میشود.
از نکات مهم چیدمان استاندارد، درنظرگرفتن مثلث طلایی است. این مثلث در بین یخچال، سینک آشپزخانه و اجاق گاز قرار میگیرد. در هر گوشه از مثلث طلایی، یخچال، سینک و اجاق قرار گرفته که رعایت این مثلث در آشپزخانههای بدون اپن که در آنها تنها یک دیوار وجود دارد و معمولا فضای کوچکی دارند؛ با هماهنگی بین کابینتها و خلاقیت و استفاده از فضای حداکثری حاصل میشود.
در دکوراسیون آشپزخانه بدون اپن یا همان آشپزخانه و پذیرایی سرهم، تقریبا تمام آشپزخانهی شما از اتاق نشیمن پیداست، پس رنگ کابینت، طرح کاشیها، دستگیرهها و لوازم خانگی مانند: یخچال، گاز و سینک، همه مهم هستند. همچنین بهتر است ارتباط و هماهنگی دکوراسیون آشپزخانه با فضای روبرویش حفظ شود.
اگر به فضای ذخیره سازی زیادی احتیاج ندارید، برای قسمت بالای کابینت ها، از شلفها و قفسههای باز استفاده کنید. قفسهها، وسایل ضروری را در دسترس شما قرار میدهند و به خوبی میتوانند محلی برای قرار دادن چاقوها، ظروف خاص، کتابهای آشپزی و حتی ظروف تزیینیتان باشند.
خوب است بدانیم که آشپزخانهی بدون اپن به شما امکان راحتی به هنگام پذیرایی و صرف وقت بیشتر با میهمانان خود را حتی در زمان آماده شدن غذا میدهد. این در حالی است که آشپزخانهی اپندار و یا آشپزخانهی جزیره همواره فضای خصوصی شما را در آن مکان حفظ و آشفتگیهای آن را پنهان میکند.
نور و روشنایی بیشتر: با توجه به اینکه آشپزخانههای باز و مدرن، بدون اپن بوده و امکان این نیز وجود دارد که دو دیوار نداشته باشد، نسبت به آشپزخانه های بسته؛ نور و روشنایی بیشتری دارند.
دید بالا: آشپزخانهی باز امکان ارتباط بیشتری را با فضای پذیرایی میدهد. نبود مانع در میان آشپزخانه و پذیرایی سرهم باعث شده تا علاوه بر رفت و آمد سریعتر، دید بهتری به پذیرایی داشته باشید.
ایجاد فضای صمیمی: آشپزخانهی باز فضای غیررسمی و صمیمی را در خانه ایجاد میکند.
خلاقیت در تزییات: اگر شما جزو آن دسته از افراد هستید که از به نمایش گذاشتن گلها و وسایل تزئینی در آشپزخانه لذت میبرید، آشپزخانه بدون اپن این امکان را برایتان فراهم میکند که با خلاقیت خود بهترین چیدمان را در تزییات داشته باشید.
بزرگتر و دل بازشدن خانه: این روزها اغلب خانه ها کوچک بوده و لازم است تا با ایدههایی جدید آن را بزرگتر از آنچه که هست نشان دهیم. یکی از بهترین راه ها طراحی آشپزخانهی یکسره در منزل است. این نوع آشپزخانه با نداشتن اپن و مرز میان آشپزخانه و پذیرایی یکسره درحقیقت کل بخشهای خانه را به یک بخش واحد تبدیل کرده و این موضوع نیز باعث بزرگتر و دل بازترشدن خانه میشود. بنابراین، اگر خانهی کوچکی دارید، توصیهی ما به شما آشپزخانهی بدون اپن در منزل است.
نظارت بیشتر بر روی کودک: یکی از دغدغههای بزرگ مادران در خانه عدم توانایی نظارت دقیق بر کارهای فرزندان کوچکشان است. پس اگر صاحب فرزند کوچکی هستید و نگرانید که کودکتان به اندازهی کافی در تیر رس چشمانتان نیست، آشپزخانهی سرهم و بدون اپن این مشکل را نیز حل خواهد کرد.
در معرض نمایش بودن معایب و نقصها: بزرگترین عیب و نقصی که میتوان برای آشپزخانهی سرهم مطرح کرد، به نمایش گذاشتن هر آن چیزی است که در آشپزخانه وجود دارد. برای مثال، تصور کنید که مهمانی دارید و شما در آشپزخانه مشغول کار و آشپزی هستید. معمولاً به هنگام آشپزی به طور قابل توجهی آشپزخانه به هم ریخته و وسایل زیادی بر روی زمین قرار دارد. با وجود آشپزخانه بدون اپن این وضعیت کاملاً به نمایش گذاشته شده و در حقیقت روی خوشی در مقابل مهمان ندارد. بنابراین، به هنگام بهرهمندی از آشپزخانهی یکسره همواره باید توجه داشته باشید که آشپزخانهتان تمیز و مرتب باشد.
انتقال سریع صدای آشپزخانه: اگر آشپزخانهی شما دارای دیوارهای کم و بدون اپن باشد، به احتمال زیاد صداهای موجود در آشپزخانه بیشتر از قبل به پذیرایی و اتاقهای مجاور منتقل میشوند. این موضوع زمانی که بقیه در خواب هستند ممکن است آزاردهنده باشد.
کابینت کم: زمانی که دارای آشپزخانهی باز و بدون جزیره هستید، در واقع تعداد کابینتهای کمتری دارید. در آشپزخانههای بسته به دلیل وجود چهار دیوار و اپن، تعداد کابینتهای بیشتری را میتوان نصب کرد و فضای ذخیرهسازی بیشتری نیز در اختیار داشت. اما این مورد در آشپزخانه های باز وجود نداشته و شما باید ضروریترین و اصلیترین وسایل را برای آشپزخانه خود خریداری کنید.
خیلی وقت ها معماری خانه به گونه ای است که آشپزخانه فاقد اوپن است و البته این موضوع هم خوبی ها و هم مشکلاتی را با خود به همراه دارد. دانستن نکاتی درباره دکوراسیون آشپزخانه کوچک بدون اپن به شما کمک می کند تا بتوانید فضای در اختیار تان را به گونه ای چیدمان نمایید که هم تا جای ممکن برای تان کاربردی باشد و هم زیبایی کافی را داشته باشد. برای داشتن یک چیدمان مناسب باید بتوانید از همه ظرفیت های موجود استفاده نمایید و ایده های موجود در این باره را در فضای محدود آشپزخانه پیاده کنید. ما در این متن پیشنهاد کاربردی را در این زمینه در اختیار شما قرار خواهیم داد.
اپن آشپزخانه معمولا این امکان را دارد که در زیر آن هم تعدادی کابینت وجود داشته باشد. حداقل دو کابینت در زیر اپن تعبیه می شود که همین تعداد هم برای قرار دادن وسایلی در آن مناسب است و می تواند کمک کننده باشد. اما وقتی آشپزخانه کوچکی بدون اپن ساخته می شود، به این معنی است که تعداد کابینت ها و در نتیجه فضای نگهداری وسایل کمتر است. در این وضعیت باید به دنبال راه حلی برای جبران این کمبود باشید. یکی از راه های خوب برای این کار آن است که تعداد کابینت آشپزخانه کوچک بدون اپن را در دیگر قسمت ها بیشتر کنید. مثلا یکی از دیوار ها را تمام به کابینت اختصاص دهید و تمامی سطح دیوار را کابینت نمایید، به گونه ای فضای خالی بین کابینت های زمینی و دیواری وجود نداشته باشد.
در اداه بحث قبلی پیرامون حل مشکل کمبود کابینت ها در یک آشپزخانه کوچک بدون اپن باید گفت که یک راه حل بسیار خوب در این زمینه استفاده از کابینت جزیره ای است. داشتن یک جزیره در آشپزخانه کوچک این کمک را هم می کند که بتوانید از آن به عنوان یک میز هم استفاده کنید و علاوه بر انجام دادن کارهای مربوط به آشپزی، غذا هم روی آن صرف نمایید. پس اگر در کار دکوراسیون آشپزخانه کوچک بدون اپن به دنبال یک ایده عالی و کارا می گردید، استفاده از یک کابینت جزیره ای کوچک را فراموش نکنید. این جزیره می تواند در قسمت ورودی آشپزخانه قرار گیرد و همانند یک اپن عمل کند. اگر از کابینت جزیره ای متحرک هم استفاده می کنید، می توانید آن را به هر جایی که به آن نیاز است، جابجا کرده و از آن استفاده نمایید.
با اینکه اپن وسیله ای بسیار کاربردی محسوب می شود اما نبودن آن این خوبی را دارد که فضای موجود بزرگ تر نشان داده می شود. زیرا اپن هر چقدر هم که ساده طراحی شده باشد، باز هم فضایی به اندازه خود اشغال می نماید. برای آنکه رنگ کابینت آشپزخانه کوچک بدون اپن خود را انتخاب نمایید، پیشنهاد می شود دو نکته در مد نظر قرار دهید. اول هماهنگی رنگ بین کابینت ها و سایر اجزای چیدمان در خانه و سپس انتخاب رنگ مناسب از نظر تیرگی و روشنی.