طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر در یک ساعت
نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان
نکات پخت آبگوشت قنبید نکات پخت آبگوشت قنبید و راز خوشمزگی آبگوشت قنبید همدان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت قنبید یکی از غذاهای سنتی …
نکات پخت آش آلو و راز خوشمزگی آش آلو خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش آلو نکات پخت آش آلو و راز خوشمزگی آش آلو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش آلو، یکی از …
نکات سالاد کاهو و راز خوشمزگی سالاد کاهو خوشمزه و خانگی
نکات سالاد کاهو نکات سالاد کاهو و راز خوشمزگی سالاد کاهو خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تدارک سالاد کاهو معمولاً با اضافه …
طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر
شیرینی کشمشی یکی از قدیمی ترین شیرینی های ایرانی است که بسیار محبوب است و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد. از لحاظ تاریخی باید بگوییم که این شیرینی برای استان لرستان و شهر بروجرد می باشد.این شیرینی قند بسیار پایی نی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | دو و نیم پیمانه |
شکر پودر شده | یک و نیم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن جامد یا کره | ۱۰۰ گرم |
کشمش قرمز | ۷۰ تا ۱۰۰ گرم |
وانیل و بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه شیرینی کشمشی در توستر
مرحله اول
برای تهیه شیرینی کشمشی باید ابتدا باید همه مواد را به دمای محیط رسانده ، یک ظرف بردارید و شکر پودر شده و روغن را درون ان بریزید و به مدت چهار دقیقه خوب با همزن بزنید.
مرحله دوم
در این مرحله باید تخم مرغ ها یکی یکی به ظرف اضافه کنید ، فقط توجه داشته باشید که بعد از انداختن هر تخم مرغ مواد را به مدت یک دقیقه به هم بزنید و بعد زا آخرین تخم مرغ باید وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب بهم بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله باید آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم به مواد اصلی تهیه شیرینی کشمشی اضافه کنید و با لیسیک هم بزنید.توجه داشته باشید که آرد را نباید یکباره بریزید و باید کم کم بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله کشمش ها را بشویید و با کمی آرد مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید ، دلیل مخلوط کردن کشمش با آرد این است که بعد از ریختن کشمش ها در ظرف کشمش ها ته نشین نشوند.
مرحله پنجم
در این مرحله باید کف سینی کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را با قیف با فاصله چهار سانتی روی سینی بریزید یا از قاشق مربا خوری استفاده کنید.اگر دوست دارید که روی شیرینی ترک بخورد کمی پودر قند روی آن الک کنید.
مرحله ششم
در این مرحله باید سینی را در توستر با دمای ۱۴۰ درجه قرار دهید و یک ربع ساعت زمان دهید تا شیرینی ها زیرشون طلایی شود.بعد از این زمان می توانید خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و با چای نوش جان کنید.
فوت و فن شیرینی کشمشی در توستر
برای پخت شیرینی کشمشی خوشمزه در توستر، چند نکته مهم را باید در نظر بگیرید. اول از همه، دمای توستر خود را به دقت تنظیم کنید. معمولاً دمای مناسب برای پخت شیرینی کشمشی در توستر حدود ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد است. قبل از قرار دادن سینی شیرینی در توستر، حتماً آن را برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گرم کنید. برای اینکه شیرینیها به طور یکنواخت بپزند، از سینیهای کمعمق استفاده کنید و شیرینیها را با فاصله از هم بچینید. در طول پخت، درب توستر را زیاد باز و بسته نکنید، زیرا این کار باعث میشود حرارت داخل توستر کاهش یافته و شیرینیها به خوبی پف نکنند. برای اینکه شیرینیها طلایی و خوشرنگ شوند، میتوانید در اواخر پخت، المنت بالای توستر را برای چند دقیقه روشن کنید. در نهایت، پس از پخت، اجازه دهید شیرینیها کاملاً در توستر خنک شوند تا بافت آنها بهتر شود. با رعایت این نکات، میتوانید شیرینی کشمشی خوشمزه و با کیفیتی در توستر خود بپزید.