طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده حرفه ای به سبک دایی علی
نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی
نکات پخت برنجک نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خوراکی برنجک دارای مزایا و ویژگیهای منحصر …
نکات پخت کیک شربتی و راز خوشمزگی کیک شربتی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کیک شربتی نکات پخت کیک شربتی و راز خوشمزگی کیک شربتی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کیک شربتی، یک دسر …
نکات خورش بامیه و راز خوشمزگی خورشت بامیه و غلیظ شدن بامیه
نکات خورش بامیه نکات خورش بامیه : خورش بامیه یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با استفاده از بامیه، گوشت گوسفندی، لپه و سبزیجات تهیه میشود. برای تهیه این غذا، ابتدا …
طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده
کوکو مرغ چرخ کرده یک غذای بسیار خوشمزه و آسان می باشد که مطمئنا با یک بار پختن مشتری آن می شوید.اگر زمان کافی ندارید و دوست دارید یک غذای خوشمزه تهیه کنید ما به شما این غذا را پیشنهاد می دهیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده در ادامه با سایت چلو گوشت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
روغن مایع و آرد سوخاری | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو مرغ چرخ کرده
مرحله اول
برای تهیه کوکوی مرغ چرخ کرده ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و با رنده ریز خرد کنید و آب آن را کاملا بگیرید چرا که کیفیت کوکوی شما را کم می کند.حالا گوشت مرغ را در چرخ گوشت بریزید و دو بار چرخ کنید و در ظرفی بریزید و با پیاز خوب مخلوط کنید.
مرحله دوم
یک ظرف بردارید و تخم مرغ ها را درون آن بشکنید تا اگر تخم مرغ مشکلی داشت باقی مواد شما را خراب نکند ، سپس نمک و فلفل سیاه و آویشن را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب مواد را به هم بزنید تا به خورد هم روند.
مرحله سوم
در این مرحله باید یک قاشق آرد سوخاری را به مایه اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا منسجم شود.اگر نیاز بود می توانید یک قاشق آرد سوخاری به مایه بزنید تا کیفیت مایه کوکوی مرغ شما مطلوب شود.
مرحله چهارم
حالا باید یک تابه برداشته و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و شعله را متوسط کنید.آرد سوخاری را در یک ظرف دیگر بریزید و کنار دست خود داشته باشید تا موقع پخت مایه را در ان بزنید.
مرحله پنجم
در این مرحله به اندازه مناسب در حد یک فلافل از مایه کوکو بردارید و به آن فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید و درون روغن قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت کم مغز پخت شود.
مرحله ششم
بعد از پختن طرف اول باید اجازه دهید تا طرف دیگر نیز پخته شود و روی دستمال روغن گیر قرار دهید و صبر کنید تا روغن کوکوی مرغ شما گرفته شود و با گوجه و خیار شور و زیتون در ظرف تزیین کنید و نوش جان کنید.
فوت و فن کوکو مرغ چرخ کرده
برای تهیه کوکو مرغ چرخ کرده لذیذ و خوشمزه، رعایت چند نکته ضروری است. مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، ادویههای دلخواه مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر کاری و نمک خوب مخلوط کنید. برای افزایش طعم و عطر کوکو، میتوانید از سبزیهای معطر خرد شده مانند جعفری، گشنیز، شوید و ترخون استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران دم کرده نیز باعث خوشرنگ شدن و معطر شدن کوکو میشود. برای اینکه کوکو مرغ چرخ کرده وا نرود، حتما از تخم مرغ به میزان کافی استفاده کنید و مواد کوکو را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. تابه را با روغن به خوبی داغ کنید و سپس مایه کوکو را در آن بریزید. با استفاده از حرارت ملایم، اجازه دهید کوکو به آرامی پخته و دو طرف آن طلایی شود. در نهایت، میتوانید کوکو مرغ چرخ کرده را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.