نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل
خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن
خواص مارچوبه خواص مارچوبه برای پسر شدن بچه و اسپرم و واژن در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.مارچوبه یکی از گیاهان دارویی است که در سنت دارویی …
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان
نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان نکات پخت آبگوشت کشک و بادمجان و راز خوشمزگی آبگوشت کشک و بادمجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آبگوشت …
نکات پخت نان در فر و راز خوشمزگی پخت نان در فر در منزل
نکات پخت نان در فر نکات پخت نان در فر و راز خوشمزگی پخت نان در فر در منزل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. اگر …
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره
نکات پخت آبگوشت به و سرکه و شیره و راز خوشمزگی آبگوشت به اصیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
آبگوشت به یکی از بهترین روشهای پخت آبگوشت در آشپزی ایران محسوب میشود.
هر چه زمان پخت آبگوشت بیشتر و حرارت اجاق کمتر باشد، آبگوشت بهتر و لذیذتر میشود.
آبگوشت به، یکی از غذاهای سنتی شهر قم است. در قم، انواع دیگری از آبگوشت نیز وجود دارد که شامل آبگوشت هویج برگه و آبگوشت قنبید میشوند.
آبگوشت به یکی از نمونههای آبگوشت معروف در قم است.
میوه به یا بهی، دارای گوشت خشک و ریز است که طعمی ترش و تقریباً گازدار دارد. اما وقتی آن را پخته میکنند، بوی و طعمی بسیار خوشمزه به خود میگیرد. به با ویتامینهای آ و ب، املاح آهکی و تانن غنی است. این میوه دارای پروتئین، گلوکزید، چربی و آب میباشد.
مواد لازم
گوشت آبگوشتی، چند پاره ۵۰۰ گرم
بِه، پوست گرفته و خرد شده ۳ عدد
پیاز، چهار قاچ شده ۱ عدد
سیب سبز، بی پوست پوشت و قاچ شده ۲ عدد
سرکه شیره نیم پیمانه
لوبیا قرمز، خیس خورده ۲ پیمانه
دارچین، پودر شده ۱ ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
نمک و فلفل
طرز تهیه آبگوشت به و سرکه و شیره
برای تهیه سرکه شیره، یک لیتر شیره انگور را در دیگی بجوشانید و به آن دو پیمانه سرکه اضافه کنید. شیره انگور و سرکه را به نسبت ۱۰ به ۱ مخلوط کنید.
حین جوشاندن، یک دسته نعنای تازه و شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه جوش بدهید.
محلول را صاف کنید و آن را برای استفاده آماده کنید. اگر قصد نگهداری طولانی مدت سرکه شیره را ندارید، قوامدهی نیازی نیست.
گوشت، پیاز و حبوبات را در یک دیگ جا دار همراه با دو لیتر آب بریزید. حرارت را بالا ببرید و زمانی که جوشید، کف گوشت را بگیرید.
در پایان دو ساعت پخت، به و سیب را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
حالا حرارت را به حداکثر برسانید تا دیگ به قل بیافتد. سپس درب دیگ را به نصف باز کنید و حرارت را کم کنید.
۱۰ دقیقه قبل از برداشتن آبگوشت از دیگ، سرکه شیره را به آبگوشت اضافه کنید.
برای تزیین، میتوانید روی آبگوشت گرد دارچین بپاشید.
در صورت عدم دسترسی به سرکه شیره، میتوانید از سکنجبین یا سرکه و شکر استفاده کنید.