نکات پخت لبو + 17 ترفند برای پخت لبو که نمی دانید
نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی
نکات پخت برنجک نکات پخت برنجک و راز خوشمزگی برنجک خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خوراکی برنجک دارای مزایا و ویژگیهای منحصر …
نکات پخت حبوبات و راه حلی برای پختن حبوبات دیرپز و ترفند زود پختن نخود
نکات پخت حبوبات پخت حبوبات مانند نخود، لوبیا، عدس و ماش از اهمیت بالایی برخوردار است و درست کردن آنها به درستی، به علت مزه خوبی که دارند و ارزش غذایی زیاد، …
نکات پخت کوفته تبریزی و فوت و فن و راز خوشمزگی کوفته تبریزی
نکات پخت کوفته تبریزی برای پخت کوفته تبریزی، نکات گفته شده را باید رعایت کرد:استفاده از گوشت چرخ کرده با کیفیت بالا و چربی کم.بهتر است گوشت را دستی خود چرخ کنید …
نکات پخت لبو
نکات پخت لبو + ۱۷ ترفند برای پخت لبو که نمی دانید در سایت چلو گوشت.همه کسانی که لبو را دوست دارند به این نکته اعتراف می کنند که لبوهایی که در منزل درست می کنند هیچ وقت شبیه لبوهای بیرون نمی شود.این حرف کاملا درست است چرا که اگر فروشندگان لبو فوت و فن هایی درست کردن آن را بلد نباشند کمتر کسی حاضر می شود چند برابر قیمت پول بدهد و همان لبویی که خودش می تواند درست کند را بخرد.در این مطلب نکات طلایی پخت لبو را برای شما تشریح می کنیم.
مواد لازم برای تهیه لبو
برای تهیه لبو به ازای هر سه چغندر کوچک به سه لیوان آب و سه قاشق شکر نیاز دارید.اگر تعدادتان بیشتر شد به همین نسبت باید مواد اولیه را زیاد کنید.
تهیه لبو روی اجاق گاز
در این روش به هیچ وجه دست به پوست و سر و ته چغندر نمی زنید و فقط با یک برس آن را شسته و تمیز می کنید.در قابلمه آب بریزید و حرارت را کم کنید و دو الی سه ساعت زمان دهید تا لبوی شما نرم شود.
بعد از این زمان باید لبو را از قابلمه خارج کنید و پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.حالا برش ها را به آب لبو برگردانید و مقداری شکر در آب لبو بریزید.در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا یک ساعت باز با حرارت کم پخته شود.سپس خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
اگر از چغندرهای بزرگ استفاده می کنید آب و زمان شما افزایش می یابد.
تهیه لبو در فر
این روش به روش لبو کبابی معروف است. کافی است که چغندر را شسته و در فویل بپیچید و یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد از آن خارج کنید و پوست لبو را بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
تهیه لبو در زودپز
در این روش هم باید چغندرها را شسته و برای یک و نیم ساعت در زودپز بریزید و در زودپز شکر و آب و چغندر بریزید و بعد از این تایم خارج کرده و پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.
تهیه لبو در مایکروفر
در این روش باید چغندر را بشویید و سر و ته آن را بزنید و ورقه ای کنید و کمی سرکه به آن بمالید و مایکروفر را روی حرارت بالا قرار دهید.برای ۲۵۰ گرم لبو حدود ۱۲ دقیقه و برای نیم کیلو حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است.
نکات طلایی پخت لبو
چغندر نباید دارای هیچ بریدگی باشد چرا که باعث خروج رنگ آن می شود و به همین دلیل تاکید شده است که سر و ته آن را نزنید.
پوست چغندر را نگیرید تا رنگ آن حفظ شود.
لبو فروشان حرفه ای به آن شکر اضافه می کنند تا هم شیرین تر و خوش رنگ تر شود و هم طبع آن از سردی برگردد.
وقتی که لبو نرم شد چند قطره سرکه در آب بریزید تا هم خوشرنگ تر شود و هم سرکه مصلح لبو است.
در هنگام خرید چغندرهای تازه و کوچک را انتخاب کنید.
چرا لبوهای من سفید می شود
دلیل اول نوع چغندر شما می تواند باشد و دلیل دوم ایجاد خراش و بریدگی در چغندر که رنگ آن را خارج می کند و دلیل آخر هم آب بیش از حد است.
چرا بعضی از لبوها طعم تلخ دارند
ممکن است که خوب پخته شسته نشده باشند و یا دچار سرمازدگی شده باشد.
تهیه لبو تنوری با چاشنی
برای تهیه لبو به این روش، ابتدا چغندرها را داخل قابلمه بریزید و آنها را به طور کامل بپزید. پس از پخت چغندرها، فر را به دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. چغندرها را چند قطعه کرده و آنها را بر روی سینی فر بچینید. سپس مخلوط چاشنی خاص این لبو را آماده کنید. برای ۷۰۰ گرم چغندر، به ۲ قاشق غذاخوری عسل، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، ۲ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک، و ۲ قاشق چایخوری پودر آویشن تازه نیاز خواهید داشت. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با استفاده از قلمو، این مخلوط را بر روی تکههای چغندر بمالید. سینی حاوی لبوهای قاچ شده را در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت کنید. در پایان، میتوانید لبوها را با افزودن نمک، گلپر و آویشن طعم دار کنید و از آن لذت ببرید.
برای قرمز ماندن لبو هنگام پخت
برای اینکه لبو هنگام پخت رنگ قرمز خود را حفظ کند و کمرنگ نشود، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو: (برای هر کیلو لبو، حدود یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو کافی است) اسیدیته سرکه یا آبلیمو به حفظ رنگدانههای قرمز لبو کمک میکند.
پختن لبو با پوست: پوست لبو از خروج رنگدانههای قرمز جلوگیری میکند.
استفاده از حرارت ملایم: حرارت زیاد باعث میشود رنگ لبو کمرنگ شود. لبو را با حرارت ملایم و به مدت طولانی بپزید تا هم رنگ خود را حفظ کند و هم به خوبی پخته شود.
خودداری از اضافه کردن نمک در ابتدای پخت: نمک باعث میشود لبو دیرتر بپزد و رنگ آن کمرنگ شود. نمک را در انتهای پخت به لبو اضافه کنید.
استفاده از ظروف استیل یا شیشهای: ظروف مسی یا آلومینیومی ممکن است باعث تغییر رنگ لبو شوند.
با رعایت این نکات میتوانید لبویی با رنگ قرمز زیبا و اشتها آور داشته باشید.