خواص مویز در طب سنتی و مویز ناشتا برای حافظه و مردان و لاغری
عوارض پوست سیب زمینی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض پوست سیب زمینی عوارض پوست سیب زمینی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. با وجود اینکه …
عوارض آرد نخودچی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان
عوارض آرد نخودچی عوارض آرد نخودچی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. آرد نخودچی به طور کلی …
خواص گیلاس برای لاغری و دیابت و معده و پوست و کودکان
خواص گیلاس خواص گیلاس برای لاغری و دیابت و معده و پوست و کودکان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گیلاس طبعی سرد و تر دارد. اما سردی آن …
خواص مویز
خواص مویز در طب سنتی و مویز ناشتا برای حافظه و مردان و لاغری در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
مویز، که انگور سیاه خشک شده است، امروزه به عنوان یکی از اجزای مهم آجیل شناخته میشود. این میوه خشک سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مفید است که برای همه افراد مفید است.
مویز به خاطر خواص درمانیاش محبوبیت زیادی دارد و به طور گسترده برای طعم دلپذیرش مورد استفاده قرار میگیرد. این میوه کوچک دارای فواید بسیاری برای سلامتی است و میتواند به مراقبت از سلامتی کمک کند.
علاوه بر این، ترکیبات طبیعی موجود در مویز به بهبود بافت پوست و مو کمک میکند. مویز از خشک کردن انگور شاهانی به دست میآید و از نظر اندازه، متفاوت از کشمش است که از انگورهای کوچکتر حاصل میشود.
مویز، کشمش آفتابی و کشمش پلویی انواع مختلفی از انگور خشک هستند که از گونههای مختلف انگور حاصل میشوند. در میان این سه نوع، مویز کمیابترین است.
مویز، که به رنگ سیاه یا قرمز است، طعمی نسبتاً ترش دارد و برخلاف کشمشهای تیزابی و آفتابی که از انگورهای درخت مو به دست میآیند، از انگورهای بوتهای تهیه میشود.
خواص مویز در طب سنتی
طب سنتی معتقد است که طبع مویز گرم و خشک است. برای تعدیل خواص و مزاج آن، مصرف مویز همراه با خشخاش، عناب، سکنجبین و آب میوههای ترش توصیه میشود.
هر ۱۰۰ گرم مویز حاوی ۳۰۲/۳ کالری است. مویز خواص متعددی دارد، از جمله پیشگیری از بیماریهایی مانند آلزایمر، سرطان و دیابت. این میوه خشک همچنین تقویتکننده کبد و افزایشدهنده وزن است.
مویز به عنوان منبع انرژی شناخته میشود و برای افرادی که با یبوست مواجه هستند، مفید است. این میوه خشک از جمله مواد غذایی است که خواص ضد درد و ضد باکتریایی دارد و به حفظ سلامت قلب، کبد و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
مویز همچنین در جلوگیری از بروز اختلالات مرتبط با بیماری آلزایمر تأثیرگذار است و در افراد سرد مزاج، میل جنسی را تحریک و تقویت میکند.
این میوه خشک هضم کننده غذا و گرمکننده کل بدن به ویژه کلیه و مثانه است، نفخ را کاهش داده و تقویت کننده معده، ریه، کبد، کلیه و مثانه است.
مویز در درمان بیماریهای قلبی و کاهش فشار خون مفید است و برای بیماران دیابتی مفید میباشد. این میوه خشک از تصلب شرایین و چسبندگی پلاکتها جلوگیری میکند، بازکننده انسداد عروق و ادرارآور است.
مویز به تولید خون سالم کمک کرده و موجب پاکسازی معده، روده، ریه و سینه از اخلاط چسبنده میشود و سرفههای ناشی از بلغم را درمان میکند.
افزایش حافظه و قدرت فهم، تسکین صفرا و دفع بلغم، کاهش غضب و اصلاح خلق و خو، و خوشبو کردن تنفس از دیگر خواص مویز است.
خوردن روزانه ۲۱ عدد مویز سرخ ناشتا به پیشگیری از بسیاری از بیماریهای سرد کمک میکند.
کشمش نیز خواصی مشابه مویز دارد و بهترین نوع آن از انگور عسگری تهیه میشود.
خواص مویز ناشتا
خوردن ۲۱ عدد مویز سرخ به صورت ناشتا میتواند در پیشگیری از بسیاری از بیماریها موثر باشد. مصرف مویز در حالت ناشتا همچنین به حفظ سلامت دهان و دندان کمک کرده و باعث خوشبویی دهان میشود.
مویز حاوی کالری و پروتئین مناسبی است که مصرف آن در صبح، قبل از صرف صبحانه، انرژی مورد نیاز برای شروع یک روز پرتلاش را فراهم میکند.
گفته شده است که افرادی که صبحها پس از بیدار شدن از خواب احساس خستگی و ضعف دارند، با مصرف روزانه مویز در حالت ناشتا به مدت ۶ ماه، میتوانند این مشکل را رفع کنند.
عموماً، صبحها و در حالت ناشتا بهترین زمان برای خوردن مویز تلقی میشود.
خواص مویز برای لاغری
مویزها سرشار از قندهای طبیعی و مفید هستند که به کاهش تمایل به مصرف کالری اضافی کمک میکنند. با این حال، مصرف آنها باید در حد متعادل باشد تا از مصرف بیش از حد جلوگیری شود. مویز در کنترل قند خون و کمک به کاهش وزن موثر است.
این میوه خشک دارای فیبر بالایی است، به همین دلیل اگر در وعده صبحانه مصرف شود، میتواند به شما کمک کند که برای مدت زمان طولانیتری احساس سیری داشته باشید و از پرخوری جلوگیری کنید.
خواص مویز برای حافظه
طب سنتی تأکید دارد که خوردن مویز در دوران بارداری هم برای جنین و هم برای مادر بسیار مفید است. مویز در افزایش هوش جنین، تسکین اعصاب و رفع خستگی و بیحالی مادران باردار نقش مثبتی دارد. از این رو، توصیه میشود که مویز با مشورت پزشک مصرف شود.
مصرف منظم مویز سیاه به بهبود حافظه، قدرت فهم و کاهش استرس کمک کرده و به عملکرد بهتر کیسه صفرا و دفع بلغم میانجامد.
کشمش، که مانند مویز خواص بیشماری دارد، منبع خوبی از عنصر بور است که به افزایش توانایی یادگیری کمک میکند.
کشمش و مویز به همراه دیگر میوههای خشک مانند زردآلو، آلو خشک و خرما، به بهبود سلولهای آسیب دیده مغز کمک میکنند.
خواص مویز برای کودکان
توصیه میشود که کودکان در حال رشد از مویز به عنوان میان وعده استفاده کنند. مویز حاوی میزان قابل توجهی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است که برای سلامتی بسیار مفید هستند و به بهبود عملکرد ذهنی و تفکر کمک میکنند.
بنابراین، چه در دوران کودکی برای افزایش هوشیاری و تمرکز و چه در دوران بزرگسالی برای پیشگیری از بیماریهایی مانند آلزایمر و تقویت حافظه، مصرف مویز، مانند مویز سردشت، توصیه میشود.
خواص مویز برای مردان
بسیاری از مردان به دلیل فشارهای کاری روزانه گاهی با خستگی و ضعف مواجه میشوند، که این وضعیت میتواند هم بر سلامت جسمی و هم بر سلامت جنسی تأثیر بگذارد. برای رفع این مشکل، توصیه میشود که مردان از ترکیب شیر، عسل و مویز استفاده کنند.
این مخلوط معجزهآسا میتواند نتایج قابل توجهی را پس از یک هفته نشان دهد. استفاده همزمان از عسل طبیعی و مویز به طور چشمگیری در افزایش تعداد اسپرمها مؤثر است.
برای بهرهبرداری از فواید مویز برای کیفیت اسپرم، باید به طور منظم هر شب قبل از خواب مصرف شود. ترکیب عسل و مویز دارای خواص دارویی است و به بهبود کیفیت اسپرم کمک میکند.
همچنین ثابت شده است که مویز، به ویژه هنگامی که با عسل ترکیب میشود، خواص مفیدی برای پروستات دارد و میتواند در پیشگیری از بروز سرطان مؤثر باشد.
مخلوط مویز و عسل طبیعی، که حاوی مواد معدنی فراوان و ویتامین B است، میتواند در تأمین انرژی روزانه نقش مهمی ایفا کند و انرژی مورد نیاز بدن را در طول روز فراهم کند.
برای کنترل فشار خون بالا، مردان میتوانند از مخلوط مویز و عسل بهره ببرند، زیرا این ترکیب حاوی منیزیم است که در کنترل فشار خون نقش دارد.
این ترکیب را میتوان به رژیم غذایی اضافه کرد و به طور مرتب مصرف نمود.
خواص مویز برای کم خونی
محتوای آهن موجود در مویز به افزایش سطح هموگلوبین خون کمک کرده و در درمان کمخونی نقش مؤثری دارد. مصرف روزانه چند عدد مویز میتواند به تأمین نیازهای آهنی بدن کمک کند.
مویز علاوه بر درمان کمخونی، برای رفع یبوست نیز مفید است. آهن موجود در مویز در ساختار و حفظ سلامت سلولهای خونی نقش دارد و با ترکیبات فیبری خود به درمان یبوست کمک میکند، همچنین فیبر موجود در آن به حفظ وضعیت مطلوب متابولیسم بدن کمک میکند.