نکات پخت ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو حرفه ای و رستورانی
نکات پخت کیک هویج و راز خوشمزگی کیک هویج خوشمزه و خانگی
نکات پخت کیک هویج نکات پخت کیک هویج و راز خوشمزگی کیک هویج خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. تهیه کیک هویج میتواند …
نکات پخت کیک شربتی و راز خوشمزگی کیک شربتی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کیک شربتی نکات پخت کیک شربتی و راز خوشمزگی کیک شربتی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کیک شربتی، یک دسر …
نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی
نکات پخت مربای آلبالو نکات پخت مربای آلبالو و راز خوشمزگی و خوشرنگ شدن مربای آلبالو خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای آلبالو، یکی …
نکات پخت ژیگو
نکات پخت ژیگو و راز خوشمزگی ژیگو حرفه ای و رستورانی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
ژیگو یک خوراکی فرانسوی است که از گوشت ران گوسفند یا گوساله تهیه میشود. این غذا معمولاً در مجالس و جشنها سرو میشود و دارای طعمی بسیار خوشایند است. تهیه ژیگو ممکن است دستور پختی کمی پیچیده داشته باشد، اما با رعایت توصیهها و تجربههای چند باره، میتوانید مهارت لازم برای پخت این غذا را به دست آورید.
برای تهیه گوشت، باید به گونهای آن را طراوت داده و بوی گوشت را از بین ببرید. همچنین، روش پخت باید به گونهای باشد که گوشت به طور کامل پخته شود و همزمان از سفت شدن زیاد جلوگیری شود.
با رعایت نکات ساده و تکرار تجربههای پخت، میتوانید به مهارت کافی در تهیه ژیگو دست یابید.
مواد لازم برای تهیه ژیگو
ران گوسفند ۱ عدد
سیر ۱ بوته
نعنا و ترخان یک دسته کوچک
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز پخت ژیگو
برای تهیه ژیگو، ابتدا گوشت را به خوبی تمیز کنید و چربیهای آن را جدا کنید. بعضی از افراد ژیگو را با استخوان درشت پخت میکنند، در حالی که بعضی دیگر استخوان را جدا میکنند.
بعد از تمیز کردن گوشت، با یک چاقو سوراخهایی روی گوشت ایجاد کنید و در هر سوراخ یک حبه سیر و مقداری ترخون قرار دهید. این کار باعث میشود گوشت به خوبی مزه بگیرد و همچنین در هنگام پخت بهتر پخت شود.
یک تابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل آن بریزید. سپس گوشت را داخل روغن قرار دهید و حرارت را کم کنید تا گوشت سرخ شود.
پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس چهار لیوان آب را به گوشت اضافه کرده و حرارت را کم کنید. به گوشت زمان دهید تا کاملاً پخته شود. در پایان پخت، نمک و فلفل را اضافه کنید و وقتی گوشت خوب پخته شده و آب آن کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و گوشت را بصورت رولی برش دهید.
پس از اینکه آب در قابلمه تبخیر شد، سسی که باقی مانده است را بر روی گوشت بریزید و آن را سرو کنید. برای دورچین اطراف ژیگو، میتوانید از سبزیجات مختلف مانند سیب زمینی استفاده کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس آن را با سیر تفت داده و پس از سرخ شدن، آن را اطراف ژیگو برای سرو قرار دهید.
نکات پخت ژیگو
همچنین، میتوانید در کنار ژیگو از سبزیجات و پوره سیب زمینی نیز استفاده کنید و روی آنها سس کره ای بریزید.
یک نکته مهم در پخت ژیگو این است که ژیگو نباید به صورت گوشت پخته شده باشد، بنابراین آن را به خوبی تفت داده و با کمی آب آن را طبخ کنید.
در هنگام افزودن آب، آب را از کنار قابلمه به آرامی بیفزایید تا روی گوشت نریزد و مقدار مناسبی باشد.
رزماری یک گیاه است که بسیار مناسب برای این روش طبخ گوشت است.
تهیه ژیگو در فر
روش دیگری برای تهیه ژیگو در فر وجود دارد که میتوانید از آن استفاده کنید:
ابتدا فر را روشن کنید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
همان کاری که برای طعم دار کردن ژیگو انجام دادید (سوراخ کردن گوشت و قرار دادن سیر و ترخون در سوراخها) را انجام دهید.
پس از گرم شدن فر، کف سینی را چرب کرده و سیبزمینیها را به صورت مکعبهای درشت خرد کنید و حبههای سیر را روی آنها قرار داده و گوشت را هم روی آنها قرار دهید.
کره را آب کنید و با قلمو روی گوشت را چرب کنید، سپس نمک و فلفل را روی آن بپاشید و دو لیوان آب اضافه کنید. سینی را در فر قرار دهید تا گوشت بپزد.
برای بررسی پختن گوشت، با چاقو تست کنید. اگر چاقو به سادگی در گوشت فرو رفت و نرمی گوشت را احساس کردید، یعنی گوشت پخته است.
ژیگو را از فر خارج کنید و آن را برش دهید یا به همان صورت درسته داخل ظرفی که میخواهید سرو کنید ریخته و سیبزمینیها را هم بچینید. عصارهی باقیمانده در سینی فر را روی گوشت بریزید و لذت ببرید.