;
نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه - چلوگوشت
نکات سالاد سبزیجات و راز خوشمزگی سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی

نکات سالاد سبزیجات و راز خوشمزگی سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی

نکات سالاد سبزیجات نکات سالاد سبزیجات و راز خوشمزگی سالاد سبزیجات خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. روش بهترین برای تهیه چاشنی سالاد …

نکات پخت دمی گوجه و فوت و فن دمی گوجه خوشمزه و حرفه ای

نکات پخت دمی گوجه و فوت و فن دمی گوجه خوشمزه و حرفه ای

نکات پخت دمی گوجه نکات پخت دمی گوجه و فوت و فن دمی گوجه خوشمزه و حرفه ای در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار …

نکات پخت پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی

نکات پخت پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی

نکات پخت پیتزا مخلوط نکات پخت پیتزا مخلوط و راز خوشمزگی پیتزا مخلوط خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. پیتزا مخلوط، یکی از پیتزاهای محبوب‌ترین …

نکات پخت خورشت به آلو

طرز تهیه خورش به اصفهانی فوت و فن خورش به آلو طرز تهیه خورش به با گردو طرز تهیه خورشت به الو با لپه خورش به آلو اصفهانی خورش به الو با رب انار طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی خورش به مجلسی

نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

خورشت به آلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم و عطر بی‌نظیرش طرفداران زیادی دارد. این خورشت معمولاً با گوشت گوسفندی یا گوساله تهیه می‌شود، اما می‌توان آن را با مرغ یا اردک نیز درست کرد.

مواد لازم برای تهیه خورشت به آلو

گوشت گوسفندی یا گوساله: ۵۰۰ گرم

به: ۱ عدد

آلو: ۱۰ عدد

پیاز: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

آب: به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت به آلو

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز خرد شده در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

به را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. آلوها را نیز بشویید و هسته آنها را جدا کنید.

به و آلو را به قابلمه اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا روی مواد را بپوشاند.

خورشت را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به مدت ۲-۳ ساعت بپزد تا گوشت نرم شود و خورشت جا بیفتد.

در ۱۰ دقیقه آخر پخت، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خورشت را بچشید تا طعم آن به دلخواه شما باشد.

نکات پخت خورشت به آلو

برای اینکه خورشت به آلو خوشمزه‌تر شود، بهتر است از گوشت گوسفندی تازه استفاده کنید.

اگر از آلوهای خشک استفاده می‌کنید، آنها را قبل از پخت به مدت چند ساعت در آب خیس کنید تا نرم شوند.

می‌توانید به خورشت به آلو ادویه‌های دیگر مانند دارچین، زنجبیل و هل نیز اضافه کنید.

برای اینکه خورشت به آلو خوشرنگ‌تر شود، می‌توانید به آن آبلیمو یا زعفران اضافه کنید.

فوت و فن خورشت به آلو

برای اینکه خورشت به آلو دیرتر ته بگیرد، بهتر است آن را در قابلمه‌ای با ته ضخیم بپزید.

اگر خورشت به آلو خیلی غلیظ شد، می‌توانید به آن کمی آب اضافه کنید.

اگر خورشت به آلو خیلی رقیق شد، می‌توانید آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

راز خوشمزگی خورشت به آلو

راز خوشمزگی خورشت به آلو استفاده از مواد تازه و باکیفیت است. همچنین پختن خورشت به آرامی و در مدت زمان طولانی باعث می‌شود که گوشت نرم شود و خورشت جا بیفتد.

طرز تهیه خورش به اصفهانی فوت و فن خورش به آلو طرز تهیه خورش به با گردو طرز تهیه خورشت به الو با لپه خورش به آلو اصفهانی خورش به الو با رب انار طرز تهیه خورشت به با گوشت گوسفندی خورش به مجلسی

فوت کوزه گری خورشت به آلو

برای اینکه خورشت به آلو طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید به آن کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.

می‌توانید به خورشت به آلو کمی رب انار یا رب آلوچه اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود.

می‌توانید به خورشت به آلو کمی گردو خرد شده اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود.

نکات تکمیلی

خورشت به آلو را می‌توان با برنج، نان یا پلو سرو کرد.

خورشت به آلو یک غذای مناسب برای روزهای سرد زمستان است.

خورشت به آلو را می‌توان به عنوان یک غذای مجلسی نیز سرو کرد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 مرداد 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.