خواص کیوی برای درمان یبوست و مو و کاهش وزن و لاغری و سرماخوردگی - چلوگوشت
عوارض قارچ دنبلان در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض قارچ دنبلان در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض قارچ دنبلان عوارض قارچ دنبلان در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قارچ دنبلان، با وجود ارزش …

خواص قهوه ترک با شیر برای لاغری و پوست و مو و مردان و زنان و کبد

خواص قهوه ترک با شیر برای لاغری و پوست و مو و مردان و زنان و کبد

خواص قهوه ترک خواص قهوه ترک با شیر برای لاغری و پوست و مو و مردان و زنان و کبد در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. قهوه ترک طبع …

عوارض گوشت برزیلی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض گوشت برزیلی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض گوشت برزیلی عوارض گوشت برزیلی در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گوشت برزیلی به گوشتی گفته …

خواص کیوی

 خواص کیوی در شب خواص کیوی برای چشم خواص کیوی برای کبد خواص کیوی برای لاغری خواص کیوی برای قلب روزی چند عدد کیوی بخوریم خواص کیوی برای خواب خواص کیوی برای یبوست

خواص کیوی برای درمان یبوست و مو و کاهش وزن و لاغری و سرماخوردگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

از نظر طب سنتی، کیوی خواص سرد و خشکی دارد. بهترین مرافق برای مصرف کیوی شامل عسل و گلانگبین یا ترکیب گلبرگ‌های تازه گل سرخ همراه با عسل می‌باشد.

در هر ۱۰۰ گرم از این میوه، ۵۰ کالری انرژی دیده می‌شود. ارزش ویتامین C در کیوی حتی بیشتر از پرتقال است.

مصرف کیوی می‌تواند کیفیت خواب را در بزرگ‌ترها که مشکلات در خواب دارند بهبود بخشد.

کیوی به دمای بدن افراد کمک کرده و بدن را خنثی‌تر می‌کند. همچنین این میوه به بدن رطوبت و تری داده و با ترکیب پتاسیم، اثر سدیم را در بدن خنثی می‌کند.

با دارا بودن فیبر محلول، گوشت کیوی به رشد باکتری‌های مفید در روده کمک کرده و می‌تواند خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. کیوی همچنین به عنوان یک ملین طبیعی معتبر برای درمان یبوست شناخته می‌شود.

پوست کیوی به‌صورت کاملاً خوراکی است و ترکیبات موجود در پوست کیوی حتی سالم‌تر هستند. میوه کیوی دارای یک شاخص گلیسمی پایین است و برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.

ویتامین C بالای موجود در کیوی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و از بدن در برابر بیماری‌های مختلف محافظت می‌کند. همچنین، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در کیوی به درمان آسم کمک می‌کنند.

کیوی یک میوه مفید برای افراد مبتلا به اختلالات کبدی است. همچنین، مصرف کیوی به کاهش تنگی نفس شدید، سرفه شبانه، سرفه مزمن و آبریزش بینی کمک می‌کند.

با داشتن مقدار زیادی پتاسیم، کیوی به تعادل ایجاد کردن الکترولیت‌ها در بدن کمک می‌کند.

برای زنان باردار، کیوی یک منبع غنی از فولات‌های طبیعی است که در حمایت از جنین و بارداری مؤثر است.

خواص کیوی برای درمان یبوست

بر اساس تحقیقات انجام‌شده، کیوی به‌‌عنوان یک ملین عمل می‌کند و می‌تواند برای درمان بیماری یبوست بسیار مفید باشد.

برای افزایش حجم مدفوع، می‌توانید به مصرف کیوی توجه کنید و به دستگاه گوارش خود کمک کنید.

کیوی یک منبع عالی از فیبر است که از یبوست و مشکلات دیگر گوارشی جلوگیری می‌کند.

بر اساس مطالعات مختلف، کیوی می‌تواند عوارض مرتبط با بیماری‌های التهابی روده و سندرم روده‌ی تحریک‌پذیر را کاهش دهد.

افزودن کیوی به رژیم غذایی بیماران مبتلا به مشکلات گوارشی، با افزایش آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر و ایجاد خاصیت ضد التهاب، به بهبود عملکرد روده کمک می‌کند.

خواص کیوی برای مو

در کیوی، ویتامین‌های C و E به‌وفور یافت می‌شود و می‌توانند برای پیشگیری از ریزش مو مؤثر باشند.

کیوی دارای منیزیم، روی و فسفر است که رشد مو را تقویت می‌کنند.

اسیدهای چرب امگا ۳ با میزان بالا در دانه‌های کیوی، می‌توانند برای درمان موهای خشک و آسیب دیده، و همچنین درمان شوره سر، مفید باشند.

خواص کیوی برای کاهش وزن و لاغری

کیوی، بر خلاف ظاهرش، یک میوه ایده‌آل برای لاغری و کاهش وزن است.

این میوه در دسته‌بندی میوه‌های کم‌کالری قرار دارد. در هر ۱۰۰ گرم کیوی فقط ۵۵ کالری وجود دارد.

بسیاری از افرادی که رژیم لاغری را دنبال می‌کنند، از تکراری بودن طعم سبزیجات چربی سوز مثل کرفس و کدو سبز خسته می‌شوند. اضافه کردن کیوی به رژیم غذایی خود به شما امکان می‌دهد همچنین از لذت طعم خاص این میوه نیز برخوردار شوید.

مهمترین نکته در مورد کیوی این است که علاوه بر اینکه کم‌کالری است، دارای مقادیر مناسبی از فیبر حل‌شدنی نیز می‌باشد. فیبر حل‌شدنی باعث ایجاد احساس سیری می‌شود و کمتر غذا می‌خورید.

با یک جستجوی ساده در اینترنت، لیست غذاهایی که با استفاده از کیوی تهیه می‌شوند را می‌توانید پیدا کنید. با این وجود، فقط باید غذاهای کم‌کالری را برای لاغری انتخاب کنید. همچنین می‌توانید کیوی را به صورت تازه در سالاد میوه مصرف کنید.

کیوی برای پیشگیری از سرماخوردگی

همانطور که اشاره شد، کیوی دارای غنی ویتامین C و مقدار قابل توجهی آنتی‌اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است. همچنین، کیوی دارای خاصیت ضد باکتریایی نسبت به استافیلوکوک اورئوس و استافیلوکوکوس پیتوژنز نیز می‌باشد که می‌تواند به جلوگیری از مشکلاتی مانند گلودرد و سرفه کمک کند.

کیوی برای کاهش قند خون

این میوه دارای شاخص گلیسمی کمی بوده و پس از مصرف آن، قند خون فرد را افزایش نمی‌دهد. به عبارت دیگر، کیوی یک میوه مناسب برای افراد مبتلا به دیابت و کاهش قند خون محسوب می‌شود. یک مطالعه از تأثیر مصرف کیوی بر تنظیم آدیپوژنز گزارش داده که این میوه می‌تواند در جلوگیری از بیماری دیابت نقش مهمی ایفا کند. اختلال در عملکرد بافت‌های چربی در بدن باعث توسعه مقاومت به انسولین و بروز دیابت می‌شود.

خواص کیوی برای چشم

کیوی به خاطر حاوی ترکیبات بینایی شناخته شده به نام لوتئین و زیگزانتین بسیار مفید برای چشم‌هاست. دژنراسیون ماکولا یکی از دلایل اصلی کاهش بینایی در افراد مسن محسوب می‌شود. انجام مطالعات بر روی ۱۱۰۰۰۰ مرد و زن نشان داد که مصرف سه عدد کیوی در روز می‌تواند نرخ دژنراسیون ماکولا را تا ۳۶ درصد کاهش دهد. این تأثیر مثبت به دلیل وجود سطوح بالای لوتئین و زیگزانتین در کیوی اتفاق می‌افتد، که هر دو ماده شیمیایی طبیعی هستند و در چشم انسان وجود دارند. با وجود انجام مطالعات بر روی میوه‌ها و سبزیجات مختلف، تاثیر مشابهی در سایر مواد مشاهده نشده است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 12 آبان 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.