خواص میگو در طب سنتی برای لاغری و مردان و کودکان و مغز - چلوگوشت
عوارض به دانه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض به دانه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان

عوارض به دانه عوارض به دانه در طب سنتی از نظر دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. به دانه، با وجود خواص …

خواص دمنوش پرتقال دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص دمنوش پرتقال دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع

خواص دمنوش پرتقال خواص دمنوش پرتقال دکتر خیراندیش برای مردان و زنان در بارداری و شیردهی و طبع در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. دمنوش پرتقال نوشیدنی گرم …

خواص و مضرات گل انار در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات گل انار در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان

خواص و مضرات گل انار خواص و مضرات گل انار در طب سنتی دکتر خیراندیش برای زنان و مردان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. گل انار، همانند …

خواص میگو

خواص میگو برای مردان خواص میگو برای زنان مضرات میگو خواص میگو برای تخمدان خواص میگو برای کودکان خواص میگو برای مغز خواص میگو برای اسپرم خواص میگو در طب سنتی

خواص میگو در طب سنتی برای لاغری و مردان و کودکان و مغز در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.

میگو، یک نوع جانور سخت‌پوست است که در اعماق دریا زندگی می‌کند و قادر به سازگاری با آب‌های شور و شیرین مختلف است. یک ویژگی جالب درباره بدن این موجود این است که هیچ کمبودی از آهن در ساختار بدنش ندارد، این موضوع باعث می‌شود که رنگ خون میگو آبی باشد.

میگو به عنوان یکی از لذیذترین غذاهای دریایی شناخته می‌شود و از نظر کالری نیز کمتر از سایر مواد غذایی دریایی است. پروتئین موجود در میگو دارای کیفیت بسیار بالاست و این جانور، منبع غنی از تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز برای بدن انسان می‌باشد.

علاوه بر این، میگو به عنوان یک موجود دریایی پرخاصیت، حاوی مقدار زیادی ویتامین B12 و سلنیوم است. همچنین ویتامین‌های A، B6 و E نیز در این موجود یافت می‌شوند. به علاوه، املاح و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، سدیم، فسفر، روی، مس و کلسیم نسبت به سایر آبزیان دریایی، در میگو به میزان بیشتری حضور دارند.

خواص میگو در طب سنتی

از دیدگاه طب سنتی، میگو دارای طبع گرم و تر است و مصلح آن سکنجبین می‌باشد. در هر ۱۰۰ گرم میگو خام، میانگین ۶۲ کالری و در هر ۱۰۰ گرم میگو آب‌پز، میانگین ۹۱ کالری و در هر ۱۰۰ گرم میگو سوخاری، میانگین ۲۲۰ کالری وجود دارد. همچنین هر ۱۰۰ گرم میگو کبابی، میانگین ۵۰ کالری دارد.

میگو به عنوان یک غذای پرخاصیت شناخته می‌شود که می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از بروز بیماری‌هایی مانند آلزایمر و سرطان کمک کند. این غذا قدرت یادگیری را افزایش داده و به دلیل کم‌کالری بودن، باعث چاقی نمی‌شود. اسیدهای چرب ضروری موجود در میگو، به چشم و مغز نیز ارائه می‌دهد و دارای خواص ضدالتهابی بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

میگو با کمک به کاهش فشار خون، درمان کم‌خونی و تقویت نیروی جنسی نیز مفید است. این غذا به راحتی هضم می‌شود و برای افراد میانسال و زنان باردار نیز مناسب است. ویتامین‌های گروه B در میگو به وفور یافت می‌شوند و دارای سلنیوم برای جلوگیری از سرطان می‌باشد. همچنین، میگو می‌تواند به بهبود اختلالات تیروئید و تقویت نیروی جنسی کمک کند.

خواص میگو برای لاغری

میگو یک ماده غذایی با کمترین مقدار کالری است و به همین دلیل، در اکثر رژیم‌های لاغری به عنوان یک انتخاب مناسب مدنظر قرار می‌گیرد.

از مواد معدنی موجود در میگو که برای کاهش وزن مفید هستند، می‌توان به کربوهیدرات، منیزیم، زینک و چربی اشاره کرد.

یکی از خصوصیات دیگر میگو، کاهش اشتها است؛ زیرا زینک و منیزیم موجود در میگو باعث افزایش سطح هورمون لپتین در بدن می‌شوند. این افزایش سطح هورمون لپتین باعث افزایش قابل توجه انرژی بدن می‌شود و به تنظیم اشتها کمک می‌کند.

خواص میگو خشک

میگو خشک، دارای مقدار زیادی پروتئین با کیفیت بالا است و به عنوان یک پروتئین ممتاز محسوب می‌شود. این پروتئین نقش مهمی در رشد ناخن‌ها و موها دارد و قابلیت افزایش حجم عضلات را نیز داراست.

میگو خشک به عنوان یک منبع غنی از ویتامین B شناخته می‌شود، که موجب غلبه بر کم‌خونی می‌شود. وجود ویتامین B در میگوهای خشک، به تثبیت فشار خون نیز کمک می‌کند.

خواص میگو برای مردان

یکی از خصوصیات چشم‌گیر میگو، توانایی در افزایش نیروی جنسی را هم در زنان و هم در مردان دارد.

میگو دارای آنتی‌اکسیدان‌های فراوانی مانند ویتامین E، B-کاروتن، اسید اسکوربیک و رتینول است.

تا تازگی، محققان یک رنگدانه با نام آستاگزانتین را در میگو کشف کرده‌اند که مسئول رنگ قرمز مایل به قرمز آن می‌باشد. فعالیت آنتی‌اکسیدانی این رنگدانه چندین برابر خاصیت محافظتی ویتامین E می‌باشد.

تحقیقات نشان داده است که آستاگزانتین به درمان پروستاتیت و آدنوم پروستات کمک می‌کند. عدم وجود این عنصر اساسی باعث اختلال در سیستم تولید مثل مردان می‌شود و در نهایت منجر به ناباروری می‌گردد. سلنیوم ضروری برای اسپرماتوژنز کامل است و این عنصر کمیاب با اسپرم از بدن دفع می‌شود.

هر ۱۰۰ گرم میگو حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه سلنیوم برای یک مرد است. بنابراین، مردانی که با مشکلات ناباروری روبرو هستند، ممکن است با مصرف میگو که دارای عنصر سلنیوم است، به افزایش اسپرم و درمان بیماری خود بپردازند.

خواص میگو برای کودکان

میگو، دارای میزان قابل توجهی از املاح ضروری، به ویژه آهن و فسفر، می‌باشد که برای کودکان در دوره رشد بسیار اهمیت دارد.

یکی از مزایای ارزشمند مصرف میگو برای کودکان، افزایش اشتها است که اغلب یک مشکل بزرگ در بین این گروه سنی محسوب می‌شود و نگرانی‌های مادران را به وجود می‌آورد.

میگو دارای مقدار زیادی پروتئین است که تولید پپتید را به دنبال دارد و اسیدهای چرب امگا ۳ آن به رشد بهتر مغز، چشم و استخوان در کودکان نوپا کمک می‌کند.

ویتامین B12 فراوان در میگو نقش مهمی در تولید گلبول‌های قرمز دارد و مقدار زیادی آهن نیز در این موجود در دسترس است که می‌تواند به جلوگیری از کم‌خونی کمک کند. رژیم حاوی B12 همچنین به تولید DNA کمک کرده و باعث متابولیسم صحیح پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها در سلول‌های بدن می‌شود.

میگو حاوی چندین ماده معدنی حیاتی از جمله فسفر، روی، ید و کلسیم است که برای رشد جسمی و روحی کودکان بسیار اساسی است.

در صورت تصمیم به تغذیه کودک یک ساله با میگو، بهتر است نسخه‌های ریز یا برش‌های نازک را انتخاب کرده و با افزایش اعتماد به نفس، به او قطعات بزرگتری ارائه دهید. اما باید اطمینان حاصل کنید که کودک در یک صندلی پشتیبانی و با توجه کامل قرار دارد و او را ترغیب کنید تا آرام‌آرام میگو را مصرف کرده و نه اینکه همه آن را در دهان خود بگذارد؛ زیرا ممکن است خطر خفه‌شدن وجود داشته باشد.

خواص میگو برای مغز

میگو از جمله غذاهای پرخاصیت است که می‌تواند به بهبود عملکرد مغز اثرات مثبتی بگذارد و از بروز بیماری‌هایی نظیر آلزایمر و سرطان جلوگیری کند.

عمدتاً میگو با پروتئین غنی شده است و اسیدهای چرب ضروری که برای سلامت چشم و مغز ضروری هستند را فراهم می‌آورد.

میگو یکی از منابع برتر غنی از ید است، این ماده معدنی برای عملکرد بهتر تیروئید و حفظ سلامت مغز ضروری می‌باشد.

مضرات میگو

توصیه می‌شود که افراد مبتلا به کلسترول بالا یا تحت درمان دارویی برای کاهش کلسترول هستند، از مصرف زیاده میگو پرهیز کنند.

میگو دارای موادی به نام پورین است که ممکن است در بدن به اسید اوریک تبدیل شود؛ بنابراین، بهتر است که بیماران کلیوی یا افراد مبتلایان به نقرس مصرف میگو را محدود یا از آن خودداری نمایند.

توجه به این نکته ضروری است که برخی از افراد به میگو با واکنش‌های خفیف آلرژیک پاسخ می‌دهند که ممکن است با گرفتگی بینی، خارش پوست، سوزش دهان، درد شکم و حالت تهوع همراه باشد.

میگو به دلیل حاوی اسیدهای چرب غیراشباع، به سرعت فاسد می‌شود. از این رو، در تهیه میگو از منابع معتبر خریداری نمایید، زیرا سیستم گوارشی میگو در ناحیه سر قرار دارد و فساد از ناحیه اتصال سر به بدن اتفاق می‌افتد.

مصرف میگو می‌تواند باعث افزایش کلسترول خون شده و به علت حساسیت آوردن در برخی افراد کودکان نیز ممکن است.

هر وعده مصرفی از میگو سوخاری حاوی ۱۶۱۰ میلی‌گرم سدیم است که میزان آن بیش از حد مجاز قرار می‌گیرد.

سوخاری کردن میگو ممکن است باعث استفاده از روغن زیاد برای طبخ گردد؛ این امر به دلیل مشکلات متعدد، از جمله افزایش وزن، بهتر است مصرف این نوع غذاها را متناسب با سلیقه شخص و با در نظر گرفتن مشکلات سلامتی مد نظر قرار دهید.

سدیم زیاد در میگو خطر حفظ آب، افزایش فشار خون و احتمال بروز رویدادهای قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد. به همین دلیل، مصرف مقدار بالای سدیم در میگو برای دوران بارداری یا در صورت فشار خون بالا توصیه نمی‌شود.

مصرف زیاد میگو ممکن است بر بیماری کبد چرب افزوده شود.

لازم به ذکر است که میگوی پرورشی حساسیت زا تر از میگوی دریایی می‌باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 25 آذر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.