نکات استانبولی پلو و راز خوشمزه شدن استانبولی پلو - چلوگوشت
نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی

نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی

نکات شیرینی دانمارکی نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی در سایت چلو گوشت.شیرنی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و خوش خوراک ترین شیرینی ها است که به خاطر طعم و …

نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی

نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی

نکات سالاد سزار نکات سالاد سزار و راز خوشمزگی سالاد سزار خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. سالاد سزار، شناخته شده به عنوان …

نکات بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی

نکات بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی

نکات بورک گوشت نکات بورک گوشت و راز خوشمزگی بورک گوشت خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. شاید شما هم بارها نام بورک …

نکات استانبولی پلو

راز خوشمزه شدن استانبولی نی نی سایت طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی ادویه استانبولی با لوبیا سبز طرز تهیه استانبولی مشهدی ادویه استانبولی با گوشت فیلم استانبولی پلو با مرغ طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده ادویه استانبولی مرغ

نکات استانبولی پلو و راز خوشمزه شدن استانبولی پلو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است که معمولا در همه خانه ها پخته می شود و معمولا هر کسی آن را به سبک خود می پزد.در این مطلب بهترین نکات را برای خوشمزه شدن این غذا در اختیار شما قرار می دهیم.

نکته اول

استفاده از قابلمه های تفلون یا شعله پخش کن باعث میشود ته دیگ خوبی داشته باشیم و اگر غیر از این باشداحتمال سوختن رب گوجه فرنگی زیاد است و باعث میشود ته دیگ بد رنگ و بی مزه شود.

نکته دوم

برای داشتن استامبولی پلو خوشمزه میتوان از ادویه یا دارچین استفاده کرد که طعم خوبی به غذا میدهد.

نکته سوم

برای این که سیب زمینی بین استامبولی پلو له نشود بهتر است ان را به صورت جداگانه سرخ کنید و به غذا اضافه کنید.

نکته چهارم

میشود بجای این که فقط از گوجه فرنگی در غذا استفاده کرد و باعث شفته و خمیر شدن غدا شد از رب گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کرد تا غذایمان طعم خیلی مطلبوب تری پیدا کند.

نکته پنجم

میتوانیم برای لذیذ تر شدن غذایمان از زعفران دم کرده فراوان استفاده کنیم.

نکته ششم

کبابی کردن گوجه فرنگی کمی مشکل است اما پوره شده گوجه فرنگی کبابی طعم دلنشینی به غذا میدهد.

راز خوشمزه شدن استانبولی نی نی سایت طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی ادویه استانبولی با لوبیا سبز طرز تهیه استانبولی مشهدی ادویه استانبولی با گوشت فیلم استانبولی پلو با مرغ طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده ادویه استانبولی مرغ

نکته هفتم

برای داشتن ظاهر زیبای غذا میتوان از فلفل دلمه ی ریز و نگینی همراه با پیاز سرخ شده در غذا استفاده کنید فلفل دلمه در طعم غذا تاثیری ندارد ولی باعث زیبا شدن رنگ غذا میشود.

نکته هشتم

برای خوشمزه تر شدن استامبولی پلو میشود از یکی دو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و ۸ قاچ در غذا استفاده کرد.

نکته نهم

میتوان برای ترش شدن استامبولی پلو از نصف پیمانه شیره تمبر هندی به همراه اب جوش در غذا بریزید.

نکته دهم

یه راهکار برای کسانی که با بوی گوشت در استامبولی پلو مشکل دارند این است که میتوانند نصف پیمانه برنج دودی در غذایشان بریزند با این روش هم طعم غذا لذیذ تر میشود و هم بوی زهم گوشت گرفته میشود.

نکته یازدهم

احتمال شفته شدن برنج ایرانی در پخت غذا خیلی بیشتر از برنج های وارداتی است اما برنج ایرانی به غذایمان طعم خیلی بهتری میبخشد.

نکته دوازدهم

اگر به شفته شدن غذا فکر میکنید بهتر است دو نکته را رعایت کنید؛ اول این که از برنج ایرانی استفاده کنید که قبلا تجربه پخت با ان را داشته اید و دوم این که اب در برنج را کم بریزید و اگر دوباره نیاز شد دوباره کمی اب جوش به برنج اضافه کنید و یا درب قابلمه تان را قبل از تبخیر کامل اب برنج ببندید.

نکته سیزدهم

یک ترفند برای خوش قیافه شدن انواع پلو و چلو این است که اگر درب قابلمه تان سوراخ دارد و کاملا بسته میشود به هیچ وجه از دم کنی استفاده نکنید این کار باعث میشود ریسک شفته شدن پلو ی شما خیلی پایین بیاید.

فوت و فن استانبولی پلو

استانبولی پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با برنج، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی و سیب زمینی تهیه می‌شود. برای تهیه یک استانبولی پلو خوشمزه و حرفه‌ای، می‌توانید از چند فوت و فن ساده استفاده کنید. ابتدا، برنج را به خوبی بشویید و با آب و نمک خیس کنید. سپس، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. گوجه فرنگی‌ها را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب آن‌ها کشیده شود. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش دهید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. در یک قابلمه مناسب، برنج را با آب و نمک بجوشانید تا نیم‌پز شود. سپس، برنج را آبکش کنید و در قابلمه لایه لایه با گوشت، گوجه فرنگی و سیب زمینی بچینید. در نهایت، اجازه دهید تا استانبولی پلو با حرارت ملایم دم بکشد و عطر و طعم مواد به خوبی با هم ترکیب شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 23 شهریور 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.