نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه - چلوگوشت
نکات آش بلگ بختیاری و راز خوشمزگی و فوت و فن آش بختیاری

نکات آش بلگ بختیاری و راز خوشمزگی و فوت و فن آش بختیاری

نکات آش بلگ بختیاری نکات آش بلگ بختیاری و راز خوشمزگی و فوت و فن آش بختیاری در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. در اینجا، می‌خواهیم …

زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی

زیباترین مدل آرایش صورت مجلسی ناز و دیدنی

زیباترین مدل آرایش صورت زیباترین مدل ارایش صورت مجلسی ناز و دیدنی  برای خانم ها در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مراقب باشید که خیلی ریمل نزنید. …

نکات پخت آش شله قلمکار و راز خوشمزگی آش شله قلمکار خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش شله قلمکار و راز خوشمزگی آش شله قلمکار خوشمزه و خانگی

نکات پخت آش شله قلمکار نکات پخت آش شله قلمکار و راز خوشمزگی آش شله قلمکار خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش …

نکات پخت آبگوشت سیب

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت لعابدار طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه نی نی سایت طرز تهیه آبگوشت رستورانی طرز تهیه آبگوشت در قابلمه طرز تهیه آبگوشت در زودپز طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر

نکات پخت آبگوشت سیب و راز خوشمزگی آبگوشت سیب خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.

اگر دنبال غذاهای متنوع هستید و با خوردن ابگوشت مشکلی ندارید به شما توصیه می کنیم که ابگوشت سیب را امتحان کنید.

مواد لازم

سردست گوسفند (با استخوان) ۵۰۰ گ

پیاز (خلالی خردشده) ۱ عدد

نخود ۱۴۰ گ

گوجه‌فرنگی (پوره‌شده) ۵ عدد

روغن مایع ب.م.ل

سیب‌زمینی (بدون پوست و مکعبی خردشده) ۲ عدد

سیب درختی (بدون پوست و خردشده) ۵ عدد

زردچوبه (پودرشده) ۱ ق.چ

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل

آب‌غوره ۳ تا ۴ ق.س

طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت لعابدار طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه نی نی سایت طرز تهیه آبگوشت رستورانی طرز تهیه آبگوشت در قابلمه طرز تهیه آبگوشت در زودپز طرز تهیه آبگوشت برای 8 نفر

طرز تهیه آبگوشت سیب

مواد اولیه شامل گوشت، پیاز و نخود (خیسانده و آبکش شده) است. آن‌ها را در قابلمه‌ای که حاوی مقداری آب جوش است قرار دهید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت ۳ ساعت و ۳۰ دقیقه پخت کنید تا گوشت، پیاز و نخود بپزند.

برای تهیه پوره گوجه‌فرنگی، ابتدا یک تابه را با روغن داغ کرده و گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید. گوجه‌فرنگی را تفت دهید تا رنگ زیبایی بگیرد. سپس در یک ساعت آخر پخت آبگوشت، سیب‌زمینی، سیب درختی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا آبگوشت کاملاً جا بیفتد. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آب‌غوره را به آن اضافه کنید. در نهایت آبگوشت سیب را به‌همراه سبزی خوردن، پیاز و نان تازه سرو کنید.

نکات کلی برای خوشمزه تر شدن آبگوشت

برای افزایش خوشمزگی آبگوشت، بهتر است زردچوبه را با پیاز سرخ کنید تا طعم خامی آن کم شود.

مقدار نمک را در ابتدا به گوشت اضافه کنید، زیرا طعم آبگوشت را بسیار تحت تأثیر قرار می‌دهد.

برای خوشمزه‌تر شدن آبگوشت، مدت زمان پخت آن را بیشتر کنید و از حرارت ملایم استفاده کنید، زیرا این روش باعث می‌شود آبگوشت بسیار خوشمزه تر شود.

این غذا در دو مرحله مختلف سرو می‌شود؛ در مرحله اول می‌توانید آبگوشت را همراه با نان خرد شده میل کنید و در مرحله دوم می‌توانید مواد را کوبیده و مخلوط کرده را سرو کنید.

برای خوشمزه شدن بهتر آبگوشت، بهتر است از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده کنید.

روغن نیز در افزایش خوشمزگی غذا موثر است و بهتر است از روغن حیوانی استفاده شود.

انتخاب نخود با کیفیت (درجه ۱) در خوشمزگی آبگوشت تأثیر دارد.

حتی طعم سیب زمینی نیز در خوشمزگی آبگوشت مؤثر است.

برای رنگ زیبایی آبگوشت، رب گوجه‌فرنگی را با روغن و پیاز تفت دهید، زیرا این اقدام در رنگ‌دهی آبگوشت تأثیر بسیار دارد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 تیر 1402

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چلوگوشت و لینک مستقیم بلا مانع است.