نکات آش جو + 17 ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو
نکات پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خانگی خوشمزه
نکات پخت نان بربری نکات پخت نان بربری و راز خوشمزگی نان بربری خانگی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. بله، نان بربری به عنوان …
نکات پخت دلمه بادمجان و فوت و فن و چاشنی و سبزی دلمه بادمجان
نکات پخت دلمه بادمجان نکات پخت دلمه بادمجان و فوت و فن و چاشنی و سبزی دلمه بادمجان در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد یکی از …
نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو
نکات پخت سمنو نکات پخت سمنو و راز خوشرنگ شدن سمنو و علت ریختن یخ در سمنو در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد عصاره جوانه گندم …
نکات آش جو
نکات آش جو + ۱۷ ترفند برای خوشمزه تر شدن آش جو در سایت چلو گوشت. آش جو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل است که معمولا در فصول سرد سال پخته می شود.این آش به روش های مختلفی پخته می شود و طعم و مزه متفاوتی دارد.اگر دوست دارید که آش شما به بهترین شکل ممکن پخته شود این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
ترفندهای پخت آش جو
مواد لازم برای تهیه آش جو
این غذا به صورت های مختلفی پخته می شود ولی در این مطلب سعی می کنیم در مورد آش جو اورجینال صحبت کنیم که مورد تایید همه است.برای تهیه این آش به جو پوست کنده و لوبیا چیتی و نخود و سبزی آش و سیر و پیاز و کشک و نعناع خشک و روغن مایع و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نیاز داریم.
نسبت مواد به یکدیگر
برای تهیه آش جو به ازای هر چهار نفر یک پیمانه جو و نصف پیمانه لوبیا چیتی و نخود و نیم کیلو سبزی آشی نیاز است.همچنین نیم کیلو کشک و ۶ عدد سیر و ۳ عدد پیاز متوسط نیاز دارید.
طرز پختن جو
ابتدا جو را بشویید و به مدت دو ساعت باید با دیگر مواد پخته شود.
راز خوشمزه شدن آش جو چیست
یکی از مهمترین نکات در تهیه این آش این است که از سیرابی استفاده کنید و قبل از ریختن سیرابی در قابلمه آش آن را آبپرز کنید و در اواسط پختن آش به قابلمه آش اضافه کنید.
اگر در مراحل انتهایی آش کمی جو پرک در قابلمه بریزید آش شما بسیار پر لعاب تر از قبل می شود.
آش جو برای چهار نفر
یک شب قبل از پخت آش حبوبات را در آب بریزید تا نفخ آنها گرفته شود ، یک قابلنمه بردارید و در آن آب بریزید و جو باید به مدت دو الی سه ساعت در قابلمه پخته شود و در مرحله بعد حبوبات پخته شده را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید.
سپس باید سبزی آش را اضافه کنید و آش را به هم بزنید.پیاز داغ و سیر داغ را آماده کنید و در یک ساعت پیایانی نیمی از سیر داغ و پیاز داغ را در آش بریزید و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
در بیست دقیقه آخر کشک را کم کم اضافه کنید و آش را بچسبید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.شعله را کم کنید تا آش شما جا بیفتد.در انتها با نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.
نکته طلایی در تهیه آش جو
اگر دوست دارید آش جو شما خیلی خوشمزه شود در ابتدای پخت آش می توانید به جای آب از آب گوشت یا آب قلمه استفاده کنید که طعم ویژه ای به آش شما می دهد.
سبزی آش جو شامل چیست
سبزی آش شامل نعنا، تره، جعفری و گشنیز میباشد. توجه داشته باشید که سبزی آش را به گونهای تمیز میکنیم که برگها را از ساقه جدا کرده و ساقهها را دور میریزیم.
سبزی آش باید نسبت به سبزی خورشتی درشت تر خرد شود.
فوت و فن های طلایی آش جو
اگر در آخر آش دو قاشق آرد را به همراه زعفران در روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید مزه آش شما خیلی بهتر می شود.
هر چه آب آش بیشتر بخار شود مزه آش بهتر می شود.
عمدتاً آش جو بدون گوشت پخته میشود، اما اگر تمایل دارید از گوشت در آش جو استفاده کنید، باید گوشت یا سیرابی را پیشتر آبپز کرده و در اواسط فرآیند پخت آش جو، آن را به قابلمه اضافه کنید.
در صورتی که به سبزیهای خاص آش جو دسترسی ندارید، میتوانید از سبزی خشک شده برای تهیه آش جو استفاده نمایید. به این منظور، ۲۵۰ گرم سبزی خشک را به قابلمه آش اضافه کنید تا از طعم خوشمزه آش جو با سبزی خشک لذت ببرید.
برای افزایش لعاب آش جو، در مراحل پایانی پخت، مقداری جو پرک را به آن افزوده و اجازه دهید با آش پخته شود.
طرز تهیه آش جو که در این مطلب مورد بررسی قرار گرفته است، برای ۴ نفر مناسب است. در صورت افزایش یا کاهش تعداد افراد، نسبت مواد را میتوان بهروزرسانی کرد.
راز لعابدار شدن آش جو
برای لعابدار شدن آش جو، چند نکته کلیدی وجود دارد. استفاده از جو پرک با کیفیت بالا، اولین قدم برای داشتن آش لعابدار است. جو پرک را از قبل خیس کنید تا به خوبی نرم شود و لعاب بیشتری آزاد کند. هنگام پخت آش، از حرارت ملایم استفاده کنید و به طور مداوم آن را هم بزنید تا ته نگیرد و جو به خوبی بپزد. اضافه کردن آب قلم یا عصاره گوشت به آش، باعث لعابدار شدن و خوشمزهتر شدن آن میشود. در اواخر پخت، میتوانید کمی جو پرک اضافی به آش اضافه کنید تا غلظت و لعاب آن بیشتر شود. استفاده از حبوبات مثل لوبیا و نخود که از قبل خیس شدهاند، نیز به لعابدار شدن آش کمک میکند. در نهایت، برای تکمیل طعم و لعاب آش، میتوانید در آخر پخت، کمی روغن حیوانی یا کره به آن اضافه کنید.