نکات پخت گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و علت خوردن دوغ و گوشفیل
نکات پخت آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی
نکات پخت آش میوه نکات پخت آش میوه و راز خوشمزگی آش میوه خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. آش میوه، یک دستور …
نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه
نکات پخت خورشت به آلو نکات پخت خورشت به آلو و فوت و فن خورش به آلو اصفهانی خوشمزه در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. خورشت …
نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود
نکات مربا به نکات مربا به و فوت و فن مربا به قرمز شود در سایت چلو گوشت.مربای به با رنگ زیبا و قرمز خود دل هر کسی را می برد و کمتر …
نکات پخت گوشفیل
نکات پخت گوشفیل و راز خوشمزگی گوشفیل و علت خوردن دوغ و گوشفیل در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد.
“گوش فیل” یکی از شیرینیهای سنتی ایران است که از ترکیب موادی نظیر زرده تخم مرغ، شیر یا ماست، روغن، و خمیرمایه با پودر بیکینگ به وجود میآید. این شیرینی به عنوان یکی از محصولات خاص منطقه اراک معروف است. از نظر ظاهری و طعمی، “گوش فیل” به زولبیا و بامیه بسیار شباهت دارد و تقریباً یک اندازه و شباهت چشمگیری با یکدیگر دارند.
علت خوردن دوغ و گوشفیل
به ادعای برخی از پزشکان و متخصصان طب سنتی ایرانی، چون شیخ بهایی و ابن سینا، تلفیق دوغ و گوشفیل در اصفهان بهعنوان یک روش درمانی میتواند در کنترل بیماریهای فشارخون مؤثر باشد. این ترکیب آنگونه که توصیف میشود، مانند یک سرم حاوی قند و نمک به بدن کمک میکند تا فشار خون را در مرزهای طبیعی خود حفظ کند. ترکیب دو طعم شور و شیرین از این دو ماده، باعث تنظیم فشار خون به حالت طبیعی میشود و این امر به دست آوردن یک وضعیت نرمال برای فشار خون کمک میکند. در اینجا اشارهای به نکتهای نیز شده که ترکیب دوغ و گوشفیل، باید با مخلوطی از دوغ محلی و برگ گل سرخ و نعناع همراه شود.
کالری گوشفیل
در صد گرم گوشفیل بسته به شرایط تهیه آن بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ کالری موجود است.
روش تهیه گوشفیل
برای تهیه گوشفیل، ابتدا ماست، تخم مرغ و زعفران دم کرده را با هم ترکیب نموده و روغن مایع را به آن افزوده و با استفاده از همزن دستی یا برقی به خوبی مخلوط نمایید. سپس، پودر هل سابیده شده را با آرد مخلوط و به ترکیب داخل ظرف اضافه کنید و تا حدی مخلوط را هم زنید تا خمیر یکپارچه شود. در پایان، خمیر به دست آمده که دارای چسبندگی ملایمی است را به شکل توپی درآورده و بر روی پیشخوان قرار دهید. سپس با یک چاقو، دو برش سطحی روی خمیر ایجاد کنید.
بعد از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، خمیر را از پلاستیک جدا کنید. با استفاده از چاقو، طول و عرض خمیر را ببرید تا به شکل قسمتهای مربعی تقسیم گردد. سینی کاغذ روغنی در داخل سینی قرار داده و روی آن را با آرد پوشانید. وقتی مطمئن شدید که گوشفیلها کاملاً سرخ و کمی برشته شدهاند، آنها را از ظرف خارج کنید و در شربت گرم غوطه ور کنید تا کاملاً مشبک شوند. در پایان، لذیذترین گوشفیلها آمادهی سرو با دوغ محلی و افزودن نعنا و برگ گل سرخ خواهند بود!
نکات پخت گوشفیل بازاری خوشمزه
در روند تهیه شربت گوشفیل باید با دقت بسیار اقدام نمایید. اگر شربت به درستی به قوام مطلوب نرسد، ممکن است باعث نرم و له شدن گوشفیلها گردد و حتی احتمالاً شکرک به وجود آید. مهم است که پس از سرد شدن، شربت دارای طراوتی کمی بیشتر از عسل باشد.
هنگام افزودن گوشفیل به شربت، باید منتظر بمانید تا شربت به طور کامل خنک شود.
مقدار آرد مورد استفاده در تهیه گوشفیل در ابتدا ممکن است به طور دقیق مشخص نشده باشد. لازم است به تدریج آرد را به سایر مواد اضافه کنید تا یک خمیر نرم و غیرچسبیده حاصل شود. این تفاوت معمولاً به دلیل کیفیت مختلف آردها رخ میدهد.
از افراز و میل خمیر گوشفیل بهویژه قبل از استراحت، میتوان بهرهبرداری کرد. با افزایش میزان آرد، خمیر سنگینتر و گوشفیلها سفتتر میشوند. سعی کنید آرد را بهمیزانی استفاده کنید که خمیر در روغن بهخوبی پف کند.
حضور کمی چسبندگی در خمیر گوشفیل متداول است و از اهمیت بالایی برخوردار نیست. پس پس از استراحت، میتوانید سطح و دستهایتان را با آرد پاشی کنید تا چسبندگی را کاهش دهید.
قبل از تخمیر ماهیتابه در روغن داغ، هیچگاه به گوشفیلها روغن اضافه نکنید. این اقدام باعث نشدن بهخوبی پف شدن گوشفیلها میشود.
برای سرخ کردن گوشفیلها، حتماً شعله گاز را به حالت ملایم تنظیم کنید تا گوشفیلها فرصت کافی برای پف کردن و پخته شدن داشته باشند.
جهت تزئین روی گوشفیلها، میتوانید از خلال، پودر پسته، بادام یا پودر نارگیل استفاده نمایید.
استفاده از آبلیمو برای تهیه شربت گوشفیل جایگزین مناسبی برای جوهر لیمو است. با این حال، توجه داشته باشید که در این روش احتمال تشکرک زدن شربت گوشفیل وجود دارد.
استفاده از گلوگز در شربت گوشفیل باعث براق شدن آن میشود. از سوی دیگر، از شکرک زدن گوشفیل جلوگیری میکند.
برای تهیه خمیر گوشفیل حتماً آرد را دو بار غربال کنید.
مرحله استراحت ۲ ساعته خمیر گوشفیل از جمله مهمترین مراحل فرآیند تهیه است. این مرحله باعث بهبود جوانی خمیر و پخت بهتر آن میشود. بنابراین، این مرحله اساسی و حیاتی برای تهیه گوشفیل محسوب میشود و توصیه میشود از آن غفلت نکنید.
راز خوشمزگی گوشفیل
از جایگزینی گلاب با پودر هل برای عطردهی به گوشفیلها میتوانید بهرهبرداری کنید. اگر از هل کامل استفاده میکنید، حتماً در زمان نزدیک به تمام شدن شربت آن را از مخلوط خارج نمایید.
لازم به ذکر است که با افزایش تعداد گوشفیلها در شربت، میزان شیرینی آنها نیز افزایش خواهد یافت.
خمیر گوشفیل را به نسبت مناسبی نازک نکنید؛ این اقدام باعث میشود گوشفیلها در روغن بهخوبی پف نکنند.
گوشفیل یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و ملایم است که میتوانید حتی در ماه رمضان از آن بهرهبرداری کنید.
برای سرخ کردن گوشفیلها، بهتر است از یک ماهیتابه کوچک و عمیق استفاده نمایید تا مصرف روغن کاهش یابد و روغن تمام سطح گوشفیلها را به خوبی بپوشاند.
روش تهیه گوشفیل با استفاده از ماست یا بدون آن و حتی بدون شیر نیز در عمل متداول است.
فوت و فن گوشفیل
برای تهیه گوشفیل ترد و خوشمزه، آرد را دو بار الک کنید تا سبک شود. از روغن جامد و سرد استفاده کنید و آن را با نوک انگشت به خورد آرد دهید تا بافت خمیری به دست آید. خمیر را حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا به خوبی خنک شود. برای قالب زدن گوشفیل از قالبهای فلزی استفاده کنید تا گرما را به خوبی منتقل کنند و گوشفیل به طور یکنواخت پخته شود. در هنگام پخت گوشفیل، فر را از قبل گرم کنید و دمای آن را به طور دقیق تنظیم کنید. پس از پخت، گوشفیلها را روی توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند و تردی خود را حفظ کنند. برای تزیین گوشفیل میتوانید از پودر قند، پودر پسته و گلاب استفاده کنید. با رعایت این نکات، گوشفیلهایی ترد، خوشمزه و با ظاهری زیبا خواهید داشت.