تزیین پیتزا برای مهمانی و مدرسه زیبا در انواع قارچی و گوشتی
مدل لباس بلند دخترانه برای عروسی
مدل لباس بلند دخترانه مدل لباس بلند دخترانه برای عروسی برای خانم های خوش سلیقه در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. اگر رنگ پوست متوسطی دارید، بهتر …
مدل مانتو بلند ساده اسپرت و مجلسی جدید جلو باز و بسته
مدل مانتو بلند ساده مدل مانتو بلند ساده اسپرت و مجلسی جدید جلو باز و بسته در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. مانتو مجلسی در واقع جایگزین …
مدل چیدمان منزل مستطیلی + اگر منزل مستطیلی دارید حتما ببینید
مدل چیدمان منزل مستطیلی مدل چیدمان منزل مستطیلی باریک بسیار زیبا ایرانی بزرگ و کوچیک در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد. شما میتوانید دیوار پذیرایی را به …
تزیین پیتزا برای مهمانی
تزیین پیتزا برای مهمانی و مدرسه زیبا در انواع قارچی و گوشتی در سایت چلو گوشت .امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گیرد.
یه پیتزای خوب تشکیل شده از یه خمیر خوب یه سس خوب و مواد رویه اش از پنیر گرفته تا سایر مخلفات. اول از همه راجع به خمیر بگم سعی کنید تا جایی که میتونید خمیر رو خودتون بزنید که الی ماشاالله دستور واسه خمیرپیتزا هست و میتونید استفاده کنید با هرکدوم که راحت ترین کارکنین فقط اینکه ضخامت پیتزا خیلی مهمه سعی کنید نازک بزنید و با دست خمیر رو تو قالب چرب شده پهن کنید
اما نه اونقدر که خمیر پاره بشه و یا بعد از پخت تحمل مواد رویه رو نداشته باشه خمیر رو به شکل چونه دربیارین بعد لاوردنه بازش کنید و بعد توی قالب با انگشت به اندازه کافی پهنش کنید کناره ها معمولا کمی ضخیم تر هستند سعی کنید کل سطح خمیر ضخامت یکدستی داشته باشه این خیلی مهمه حتما خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ کنید میتونید ده دقیقه تو این مرحله به خمیرتون استراحت بدین و روی خمیر رو با پارچه یا سینی بپوشونید که هوا نخوره
نکته بعد سس پیتزا هست میتونید از انواع سس های آماده (کچاپ تند یا شیرین یا سس قرمز) استفاده کنید یا خودتون زحمت تهیه اش رو بکشیدکه این گزینه قطعا بهتره برای تهیه سس پیتزا خونگی میتونید از ترکیب گوجه فرنگی رنده شده کمی فلفل دلمه ریز شده جعفری ریز شده یه کوچولو سیر با ادویه جات دلخواه(مثل فلفل سیاه و آویشن) استفاده کنید روی حرارت بذارید تا خوب آبش کشیده بشه توجه کنید
سس و مواد روی خمیر اصلا نباید آبدار باشن بخصوص لایه اول پیتزا سعی کنید برای پختن گوشت حداقل روعن رو استفاده کنید تا چربی پیتزاتون فقط بخاطر پنیرش باشه گوشت و مرغ رو حتما قبلش بپزید و خام تو فر نذارید من داخل مایه گوشتی فقط پیاز ریزشده و گوشت میزنم بقیه مواد رو به صورت خام میریزیم یا تفت کوچیک میدم سس رو جوری روی خمیر بمالید که کناره های نون بدون سس بمونه لبه ها رو میتونید کمی روغن زیتون و سیرله شده برس بزنید
نکته بعدی درمورد ریختن پنیر هست من تا جایی که دیدم دوستان بیشترین مقدار پنیر رو برای روی مواد استفاده میکنند درصورتیکه این اشتباست قسمت بیشتر پنیر باید زیر مواد ریخته بشه واون هم بصورت پراکنده پخش بشه همه جای خمیر دقت کنید خمیر رو با مواد و پنیر بیش از حد خفه نکنید
هرچیزی که روی پیتزا میریزید بصورت پراکنده بریزید و یه جاهایی مابینشون خالی بمونه بهتره قرار نیست کااااملا سطح پیتزا رو بپوشونیم زیادی مواد روی خمیر ریختن پیتزا رو خیس و چرب میکنه و هیچوقت یه پیتزای خوب به ما نمیده پس این کار غلطیه خب بعد از ریختن سس پنیر میریزیم حدود دو سوم کل پنیرمون رو زیر میریزیم بعد مواد پیتزا رو
اگر پیتزامون با گوشت و مرغ هست تو این مرحله گوشت و مرع پخته شده رو میریزیم دقت کنید با دست روی پنیر پخشش میکنیم بازم تاکید میکنم نباید کل سطح رو بپوشونه یجاهایی خالی باشه که پیتزا بیش از حد سنگین نشه اگه پیتزا کالباس و سوسیس بود این مرحله وقت چیدنشونه بعد روی گوشت مخلفات دیگه رو با حوصله و پراکنده میریزیم کمی فلفل دلمه ریز شده کمی ذرت پخته شده اگر گوجه فرنگی میریزید حتما فقط و فقط قسمت گوشتیش رو استفاده کنید
قسمت میانیش رو جدا کنید و حین کار نوش جان کنی گوجه ها رو خیلی ریز خرد کنید سعی کنید اندازه ذرت و فلفل دلمه و گوجه باهم همخونی داشته باشه که شکل زیبایی تری به پیزاتون بده لایه اخر قارچ رو بریزید اگر قارچ رو قبل از گذاشتن روی مواد تفت بدین تا بیشتر ابش کشیده بشه خیلی بهتره تفت دادن قارچ هم به این صورت هست که اسلایس یا نگینی میکنید
و یه کوچولو کره کف تابه میریزید یا حتی بدون کره و نمک و با حرارت بالا تند تند تابه رو تکون بدین تا قارچ اب بندازه و آبش بخار بشه حالا با خیال راحت روی پیتزاتون بچینید این کار واسه اینه که قارچ خام حین پخت آب میندازه و پیتزا رو خیس میکنه اگر قارچ خام استفاده میکنید حتی الامکان اسلایس ها رو نازک بزنید
خمیر را به اندازه هم بزنید و از ورز دادن بیش از حد که باعث سفت شدن و خشک شدن خمیر می شود اجتناب کنید ، استفاده از دستگاه خمیر زن در صورت موجود بودن آن بسیار می تواند به شما کمک کند.
روی پیتزا را بیش از حد با مواد مختلف پر نکنید یعنی هر چقدر پرملات تر باشد دلیلی بر خوشمزه شدن پیتزا نمی شود چه بسا استفاده زیاد از مواد مختلف باعث شود پیتزا یکنواخت پخته نشود
وقتی خمیر آماده شد و شما می خواهید آن را پهن کنید بسیار دقت کنید تا خمیر را صاف و مساوی پهن کنید و برای این کار شما ابتدا خمیر را گرد کنید و سپس با استفاده از غلطک آن را پهن کنید.
خمیر را بیش از حد نازک نکنید ، درست به همان اندازه که خمیر ضخیم باعث خراب شدن پیتزا می شود خمیر نازک نیز کیفیت پیتزا را پایین می آورد.پخت پیتزا در دمای بالای فر ، تاثیر مستقیمی روی کیفیت پیتزا دارد.چون وقتی دمای فر پایین باشد شما مدت زمان بیشتری نیاز دارید و این باعث می شود خمیر پیتزا خشک شود.
استفاده از آرد ذرت باعث می شود خمیر به ظرف نچسبد و خمیر پیتزا را ترد و شکننده می کند.استفاده از سس مخصوص بسیار می تواند طعم پیتزا را دلنشین کند و طرز تهیه این سس سلیقه ای است و از مواد مختلفی استفاده می کنند و از مهمترین مواد این سس می توان به سس قرمز ، سبزی تازه ، سیر خرد شده ، فلفل و نمک اشاره کرد.
دقت کنید که این سس را روی خمیر پیتزا بمالید و اگر مقداری از آن به کف سینی فر و قالبی که پیتزا در آن تهیه می کنید بریزد باعث می شود پیتزا به سینی بچسبد.
سس را به اندازه استفاده کنید و چون استفاده بیش از حد آن باعث خیس شدن پیتزا می شود و اینکه سس را باید به خوبی پخش کنید (۱ سانتیمتر از کناره خمیر پیتزا فاصله داشته باشد بهتر است).
اگر از گوشت ، مرغ و استیک استفاده می کنید حتما آنها را از قبل بپزید چون زمان پخت پیتزا برای پخت این مواد کافی نیست و نپختن این مواد ممکن است برای شما خطر آفرین باشد.