نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی
نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی
نکات پخت کلوچه خرمایی نکات پخت کلوچه خرمایی و راز خوشمزگی کلوچه خرمایی خوشمزه و خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. کلوچه خرمایی، یک میان …
نکات پخت مربای انجیر و راز خوشمزگی مربای انجیر خانگی
نکات پخت مربای انجیر نکات پخت مربای انجیر و راز خوشمزگی مربای انجیر خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای انجیر از جمله محبوبترین انواع …
نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی
نکات پخت مربای شاتوت نکات پخت مربای شاتوت و راز خوشمزگی مربای شاتوت خانگی در سایت چلو گوشت.امیدواریم این مطلب از سایت آشپزی ما مورد توجه شما قرار گیرد. مربای شاتوت، یکی از مرباهای خوشمزه …
نکات شیرینی دانمارکی
نکات شیرینی دانمارکی و فوت کوزه گری شیرینی دانمارکی در سایت چلو گوشت.شیرنی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و خوش خوراک ترین شیرینی ها است که به خاطر طعم و راحت الحلقوم بودن بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی دانمارکی
برای تهیه این شیرینی خوشمزه به آرد قنادی و شیر و تخم مرغ و روغن مایع و شکر و زعفران دم کرده و خمیر مایه و وانیل نیاز دارید.برای درست کردن شهد روی شیرینی نیز به شکر و زعفران و آب و گلاب نیاز دارید و برای درست کردن کرم این شیرینی به نشاسته و شیر و شکر نیاز دارید.
علت نامگذاری
اینکه این شیرینی به دانمارکی مشهور شده است این است که این شیرینی یک نوع نان شیرین است که اتریشی ها در دانمارک می پختند.این شیرین در دانمارک معروف شد و در میزان تخم مرغ و روغن ان تغییراتی داده شد و شیرینی دانمارکی امروزی پخته شد.
شیرینی دانمارکی و چاقی
۵ تا ۷ عدد از این شیرینی دارای ۱۰۰ کالری می باشند و می تواند شما را خیلی زود چاق کند.
علت پف نکردن و سفت شدن
اگر مقدار مایعات و روغن و آرد و مایه خمیر و … را زیاد بریزید شیرینی شما سفت می شود و پف نمی کند.اگر مواد را زیاد به هم بزنید و زیاد ورز هم همین اتفاق می افتد.
مواد لازم
تخم مرغ : دو عدد
خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : نصف پیمانه
روغن مایه : نصف پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید : سه پیمانه
شکر : سه چهارم پیمانه بعلاوه یک قاشق مرباخوری
آب : نصف پیمانه
دارچین : یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
یک ظرف تمیز بردارید و شیر و خیمر مایه را درون آن بریزید و مخلوط کنید و بیست دقیقه اجازه دهید در ظرف بماند.در این تایم یک تخم مرغ را با روغن مایع به مخلوط خود اضافه کنید.
یک چهارم پیمانه شکر را با دو قاشق مربا خوری زعفران دم کرده و نصف وانیل خود مخلوط کنید.حالا دو و نیم پیمانه آرد را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا گلوله نشود.
خمیری نرم حاصل می شود و یک ساعت باید به آن استراحت دهید.برای تهیه کرم باید یک چهارم پیمانه آرد سفید را با نصف پیمانه شکر و آب و دارچین و کمی وانیل مخلوط کنید.روز حرارت قرار داده و به هم بزنید تا قوانم امده و به رنگ قهوه ای در بیاید.خمیر اماده را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
کرم را ابتدای خمیر بمالید و خمیر را لوله کنید و برش های عرضی روی خمیر ایجاد کنید و به شکل مربع در بیاورید.خمیر را در سینی فر بچینید و روی آن نایلون بکشید تا در عرض نیم ساعت حجم آن دو برابر شود.می توانید خمیر را در یخچال قرار دهید.
از مخلوط نصف زرده تخم مرغ با زعفران برای رومال خمیر استفاده کنید.فر را به مدت یک ربع با درجه ۱۷۰ گرم کنید.خمیر را از یخچال در بیاورید و با برس از روکش تهیه شده بکشید.
برای درست کردن شهد باید ۲ قاشق غذاخوری شکر را با ۴ قاشق غذاخوری آب و چند قطره آب لیمو و کمی زعفران روی حرارات گذاشته و شهد را اماده کنید.بعد از خروج شیرینی ها شهد را روی شیرینی ها بریزید.
نکات طلایی
برای بهتر شدن شیرنی خود می توانید به خمیر یا کرم آن کمی پودر هل اضافه کنید.
اگر آرد را سه بار الک کنید کیفیت شیرنی دانمارکی شما خیلی بهتر می شود.
می توانید به جای آب از گلاب هم استفاده کنید ولی نه اینکه کل آب را حذف کنید و جای آن گلاب اضافه کنید.
تهیه شیرنی دانمارکی در توستر
برای پخت دانمارکی در توستر، میتوانید از تعدادی نکته مهم استفاده کنید که در ادامه به شما توضیح میدهیم. ابتدا برای جلوگیری از خشک شدن دانمارکیها، میتوانید المنت بالایی توستر را با یک ورق آلومینیوم پوشش دهید و از یک کاسه فلزی متوسط استفاده کنید. کاسه را به نصف از آب پر کنید و سپس آن را درون توستر قرار دهید تا فضا درون توستر مرطوب شود. دمای توستر را به ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا فضا درون آن گرم شود. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، شیرینیهای آماده شده را در سینی توستر بچینید و دما را به ۱۵۰ درجه تنظیم کنید. زمان پخت دانمارکی در توستر حدود ۲۰ دقیقه است. برای تحول سطح شیرینیها به طلایی، در آخرین مراحل پخت، با استفاده از دستکش مقاوم به حرارت، فویل آلومینیومی را از المنت بالایی توستر بردارید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا سطح شیرینیها گریل شود.